KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor am zis eu ca nu vom fi multi :) propun sa lasam lista deschisa pana la sfarsitul de saptamana iar apoi sa incepem rezervarile si plata cazarii(avans...etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Poate ca n-ar fi rau sa mai facem odata urmatoarele precizari despre INTILNIREA NIVARI-LOR: - are loc la Cheia; - in perioada 01-04.05.2014; - sint asteptati sa participe: - proaspeti nivari; - nivari consacrati; - fosti nivari. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Poate ca n-ar fi rau sa mai facem odata urmatoarele precizari despre INTILNIREA NIVARI-LOR: - are loc la Cheia; - in perioada 01-04.05.2014; - sint asteptati sa participe: - proaspeti nivari; - nivari consacrati; - fosti nivari. nu nu :) pe fostii nivari nu ii primim :) prioritate au actualii posesori vechi si noi, nu mi se pare corect, ca pe principiu ca un fost nivar care isi anunta participarea sa defavorizezi un proaspat posesor sa vina , pe motiv ca nu mai are loc, propun ca prioritatea sa fie intre actualii proprietari fie ei vechi sau noi,de preferat noi. pentru acest motiv eu ma declar disponibil in a imi ceda locul/camera in favoarea unui nou nivist care vrea sa participe,daca nu ramane pentru mine rezervarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2014 Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Draga @karol, la cat e Cheia de mare,cred ca se va gasi inca 1-2 locuri de cazare,nu are rost sa te sacrifici tu.:ha: Oricum,la cum se vede treaba,tot lista in speta o sa ramana valabila! L.E.-daca nu ai loc,te trimit la manastirea de maicute,poate iti tragi si vreo copiloata:grin: Editat Martie 12, 2014 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Draga @karol, la cat e Cheia de mare,cred ca se va gasi inca 1-2 locuri de cazare,nu are rost sa te sacrifici tu.:ha: Oricum,la cum se vede treaba,tot lista in speta o sa ramana valabila! L.E.-daca nu ai loc,te trimit la manastirea de maicute,poate iti tragi si vreo copiloata:grin: domnu multumesc de oferta da copilot am :) si nu vreau sa il schimb:)am chiar 2 si doar un scaun in masina saa ca sunt pus in situatia de a alege intre ei ceea ce nu e chiar usor si simplu:) caz in care prefer sa mai arunc ceva din masina decat sa schimb copilotul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ...:cn, dragul meu Karol, cred ca singurul obiect ce il mai poti arunca (evident ma refer la ceva cu greutate importanta), ar fi scaunul copilotului. Nu inteleg, de ce ai defavoriza pe vreunul dintre ei(ca e dificil). Iar cel mai dragut ar fi sa-l scoti si pe al tau, ca nu vad de ce nu ai fi solidar :ha2 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor nu nu :) pe fostii nivari nu ii primim :) prioritate au actualii posesori vechi si noi, nu mi se pare corect, ca pe principiu ca un fost nivar care isi anunta participarea sa defavorizezi un proaspat posesor sa vina , pe motiv ca nu mai are loc, propun ca prioritatea sa fie intre actualii proprietari fie ei vechi sau noi,de preferat noi. pentru acest motiv eu ma declar disponibil in a imi ceda locul/camera in favoarea unui nou nivist care vrea sa participe,daca nu ramane pentru mine rezervarea. Karolica tata, raspunsul ti l-a dat Liviu dar cred ca se cere putin nuantat. :wink: Astfel: - cui sa ia locul unul dintre cei care nu mai sint nivari (eu cred ca au ramas nivari in adincul sufletului), atata imp cit nu exista nici un nivar nou care da semne ca ar vrea sa se inscrie ? - ti se pare ca se bate lumea pe locurile de la aceasta iesire, de ti-e teama ca nu mai e loc pentru noii nivari ? - locurile in pensiunea unde vom sta sint deja ocupate deci cei care se vor inscrie oricum vor sta in alta pensiune, iar asta nu e o problema caci Cheia e destul de mare; - unii dintre acesti fosti nivari sint persoane pe care eu si Liviu le cunoastem (Teo Pes chiar a fost pe lista participantilor la un moment dat) cu care ne-ar face placere sa ne reintilnim; - stiu ca ti se pare greu de crezut, dar chiar si tu ai avea de invatat cite ceva de la acesti "fosti" nivari, ca sa nu mai spun ca sint si baieti de gasca. S-auzim de bine ! :grin: 1 "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Karolica tata, raspunsul ti l-a dat Liviu dar cred ca se cere putin nuantat. :wink: Astfel: - cui sa ia locul unul dintre cei care nu mai sint nivari (eu cred ca au ramas nivari in adincul sufletului), atata imp cit nu exista nici un nivar nou care da semne ca ar vrea sa se inscrie ? - ti se pare ca se bate lumea pe locurile de la aceasta iesire, de ti-e teama ca nu mai e loc pentru noii nivari ? - locurile in pensiunea unde vom sta sint deja ocupate deci cei care se vor inscrie oricum vor sta in alta pensiune, iar asta nu e o problema caci Cheia e destul de mare; - unii dintre acesti fosti nivari sint persoane pe care eu si Liviu le cunoastem (Teo Pes chiar a fost pe lista participantilor la un moment dat) cu care ne-ar face placere sa ne reintilnim; - stiu ca ti se pare greu de crezut, dar chiar si tu ai avea de invatat cite ceva de la acesti "fosti" nivari, ca sa nu mai spun ca sint si baieti de gasca. S-auzim de bine ! :grin: ok vad ca degeaba incerc eu sa glumesc si sa fac caterinca ca uite se interpreteaza aiurea...in fine dupa cum spune si constitutia Romaniei este o tara libera si poate fiecare sa vina sau nu dupa bunul plac. bag seama ca oricum ceea ce spun irita si te irita mai exact, legat de ce avem de invatat unii de la ceilalti sunt absolut convins ca toti avem ce invata de la fiecare dintre noi inclusiv eu de la Teo ca de el ai amintit cat si invers,desi poate ti se pare greu de crezut. legat de restul cred ca ma voi abtine de la orice alt comentariu pentru a nu leza anumite orgolii mai noi sau mai vechi domnu Pirvu va rog sa imi comunicati cum doriti sa va trimit banii pentru cazare? OP-u/transfer pe cont/ chash...etc voi raspunde in continuare la orice alte intrebari dar nu legate de acest subiect sa nu deranjez nivistii vechi si foarte activi dealtfel pe aria tehnica cu o gramada de exemple invataminte si lucruri bune a fi facute de catre noi ceilalti. tot ceea ce spun va rog a fi interpretate ca un pamflet nimic nu e serios este pur si simplu o refulare a gandurilor mele alandala si orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Karol nu trebuie sa te superi pentru ca nu e vorba de orgolii si nu am zis nimic cu rautate ... :no1 Pe de alta parte "cine se supara ... ii taiem nasul" :ha1 "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Karol nu trebuie sa te superi pentru ca nu e vorba de orgolii si nu am zis nimic cu rautate ... :no1 Pe de alta parte "cine se supara ... ii taiem nasul" :ha1 eu nu ma supar :) eu sper sa nu stric masina pana la intalnire pe la vro alta iesire :) si sa nu fie praf cand ne vom intalni, ca vreau sa pot parcurge traseele si sa ne simtim bine la un gratar si ceva bere dupa seara :) in rest nu prea ma intereseaza alte aspecte:) da tot sunt de parere ca fostii nivisti sunt fosti nivisti.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor INTILNIREA NIVA-rilor are loc la Cheia in perioada 01-04.05.2014. Sunt asteptati sa participe: proaspeti nivari; nivari consacrati, fosti nivari, viitori nivari, viitori fosti nivari precum si persoanele care accepta dicutii pe tema Lada Niva. Pana acum, lista de participare este aceasta. Ii rog pe Hermano si pe Dan Chiperi sa specifice perioada. 1-Karolokw ---camera single pt vineri-duminica 2-Hermano+copilot ---camera dubla 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla - joi-duminica 5-Liviu-san+familia ---camera dubla - sambata-duminica 6-Nivaforever+sotia ---camera dubla - joi-duminica Editat Martie 15, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor 1-Karolokw ---camera single - vineri-duminica 2-Hermano+copilot ---camera dubla - sambata-duminica 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla - joi-duminica 5-Liviu-san+familia ---camera dubla - sambata-duminica 6-Nivaforever+sotia ---camera dubla - joi-duminica "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Dan cred ca vine de joi din ce stiu ca am vorbit ultima data cu el dar cel mai bine sa confirme el ca el stie :) apropo cu banii cum facem,eu vreau sa platesc sa imi iau o grija de pe cap ca am destule altele :) Editat Martie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Dati si voi ceva detalii legate de pensiune. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Uite aici http://www.cheialatudose.ro/ Pentru alte detalii telefonul meu 0723239178 - Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor de principiu vin de pe 1 mai plec pe 4 mai :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Gata, s-a organizat "gasca"! Propun, ca pana vineri-28 martie, sa dam un avans de minim 30% din costul de cazare. Pe site-ul pensiunii, este nr de telefon pentru detalii de plata sau alte aspecte de discutat. Proprietarul pensiunii m-a intrebat daca este vreunul dintre noi interesat de demipensiune si ......nu am stiut sa-I raspund dacat in ceea ce ma priveste :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Pai nu era vorba ca mincam din traista ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor eu nu prea mananc dar beau mai ales daca e cald :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ... atata timp cat poate oferi demipensiune, inseamna ca daca ni se pune de o cafea sau un ceai ar trebui sa fie cineva care sa ne puna la dispozitie cate ceva, nu? sau sa stim ca sa venim si cu ibric:wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Avem la dispozitie tate ustensilele necesare sa gatim si pentru o nunta :), nu numai pentru facut cafea. Gazda m-a intrebat daca vrem demipensiune, sa stie sa se aprovizioneze corespunzator. Putema sa "mancam si din traista"....dar a cui? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor apropo poate cineva dintre voi sa ia ceva de mancare si pentru mine si cand ne vedem decontez aferent ca eu nu am cum sa aduc mancare cu mine ca se strica :) la cat de cald e in masina:) neavand ca unii dintre voi aere conditionate si alte cele :) dar daca vreti eu pot aduce friptura gata facuta :) patrunsa bine de la evacuare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ...si eu care credeam ca tu fiind de prin partile locului stii pe-aproape vreun market pentru cumparaturi:ang3 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Avem pe drum Peny in Valenii de Munte, un magazin (Lidl cred) in Maneciu si multe magazinase mici in Cheia (unul este la 1 minut de mers de la pensiune) Atentie, ultimul PECO (mai OK) estein Valeni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor EU mi-am platit cazarea sa stau linistit :) asa ca ramane dor sa vin cu masina :) si sa imi aduc mancarea si bautura aferente :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate