Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Niva-rilor

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Niva-rilor

a mai trecut o luna si nu s-a stabilit nimic. incercam sa ne dam de acord pentru o data?

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 356
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

a mai trecut o luna si nu s-a stabilit nimic. incercam sa ne dam de acord pentru o data?

si va mai trece inca una stai linistit :) dar eu te astept cu placere cand iesim in primavara cu baietii cu aro :)

Link spre comentariu

de preferat cu niva, atata tipm cat mai sunt poseseri, k pe zi ce trece vad ca ne rarim.....stim noi vreo 2 care vor sa renunte:ha:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

de preferat cu niva, atata tipm cat mai sunt poseseri, k pe zi ce trece vad ca ne rarim.....stim noi vreo 2 care vor sa renunte:ha:

care e al doilea ca eu sunt unul :) si de mers eu merg cu niva:) daca nu o dau pana acum :)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

gata? sa spart iarasi gasca?:wink:, nici o fixare ceva/

Link spre comentariu

gata? sa spart iarasi gasca?:wink:, nici o fixare ceva/

ca o informatie din interior si neconfirmata ar fi cam prin Aprilie dupa cum am mirosit eu ceva dar in continuare sustin ca ar fi cel mai bine prin mai sa se mai lase si caldura putin :) sa inceapa mocirla:):):) si de mers intradevar cred ca tot cu ARO-isti vom merge :) macar punem de un grupulet de 4-5 nive pe langa ARO :)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca ar trebui sa ne fie rusine daca trebuie sa mergem cu aro-istiii pentru ca nu sintem in stare sa organizam o iesire a nivarilor. :grin:

Ca sa nu mai zic despre faptul ca, paradoxal, apar nivari noi care nu cred ca isi vor face o impresie prea buna despre aceasta "breasla" atunci cind vor citi acest topic. :wink:

Propun ca data de intilnire (parca aici ramasesem) data de intii mai 2014 (adica anul acesta :ha:).

Pica intr-o joi, se poate lega cu week-end-ul, asa ca ar trebui sa fie ok pentru toata lumea. :ypu

Sint patru zile in care am avea timp berechet sa facem trasee, sa socializam, sa bem si sa ne laudam fiecare cu masina pe care o are. :jp1

Singura problema zic eu ca ar fi sa ne hotarim repede pentru ca probabil la Sarata Monteoru trebuie sa facem rezervarile din timp. :pl

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

buna treaba ar fi cu 1 mai, poate se leaga ceva

Link spre comentariu

Domnilor, s-a facut o propunere cu privire la data evenimentului ... :banana

Cred ca firesc ar fi sa postam fiecare (nivar sau nu) si sa ne exprimam cu "merg" sau "nu merg" ... nu de alta dar asa zic eu ca avansam cu organizarea iesirii. :wink:

Cu chiu cu vai s-a stabilit deja o locatie si o lista a celor care vor sa ia parte la aceasta iesire. :ap

Redau mai jos aceasta lista (care bineinteles este in continuare deschisa):

1-Karol - Bucuresti

2-Liviu - Bucuresti

3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti

4-dan chiperi - Iasi

5-teo pes - Buzau

6-nivaforever - Mangalia

7-Pirvu - Constanta

As sugera ca pentru inceput macar acesti domni sa se pronunte asa cum aratam mai sus.

Tot in ideea de a face pasi importanti catre infaptuirea acestei intilniri, desi nu am fost niciodata la Sarata Monteoru, voi incerca sa ma ocup de rezervari pentru cazare si eventual masa (evident daca toata lumea este de acord).

Sigur ca pentru a face rezervari trebuie sa stabilim data iesirii. :ha:

Privitor la traseele de off-road as propune ca cei care au fost in zona sa stabileasca niste itinerarii impartite pe zile.

Eu personal continui sa cred ca aceasta intilnire va avea loc pina la urma. :sm

Sam Kinison

Link spre comentariu

domnilor :)

eu ma declar participant doar ca legat de organizare sau alte aspecte nu am cum sa va ajut.

Sunt deacord cu perioada,sunt deacord cu locatia,legat de trasee stiu cateva prin zona dar nu pot merge in verificari si tatonari pe teren,dar pot furniza eventual trackuri sau roadbuck-uri :)

din informatiile pe care le mai am eu prin zona rezervarea unei camere duble peste weekend e undeva intre 300-500 lei cu mic dejun inclus,acum daca Hermano se ocupa de organizarea rezervarii si tinand ca numarul participantilor e undeva la 7 masini deci cam 14 persoane,si cam 7 camere asta inseamna ca o pensiune micuta cu acest numar de camere poate fi o optiune de luat in calcul si ar insemna si o reducere de pret aferenta,adica am cunostinte ca sa incliriat pensiune peste weekend la 2000 lei cu vreo 8010 camere.

tinand cont ca e perioada de inceput de Mai eu cred ca fie disponibilitatea va fi mai mica fie preturile vor fi altele.

Link spre comentariu

Deci in acest moment lista arata astfel:

1-Karol - Bucuresti

3-hermano (Puiu Prescure) - Bucuresti

6-nivaforever - Mangalia

7-Pirvu - Constanta

Sper ca s-a inteles ca pe linga nivarii vechi (sau fosti nivari) sint asteptati si proaspetii nivari.

Sam Kinison

Link spre comentariu

hermano, cum pot eu sa te contrazic in legatura cu participarea mea la acest eveniment :wink:(pune-ma si in lista definitiva). la fel ai votul meu in a te delega cu treburile organizatorice. Din pacate nu pot participa la pregatiri, marisoara distanta

Link spre comentariu

Lista actualizata:

1-KAROLOKW - Bucuresti;

2-Liviu-San - Bucuresti;

3-hermano - Bucuresti;

4-dan chiperi - Iasi;

5-nivaforever - Mangalia;

6-pirvu - Constanta.

Cu permisiunea dumneavoastra as dori sa fac urmatoarele precizari:

-nu sint organizator, sint cel ce face rezervarile la cazare si eventual masa;

-nu am stat la vreo pensiune sau hotel in zona deci nu pot sa recomand sau sa critic o locatie sau alta;

-rezervarile le voi face pe baza informatiilor de pe net sau la recomandarile voastre daca vor exista;

-voi incerca sa gasesc cele mai bune conditii la cele mai bune preturi;

-voi posta aici ofertele si impreuna o vom alege pe cea mai buna;

-sper ca si voi ca la fata locului nu vom gasi altceva decit ne-a fost promis cind am facut rezervarea;

-nu vor exista programe artistice, discoteci, numere de streep-tease cu sau fara bara, focuri de tabara sau alte de-astea decit daca le vom organiza noi (sau alcoolul din noi) la fata locului;

-consider ca toti sintem baieti de gasca prin urmare in jurul gratarului si cu spritul corespunzator ne vom distra foarte bine;

-privitor la trasee nu cred ca sint necesare verificari si tatonari, cred ca sint suficiente track-urile, road-book-urile si experienta celor care le-au mai parcurs;

-personal as insista ca traseele sa fie cit mai "distractive" evident sa nu fie nici de extrem dar nici drumuri forestiere pe care se merge cu loganu'.

Sam Kinison

Link spre comentariu

Lista actualizata:

-privitor la trasee nu cred ca sint necesare verificari si tatonari, cred ca sint suficiente track-urile, road-book-urile si experienta celor care le-au mai parcurs;

-personal as insista ca traseele sa fie cit mai "distractive" evident sa nu fie nici de extrem dar nici drumuri forestiere pe care se merge cu loganu'.

te contrazic :)

daa e soare si uscat intradevar poti sa spui ca faci drumul si cu loganul :) dar daca arunci o galeta de apa din varf pana jos devine traseu de extrem :) si bobinam pe acolo ore intregi cu trolieri si alte cele :)

personal mie mi-ar placea sa nimerim in traseu dupa cateva zile de ploaie,dar nu va fi aceeasi placere pentru toata lumea :)

Link spre comentariu

te contrazic :)

daa e soare si uscat intradevar poti sa spui ca faci drumul si cu loganul :) dar daca arunci o galeta de apa din varf pana jos devine traseu de extrem :) si bobinam pe acolo ore intregi cu trolieri si alte cele :)

personal mie mi-ar placea sa nimerim in traseu dupa cateva zile de ploaie,dar nu va fi aceeasi placere pentru toata lumea :)

Eu nu te contrazic :)

Nu cunosc traseele dar imi convine ff mult ceea ce aflu de la tine :)

Avind in vedere ca va fi o iesire cit se poate de relaxata si relaxanta in care vom avea timp suficient pentru "bobinari" sau admiratul peisajului in functie de starea vremii, nu pot sa spun decit ca abia astept sa o facem !!!

Sam Kinison

Link spre comentariu

Pai da, eu voi fi primul voluntar,daca nu incalt masina pana atunci!:banana

eu zic sa pui mana sa vii si tu cu masina nu doar sa te lauzi cu ea :) si sa pui mana sa pui si un troliu ca doar ai alternator :)

Link spre comentariu

eu zic sa pui mana sa vii si tu cu masina nu doar sa te lauzi cu ea :) si sa pui mana sa pui si un troliu ca doar ai alternator :)

Evident ca vin cu Niva,cu anvelopele de vara stau cam prost.As putea sa ii pun rotile de iarna,ca am anvelopele originale,care sunt ca noi,da mi-e rusine sa ies cu ea din Bucuresti...:ha:

Link spre comentariu

Evident ca vin cu Niva,cu anvelopele de vara stau cam prost.As putea sa ii pun rotile de iarna,ca am anvelopele originale,care sunt ca noi,da mi-e rusine sa ies cu ea din Bucuresti...:ha:

eu zic sa vii cu amandoua seturile :) ca daca ai masina de vreo 5 ani dacca ai cauciucurile originale exista riscul sa fie deja coapte :) daca nu te iau eu pe post de copilot daca nu vine al meu copilot cu mine :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare