KAROLOKW Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Mai puneti inca unu' la numar pentru intalneala! pai domnu :) dati si dumneavoastra un edit la lista de mai devreme :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Pina in acest moment lista arata astfel: 1-Karol - Bucuresti 2-Liviu - Bucuresti 3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti 4-dan chiperi - Iasi 5-teo pes - Buzau 6-nivaforever - Mangalia 7-Pirvu - Constanta :) M-am conformat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Ok, Sarata Monteoru sa fie. S-a propus ca intilnirea sa aiba loc la anu' in martie, apoi in mai ... eu zic sa ne intilnim in iunie cind schimb prefixu' ... bine eu schimb prefixu' in 2017, dar asta nu pare sa fie o problema !?! :) Ridem, glumim, da' ne mai si intilnim ? :banana Nu vreau sa fiu inteles gresit, daca aceasta intilnire va avea loc vreodata, eu unul voi participa cu placere indiferent unde sau cind se va stabili de catre nivari. :be As mai avea o observatie: nu credeti ca ar trebui remediata greseala gramaticala din titlul topicului ... totusi ? :sh2 Cu stima. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor daca se leaga ceva, cred ca incepand de pe 15 martie pana pe la un 15 mai e ok ca perioada, dupa aia vin concediile , programul e mult mai incarcat :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Ok, Sarata Monteoru sa fie. S-a propus ca intilnirea sa aiba loc la anu' in martie, apoi in mai ... eu zic sa ne intilnim in iunie cind schimb prefixu' ... bine eu schimb prefixu' in 2017, dar asta nu pare sa fie o problema !?! :) Ridem, glumim, da' ne mai si intilnim ? :banana Nu vreau sa fiu inteles gresit, daca aceasta intilnire va avea loc vreodata, eu unul voi participa cu placere indiferent unde sau cind se va stabili de catre nivari. :be As mai avea o observatie: nu credeti ca ar trebui remediata greseala gramaticala din titlul topicului ... totusi ? :sh2 Cu stima. Nu pentru ca ,, e nive " in tpicul asta !:uameni:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Aloooo copii Sarata Monteoru este statiune balneo climaterica ! daca tot bateti atata amar de drum ,si dupa o padureala sau noroiala nu vreti sa faceti si o baie n saramura daevarata? Mai ales ca e perioada de comcedii, un copil sau o soatza s ar bucura cred de o zi de plaja si o baie ,va promit ca de bronzul de Monteoru nu scapati un an si are culoare diferita ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Aloooo copii Sarata Monteoru este statiune balneo climaterica ! daca tot bateti atata amar de drum ,si dupa o padureala sau noroiala nu vreti sa faceti si o baie n saramura daevarata? Mai ales ca e perioada de comcedii, un copil sau o soatza s ar bucura cred de o zi de plaja si o baie ,va promit ca de bronzul de Monteoru nu scapati un an si are culoare diferita ! E corect! Dar trebuie facuta rezervare din timp la hotel in sezon,iar baie se poate face numai in cele 2 piscine particulare, bazinul mare nu-l recomand:grin: Mai depinde si unde vrea lumea sa-si faca concediul.Eu unul n-as zabovi acolo pre mult. Pt un wk,este ok,numai sa "picam" pe data cu totii:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Intalnirea Niva-rilor Eheeeiii !! ce ai cu bazinul mare ? acolo e iod si sare , in piscine ciupercute si fungi si bacterii ,nu mai speria lumea ca nu culoarea conteaza ! Propuneri pt data ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor gata, s-a dat la fund topicul asta?:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor gata, s-a dat la fund topicul asta?:grin: :) topicul nu doar participantii :) eu acum pun problema altfel :) daca imi fac masina pana atunci vin si eu :) depinde cat ma costa reparatia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor :) topicul nu doar participantii :) eu acum pun problema altfel :) daca imi fac masina pana atunci vin si eu :) depinde cat ma costa reparatia :) sigur ai timp sa pui bani deoparte, pentru reparatie, pana atunci:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Pe semne ca nu prea mai aveti rabdare pana in primavara... Propuneti ceva,sa vedem daca se leaga :grin: Karol,daca nu-ti repari niva,ti-o dau p-a mea,important e sa participi. E echipata cu rotile originale,cu siguranta face fata tuturor incercarilor:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Eu zic sa o organizam mai repede, nu de alta, dar vine primavara si odata cu ea zapezile mari si viscolul. :ha: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Pe semne ca nu prea mai aveti rabdare pana in primavara... Propuneti ceva,sa vedem daca se leaga :grin: Karol,daca nu-ti repari niva,ti-o dau p-a mea,important e sa participi. E echipata cu rotile originale,cu siguranta face fata tuturor incercarilor:ha: merci fain Liviu nu ma tenta ca a ta sigur e cam "grasa"si as avea de ce sa o slabesc :) despre roti nu e problema ca am setul de cauciucuri de le aveam inainte si la nevoie le putem pune pe alea ca doar pe alea le mai am :) cauciucurile de iarna au fost vandute :) si cineva sigur se va bucura de ele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Eu zic sa o organizam mai repede, nu de alta, dar vine primavara si odata cu ea zapezile mari si viscolul. :ha: nu rade dar eu ma astept la ceva de genul :) ca de paste sa ne trezim cu jumatate de metru de zapada :) apropo ceva piese are careva? de genul grupuri,planetare...cutii de transfer...etc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Karol,uite ceva piese pe tocmai,sper sa-ti fie de folos: http://www.tocmai.ro/cauta?q=lada+niva&typ=1&ct=0&jd=0 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Propun sa ne intilnim in wekkendu-ul 17.01 -19.01. Mai sunt doua saptamini, deci timp suficient pentru a "trage sforile" pe la munca. Nu de alta, dar ne chinuim atit cu intilnirea asta de parca am pleca in Siberia. Nu mai spun ca unii deja au inceput sa "misune" si culmea, pe doua roti, nu pe patru ca noi, ia uitati-va la clipurile astea doua: ; https://www.youtube.com/watch?v=4Bq0DQ-uAUE. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Propun sa ne intilnim in wekkendu-ul 17.01 -19.01. Mai sunt doua saptamini, deci timp suficient pentru a "trage sforile" pe la munca. Nu de alta, dar ne chinuim atit cu intilnirea asta de parca am pleca in Siberia. Nu mai spun ca unii deja au inceput sa "misune" si culmea, pe doua roti, nu pe patru ca noi, ia uitati-va la clipurile astea doua: ; https://www.youtube.com/watch?v=4Bq0DQ-uAUE. eu daca e acum zic pas :) nu am nici fonduri disponibile nici masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ....pas si eu daca e asa devreme, speram sa fie undeva in martie-mai :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor A fost o propunere, nu-i nici o graba, este foarte bine si in martie. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor E mai bine asa...de martisor...abia se mai regenereaza ficatu"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor E mai bine asa...de martisor...abia se mai regenereaza ficatu"! :ha::ha: mare dreptate ai cu ficatul.....atunci apar si urzicile:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor -Exista un posesor de Niva in Piatra Neamt? DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor :ha::ha: mare dreptate ai cu ficatul.....atunci apar si urzicile:h5 asa lucica ! ca venim noi cu urzicile si voi cu prazul !!:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Raminem intrebarea, cind venim ?! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate