Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Niva-rilor

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Niva-rilor

Nu vreau sa graiesc cu pacat,dar am lansat o idee,sa ne intalnim in Bucuresti la un restaurant,intr-o seara,dupa modelul colegilor cu Land Roverele si n-am reusit,asa incat ma indoiesc ca se va concretiza ceva,mai ales in preajma sarbatorilor...

Cred ca este cam tarziu anul asta.Poate la anul????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 356
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pai nu v-am spus eu de intilnirea ARO-istilor :)

apropo se anunta ceva de sfarsit de an prin prahova pe undeva pe langa floresti undeva la 28 decembrie

Stiu Karol, da era vb de intalnirea nivarior,sa nu amestecam marcile totusi...

Trebuie sa ne "lipim" de alti colegi ca sa ne putem intalni? Adica noi nu putem? (intrebare retorica)

A nu se intelege ca as avea ceva impotriva sa ne intalnim cu alti colegi,dar asa,pt mandria noastra,ar fi fost frumos sa ne vedem noi...:x

Link spre comentariu

deacord cu tine dar dupa cum stii si cam batem forumul asta de vreo 2-3 ani si tot nu ne-am intalnit decat asa cativa unii cu altii.

eu nu ma pot ocupa de organizare dar daca cineva se ocupa eu vin :)

de propus eu propun ca intalnirea sa se faca unde e mai accesibil tuturor celor care doresc sa vina dar pentru asta ar fi frumos sa spuna fiecare cine vrea sa vina si locatia de unde este si atunci stabilim principial si locatia:)

deci sa incepem

1-Karol-Bucuresti

2- sa completeze urmatorul si tot asa mai departe :)

Link spre comentariu

deacord cu tine dar dupa cum stii si cam batem forumul asta de vreo 2-3 ani si tot nu ne-am intalnit decat asa cativa unii cu altii.

eu nu ma pot ocupa de organizare dar daca cineva se ocupa eu vin :)

de propus eu propun ca intalnirea sa se faca unde e mai accesibil tuturor celor care doresc sa vina dar pentru asta ar fi frumos sa spuna fiecare cine vrea sa vina si locatia de unde este si atunci stabilim principial si locatia:)

deci sa incepem

1-Karol-Bucuresti

2-Liviu-Bucuresti

Karol, n-am numarat,dar cred ca suntem cat degetele de la maini toti si la majoritatea cam scrie locatia la avatar:grin:

Jumate suntem din Bucuresti si jumate prin tara. Evident,as prefera o intalnire prieteneasca in Bucuresti(realizabila) iar daca se

pune problema de intalnire+cazare intr-un wk+ eventual traseu,e o alta discutie,presupune o oarecare organizare si trebuie anuntata din timp si stabilita o locatie accesibila dpv nr de km,etc...

Daca e prea departe de mine,exemplu,pana ajung acolo,trebuie sa ma intorc....

Pt genul asta de intalnire, as propune zona Buzaului,sau Campulung Muscel,Valea Doftanei,adica pe o raza de 100-150km de Bucuresti.Dupa parerea mea,cum am mai spus,nu o vad realizabila anul asta.

Mai bine o organizam la primavara,din timp,cand ne trezim si noi din hibernare:wink:

Link spre comentariu

Tiiii ce mai seamana topicul asta cu unul de anul trecut ... sau o fi tot asta ... !?!

Oricum ma bucur ca mai exista "tentative" de intilneala pe forumul nivarilor ... eu personal imi luasem gindul. :ypu

Liviule nu mai zice sa ne intilnim la anu ca asta inseamna ca prin octombrie-noiembrie 2014 va relua cineva aceasta discutie cu speranta ca doar-doar vom ajunge sa ne vedem si noi intr-un sfirsit. :old Trebuie batut fierul cit e cald.

In acest moment masina mea are ambele grupuri sparte dar daca se stabileste ceva si nu am masina gata, vin pe post de copilot si tot vin ... :wink:

Ca locatie Cimpulung Muscel mi se pare o idee foarte buna.

Si acum lista actualizata:

1-Karol - Bucuresti

2-Liviu - Bucuresti

3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti.

Hai ca se poateeeeeeee !!!

Editat de hermano

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

ma bag si eu, dar tare dragut ar fi daca acei 150 km propusi s-ar intersecta cu cei 150 km facuti din iasi :ha:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Tiiii ce mai seamana topicul asta cu unul de anul trecut ... sau o fi tot asta ... !?!

Oricum ma bucur ca mai exista "tentative" de intilneala pe forumul nivarilor ... eu personal imi luasem gindul. :ypu

Liviule nu mai zice sa ne intilnim la anu ca asta inseamna ca prin octombrie-noiembrie 2014 va relua cineva aceasta discutie cu speranta ca doar-doar vom ajunge sa ne vedem si noi intr-un sfirsit. :old Trebuie batut fierul cit e cald.

In acest moment masina mea are ambele grupuri sparte dar daca se stabileste ceva si nu am masina gata, vin pe post de copilot si tot vin ... :wink:

Ca locatie Cimpulung Muscel mi se pare o idee foarte buna.

Si acum lista actualizata:

1-Karol - Bucuresti

2-Liviu - Bucuresti

3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti.

Hai ca se poateeeeeeee !!!

ce grupuri ai stimabile sparte?:)

adica ce raport si numarul de caneluri de la planetara?:)

te intreb ca e posibil sa mai gasesc eu unele si sa te "rezolv"repede si bine si mai ales mai subtire ca la magazin :) iar de iesire eu ma gandeam sa fie pe undeva pe langa brasov si spun asta mai ales gandindu-ma la ultima iesire cu posesorii de ARO si tare a fost frumos prin muntii Ciucas prin valea zizinului...etc

Link spre comentariu

ma bag si eu, dar tare dragut ar fi daca acei 150 km propusi s-ar intersecta cu cei 150 km facuti din iasi :ha:

Daca vii cu renault megane 1 grandtour,1,9 dci, n-o sa mai fie problema cei 150km:grin:

Exact ce spuneam in posturile anterioare,daca pleci aprox. 250km, cu niva, trebuie sa te intorci.Oriunde ajungi cu ea,primul lucru tre sa te odihnesti,ca-ti amesteca gandurile....

Exagerez un pic, dar nu prea mult:ha:

Pt tine,ar fi mai ok zona Buzaului,daca nu ma insel?

Link spre comentariu

am gasit la Brasov in garaj un grup spate 3,9 pe 24 caneluri adica grupul spate pe care l-am avut eu din fabrica si care e rulat 1500km :) ca si nou deci daca vrei sa faci masina pana in revelion da-mi un semn sa il aduc :)

Liviu nu te mai vaita cu niva ca eu am mers pana la iasi noaptea cu niva si nu pot sa spun ca am obosit doar ca imi era somn ca facusem mecanica la TV-ul lui Vstef toata noaptea sa poata veni si el la etapa :) a si apropo :) sa stii ca se poate dormi in niva Iwa stie ca el a dormit de pe la Buzau pana pe la Bacau :) in scaunele mele :) eu tot sustin ca de preferat ar fi zona Brasov dpdv acces al celorlalti din tara iar de la Iasi, Dan poate sa treaca si el Oituzul :) sau vine pe ojdula pe partea cealalta :)

ca trasee sunt si pe langa brasov si prin zona vama buzaului intorsura.

mie personal imi convine mai mult la Buzau ca e mai aproape cu vreo 80 de km deci mai bine la consum si ca drum e drept :) dar nu stiu prea multe trasee prin zona practicabile iarna :) si daca scapam masina in via omului cred ca nu va fi prea usor de recuperat :)

Link spre comentariu

Liviu si Karol va multumesc ff mult pentru ajutor dar masina mea este din 1987 si mai mult ca sigur are grupuri 1:4,3 si planetare cu 22 de caneluri. Liviule daca ai astfel de grupuri, vorbim.:2dr

In alta ordine de idei, sint de acord cu Brasovul ca loc de intilnire (sint de acord cu orice loc si data, numai sa ne intilnim).:ha:

Sam Kinison

Link spre comentariu

Daca vii cu renault megane 1 grandtour,1,9 dci, n-o sa mai fie problema cei 150km:grin:

Exact ce spuneam in posturile anterioare,daca pleci aprox. 250km, cu niva, trebuie sa te intorci.Oriunde ajungi cu ea,primul lucru tre sa te odihnesti,ca-ti amesteca gandurile....

Exagerez un pic, dar nu prea mult:ha:

Pt tine,ar fi mai ok zona Buzaului,daca nu ma insel?

da, zona buzaului cred ca e ok si pentru voi

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

:clb:clb:ft io cu nevasta astepatam sa va hotarati!:ha:

oricum venim!:banana

sau nu ne mai primiti!?:we

Editat de teo pes
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

:clb:clb:ft io cu nevasta astepatam sa va hotarati!:ha:

oricum venim!:banana

sau nu ne mai primiti!?:we

Avind in vedere ca zona Buzaului ar putea sa convina tuturor participantilor, domnule Teo de ce nu incerci sa aranjezi ceva in zona ca doar esti la tine acasa ? :wink:

Noi oricum venim ! :banana

Sau nu ne mai primesti ? :top

Sam Kinison

Link spre comentariu

Chiar ca m-am cam saturat de "softisme". :grin:

Cu toate acestea, in ceea ce priveste intilnirea nivarilor, poate sa fie o iesire chiar mai soft decit aia de la Sacele din 2010 (daca e posibil). Eu personal am renuntat sa ma mai gindesc la o iesire mai grea, m-as multumi si cu o iesire pe asfalt. Important este sa ne vedem (unii sa ne revedem dupa 3 ani), sa ne cunoastem (cu cei care au lipsit la singura intilnire de pina acum sau cu cei care au devenit nivari intre timp), sa mai povestim, sa ne laudam cu masinile noastre, sa chefuim, etc, etc, etc. :wink:

Dca stam sa ne gindim ca in alte tari exista fan-cluburi Niva foarte puternice, cred ca o biata intilnire putem organiza si noi. :al

Dar sa lasam vorba si sa vedem daca putem avansa cu organizarea intilnirii.

Mai intii ii rog pe cei care intentioneaza sa participe la aceasta intilnire sa se treaca pe lista care s-a intocmit, in al doilea rind va rog sa va exprimati cu totii daca sinteti de acord cu locatia Buzau, mai concret zona Buzau - Intorsura Buzaului. Daca toata lumea e de acord cu aceasta locatie, vom putea trece la pasul urmator si anume stabilirea datei evenimentului. :banana

Sam Kinison

Link spre comentariu

daca tot ziceti d eBuzau nu credeti ca e o idee buna sa facem intalnirea asta la sarata monteoru?

sunt acolo si pensiuni unde sa stam sunt si trasee de mers cu masinile pe acolo :) eu stiu cateva :) si ce nu stiu gasim trackurile :) trasee soft asa ca de campionat :)

Link spre comentariu

prezent

Link spre comentariu

Pina in acest moment lista arata astfel:

1-Karol - Bucuresti

2-Liviu - Bucuresti

3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti

4-dan chiperi - Iasi

5-teo pes - Buzau

6-nivaforever - Mangalia.

Personal sint de acord cu Sarata Monteoru, unde mai pui ca trebuie sa iau si o piatra in gura !?! :ha:

Oare as putea indrazni sa afirm ca se vede luminita de la capatul tunelului ? :ypu

Sam Kinison

Link spre comentariu

Dragilor, cu locatia sa spunem ca s-a stabilit.Acum mai ramane sa stabilim data. Banuiesc ca nu se va realiza anul asta, pt ca nu mai este timp.Eu oricum, voi fi plecat de sarbatori. Daca o facem iarna,nu o sa putem sa facem cine stie ce trasee,pt ca depindem de vreme.Si ramane sa stam la hotel/pensiune,cu vin fiert si carnati de plescoi,ceea ce nu-mi displace:grin::x

Sau s-o lasam pt martie,cand ne mai trezim la viata????:tk

Link spre comentariu

pai si eu sunt deacord cu intalnirea prin primavara dar as propune aprilie -mai :) ca la cum e terenul pe acolo e o mocirla deaia lipicioasa care nu se descarca deloc :)

oricum eu vreau sa vin si daca totul e bine voi fi acolo:)

Link spre comentariu

pai si eu sunt deacord cu intalnirea prin primavara dar as propune aprilie -mai :) ca la cum e terenul pe acolo e o mocirla deaia lipicioasa care nu se descarca deloc :)

oricum eu vreau sa vin si daca totul e bine voi fi acolo:)

Subsciu la propunerea ta! :wink:

Totusi lista ramane deschisa,pt ca suntem foarte multi si ne trebuie ceva luni pana ne strangem.. :grin:

Link spre comentariu

Deabea acum am mai intrat .....:hm, am vandut niva :cr... m a gasit dra,,k azi pana am schimbat 2 curele de alternator , am rupt si un stutz de la radiator (astia cu okii oblici asa au pierdut razboiul ),:grin:

La Monteoru ...am copilarit! ,,locuinta mea de vara e la tara" , e un loc bun ! pentru cazare ,in rest daca nu e pe caldura pt baie , e mort , dar e loc bun de plecare in tot ce este de vizitat in judetz!si sunt destule ! problema este ca e de mers!, daca e cat de cat uscat mai exista posibilitatea traseului ,ce incarca o zi intreaga , pana la Lacul vulturilor este mai ..soft!, a fost facut de mine si Liviu .

Daca vreti iarna ... sincer eu nu am fost sa vad barajul de la siriu, vulcanii noroiosi ,... dar cred ca pierd din spectaculozitate ...

Ramane sa hotaram perioada , si persoanele , daca e din timp cred ca nu mai apar probleme !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare