Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Niva-rilor

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Niva-rilor

eu zic sa vii cu amandoua seturile :) ca daca ai masina de vreo 5 ani dacca ai cauciucurile originale exista riscul sa fie deja coapte :) daca nu te iau eu pe post de copilot daca nu vine al meu copilot cu mine :)

Nu,nu,nu sunt coapte,ca au stat la umbra,cu mine in casa!:grin: Daca e vorba p-asa,vin cu ea,sa fac poza de grup si in traseu merg cu tine:ha:

L.E.- Cea mai buna solutie,ar fi sa vin cu Niva si cu rotile de la LRF,da nu se leaga treaba....:grin:

Editat de Liviu-San
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 356
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

noi facem glume iar oamenii se agita cu organizarea:)

in ajutorul lor postez un link

iar oamenii sunt foarte amabili si intelegatori plus ca stiu cam cu ce ne ocupam noi ofrodistii :) asa ca au si parcare betonata pentru interventii neprogramate :)

http://www.turistinfo.ro/sarata_monteoru/cazare-sarata_monteoru/hotel_cazino-c32587.html

eu zic ca merita aici la banii astia plus ca face si un discount ;)

Link spre comentariu

Raportat la organizare: sunt de acord cu data si locatia propusa!

In cazul in care "cade" locatia va pot face o propunere: sa mergem la Cheia, are un prieten de-al meu o pensiune (6 camere) si ne poate duce si pe trasee montane potrivite pt masinile noastre. Preturile sunt decente si cu grupul ne costa si mai putin :)

Mentionez iar....propun noua locatie doar daca nu se mau face in zona mai sus amintita!!!

Postez link-ul http://www.cheialatudose.ro/

Link spre comentariu

Raportat la organizare: sunt de acord cu data si locatia propusa!

In cazul in care "cade" locatia va pot face o propunere: sa mergem la Cheia, are un prieten de-al meu o pensiune (6 camere) si ne poate duce si pe trasee montane potrivite pt masinile noastre. Preturile sunt decente si cu grupul ne costa si mai putin :)

Mentionez iar....propun noua locatie doar daca nu se mau face in zona mai sus amintita!!!

Postez link-ul http://www.cheialatudose.ro/

sunt deacord cu propunerea domnu'Dan :) chiar imi place cunoastem putin si zona aia :):):) chiar ma incanta as spune mai tare decat prima :) traseele ,unele dintre ele le-am facut cu colegii ARO-isti :)

Link spre comentariu

Sunt tentat si eu sa particip alaturi de voi.Dar am ce cauta fara troliu si cu cauciucuri voltyre? In cazul in care reusesc sa m-ai schimb ceva la masina pana la intrunire vin,nu de alta dar ca sa fiu o corvoada.Va salut.

esti binevenit

nu trebuie sa ai toate cele pe masina,stai linistit e vorba de intepaturi intre noi ca ne stim

oricum daca e nevoie vor fi si masini cu trolii pentru ajutor in caz de nevoie .:)

Link spre comentariu

noi facem glume iar oamenii se agita cu organizarea:)

in ajutorul lor postez un link

iar oamenii sunt foarte amabili si intelegatori plus ca stiu cam cu ce ne ocupam noi ofrodistii :) asa ca au si parcare betonata pentru interventii neprogramate :)

http://www.turistinfo.ro/sarata_monteoru/cazare-sarata_monteoru/hotel_cazino-c32587.html

eu zic ca merita aici la banii astia plus ca face si un discount ;)

Am sunat la proprietar dar imi spune ca nu poate fi contactat momentan.

Cu discount e ok dar fara mi se pare cam scump.

Trebuie sa vad si ce-i cu formatia aia de cintareti, sa nu fie niste manelisti locali ca am pus-o.

Are si ceva reclamatii deci trebuie intrebat daca a remediat sau nu problemele semnalate.

Dupa ce vorbesc cu proprietarul va spun ce am aflat.

Karolica am o rugaminte:

Vrei sa alegi si sa imparti tu traseele pe zile ?

Eu propun urmatorul program:

-joi, dupa ce ne stringem, o plimbare scurta de recunoastere a zonei si fuga inapoi la gratar si sprit;

-vineri, dupa micul dejun, traseul nr 1 si pe la doua-trei dupa amiaza fuga inapoi la gratar si sprit;

-simbata, dupa micul dejun, traseul nr 2 si pe la doua-trei dupa amiaza fuga inapoi la gratar si sprit;

-duminica plecarea.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Am sunat la proprietar dar imi spune ca nu poate fi contactat momentan.

Cu discount e ok dar fara mi se pare cam scump.

Trebuie sa vad si ce-i cu formatia aia de cintareti, sa nu fie niste manelisti locali ca am pus-o.

Are si ceva reclamatii deci trebuie intrebat daca a remediat sau nu problemele semnalate.

Dupa ce vorbesc cu proprietarul va spun ce am aflat.

Karolica am o rugaminte:

Vrei sa alegi si sa imparti tu traseele pe zile ?

Eu propun urmatorul program:

-joi, dupa ce ne stringem, o plimbare scurta de recunoastere a zonei si fuga inapoi la gratar si sprit;

-vineri, dupa micul dejun, traseul nr 1 si pe la doua-trei dupa amiaza fuga inapoi la gratar si sprit;

-simbata, dupa micul dejun, traseul nr 2 si pe la doua-trei dupa amiaza fuga inapoi la gratar si sprit;

-duminica plecarea.

cu mare placere putem face aceasta imparteala dar din pacate eu nu pot merge in recunoastere fizic in traseu iar de anu trecut din toamna pana acum in teren cine stie cum mai arata treaba,dar impartirea pe distante si traseu o pot face fara probleme.

Atentie e doar pe hartie asa ca in teren poate fi diferit :)

Link spre comentariu

sunt deacord cu propunerea domnu'Dan :) chiar imi place cunoastem putin si zona aia :):):) chiar ma incanta as spune mai tare decat prima :) traseele ,unele dintre ele le-am facut cu colegii ARO-isti :)

DOMNILOR ... VA ROG FRUMOS ... NE-A TREBUIT APROAPE UN AN SI JUMATATE SA STABILIM O AMARITA DE LOCATIE PENTRU ACEASTA INTILNIRE !!!

HAIDETI SA N-O LUAM DE LA CAPAT !!!

Pastrati aceste propuneri pentru iesirea urmatoare, ok ?

Sam Kinison

Link spre comentariu

esti binevenit

nu trebuie sa ai toate cele pe masina,stai linistit e vorba de intepaturi intre noi ca ne stim

oricum daca e nevoie vor fi si masini cu trolii pentru ajutor in caz de nevoie .:)

Perfect adevarat ce spune Karol, nu conteaza cum ai masina, nimeni nu ramine in traseu, citi plecam atitia ne si intoarcem.

Deci, te trec pe lista sau nu ?

Sam Kinison

Link spre comentariu

DOMNILOR ... VA ROG FRUMOS ... NE-A TREBUIT APROAPE UN AN SI JUMATATE SA STABILIM O AMARITA DE LOCATIE PENTRU ACEASTA INTILNIRE !!!

HAIDETI SA N-O LUAM DE LA CAPAT !!!

Pastrati aceste propuneri pentru iesirea urmatoare, ok ?

pai si de ce te stresezi :) daca nu pica bine rezervarea la astia? daca nu au locuri ca eu cand am sunat mi-a spus ca mai aveau doar cateva camere libere,deci riscam sa stam la mai multe pensiuni :)

Plus ca eu sunt deacord cu lista dar ii lipseste ceva :) daca sunt doritori care vor sa vina cu familia si cu copii sau care nu vor putea sa stea toate zilele :)

eu propun macar astia din Bucuresti care suntem sa ne organizam pe telefoane sa ne adunam intr-o seara la o bere sa discutam ce si cum.

eu ,caci vorbesc doar pentru mine,vin singur in principiu sau cu vreun coleg/copilot...etc si din pacate nu cred ca voi putea sa stau toata perioada,adica cred ca 2 zile maxim adica vineri si sambata,

ca mine din cate stiu in aceeasi situatie este stimabilul nostru coleg Liviu cu care faceam glume pe seama cauciucurilor si a troliului,

mai bine le discutam de acum toate decat sa ne trezim acolo sau foarte aproape de data aferenta sa avem toate aceste discutii,ca astea se traduc in bani toate si in pierderi pentru fiecare.

:) nu dati cu pietre sau cu parul dar prefer sa fiu eu ala pe care il injurati acum si caruia apoi ii veti da o bere ca a avut dreptate :):):)

Lista actualizata:

1-KAROLOKW - Bucuresti;+1 copilot

2-Liviu-San - Bucuresti; cu familia?

3-hermano - Bucuresti; singur?

4-dan chiperi - Iasi; singur?

5-nivaforever - Mangalia; singur?

6-pirvu - Constanta. cu familia?

Editat de KAROLOKW
Link spre comentariu

Lista actualizata:

1-KAROLOKW - Bucuresti;+1 copilot---camera dubla mic dejun inclus---aprox 450 lei/persoana

2-Liviu-San - Bucuresti; cu familia? ---camera dubla aprox 450 lei/persoana

3-hermano - Bucuresti; singur? ---camera single

4-dan chiperi - Iasi; singur? ---camera single

5-nivaforever - Mangalia; singur? ---camera single

6-pirvu - Constanta. ---camera single

si iaca ce costuri se aduna :):):) nu am completat peste tot ca e mult :) deci pe mine distractia ma costa vreo 900 plus carburant pe drum si acolo

off topic/in teren la un traseu de vreo 65 km am consumat 25 litri de benzina cand am fost acum in iarna.

deci pe langa costurile de traseu pana si de la locatia aleasa va mai costa un rezervor pe putin pentru cele 2 xile de traseu,va spun asta pentru a le avea in vedere taote costurile :):):)

am mai sunat la o pensiune si mi-a spus ca nu mai aveau locuri libere poate cel mult 2 camere daca nu confirma pana saptamana viitoare si daca nu fac plata...asa ca eu zic sa ne auzim la telefon cu totii si sa ne hotaram odata ce facem :):):) ca va fi nevoie probabil mai mult ca sigur si de o palta in avans

Editat de KAROLOKW
Link spre comentariu

@karol,nu stiu cum ai ajuns la un cost de 900 lei(fara benzina). Te duci de luni si ne astepti acolo?:grin:

Soacramea are casa,pe langa Mizil,unde-mi parchez fata cea mica pe timpul vacantei si ma cam duc in wk-enduri,de aceea am zis ca ajung sambata.De venit o sa vin cu sotia si fata cea mare,daca nu ma pricopsesc cu vreun prieten,amator de senzatii tari.:grin: Pt mine,locatia se potriveste ca o manusa. De aceea am fost la o ieseala si cu @teopes la Lacul Vulturilor,pt ca leg oarecum drumurile.

Link spre comentariu

@karol,nu stiu cum ai ajuns la un cost de 900 lei(fara benzina). Te duci de luni si ne astepti acolo?:grin:

.

pai domnu calculul e simplu:)

tu si sotia inseamna 2 persoane,la un cost de 450 lei de persoana pentru perioada aferenta...rezulta 900 lei cazarea 2 persoane pe 3 nopti cu mic dejun inclus parca

si ca nu trebuie sa ma crezi pe cuvant :) desi stii ca nu mananc rahat aiurea :) uite ce spune situl lor oficial:

Oferta Speciala 1 MAI 2014

Hotel Cazino Monteoru va ofera un pachet special 3 nopti/4zile[01.05-04.05.2014]- demipensiune la numai 450 ron/pers.

-In pretul pachetului aveti inclus si intrarea gratuita la piscina,accesul gratuit la clubul din incinta.

-In data de 02.05.2014-Masa festiva si petrecere cu Formatia ,,tonic,,

-Discount la minim 5 camere rezervate-Cazare gratuita pentru data de 4.05.2014.

-detalii si rezervari=Ciprian Stanciu-Sef unitate-0727 155 218/.

VA multumim

:)deci tot mai scartaie matematica mea?

rezulta ca tu si sotia plus fata te va costa 900 cazarea si benzina aferente ...asa ca de aici rezulta sumele aferente :)

Link spre comentariu

Da,am inteles acum. Pana la urma ramane "batauta in cuie" perioada 1-4 mai?

:) stii ce observ eu ca suntem cam vreo 5 care suntem interesati si din care nu cred ca toti vor sta d epe 1 pana pe 4,eu cel utin nu stau mai mult de 2 zile.

eu tare ma gandesc sa vin vineri dimineata si sa plec sambata seara :) asta din considerente financiare si de timp pe care vreau sa il aloc familiei :)

Asa ca daca se reface lista pe mine sa ma trece-ti pentru 2 zile disponibil in functie de cum se planifica.

Link spre comentariu

uffff, ce multe ati scris pe aici:grin:

... din ce am citit pe aici, a vazut asa: tre sa mergem undeva. unde in timpul zilei umblam pe coclauri, iar seara ar trebui sa ne asezam pe langa un foc, ceva, la mancat un blid de hrana si la un pahar de vorba. Mai trebuie un pat cu asternuturi curate cu perna pe care sa pui capul:sl1, daca nu se invarte prea tare si nu sunt probleme :bleah.... A,sa nu uit, mai trebuie si o baie decenta unde sa dai colbul de pe tine jos. Prin urmare nu vad de ce as plati bilet la spectacol cu formatia tonic(ca tot nu-s fan), sau bilet la piscina daca tot nu am cum sa ma duc(ca sunt pe teren iar cand vin e terminat programul)

... e extraordinar de mult 150/pers/noapte(nici la mamaia in sezon nu costa atat la similar 3***), iar ideea de gratis cazarea pe 4 mai e un adevarat rahat aruncat in ochi, atata timp cat aproape toti vor trebui sa fie luni dimineata la munca

Trebuie sa nu uitam 2 lucruri:

1. e intalnirea Nivarilor si nu cea a Jeep-urilor sau a Toyot-istilor(deci sa mentinem STANDARDELE:grin:)

2. e de preferat sa venim mai multi, mai multe zile, decat sa spunem ca ne intalnim3 nopti, dar majoritatea dintre noi sa vina doar 2 din cauza de finante, sau sa-si lase familia acasa eventual

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Mda...acum o sa-mi sara multa lume in cap ca...stric planificari si altele...

L-am sunat pe amicul meu din Cheia si este liber in perioada de 1 mai iar o camera dubla este 120 ron (sunt 5) si una single este 80 ron (1 singura)

In banii astia nu este mic dejun inclus dar avem toate conditiile sa ne descurcam (bucatarie interioara si gratare afara).

Prietenul meu este fost IMS-ist (l-a cumparat de la mine :) ) si in prezent detine alte auto de epoca si nu numai, deci este din acelasi film cu noi.

Asta o sa fie ultima mea postare, de natura sa faca propuneri pentru desfasurarea intalnirii noastre de anul acesta.

Considerati postarea, ca pe un aport pozitiv la diversificarea ofertelor de analizat.

Link spre comentariu

Presimt ca nu voi fi singurul care isi va atrage antipatii dar cred ca totul e spre bine :)

in momentul de fata suntem 4 peroane care impartasim aceleasi convingeri si asteptari legate de perioada si costuri.

Adica: Eu,DanChiperi,Liviu-san,Pirvu.

in acelasi timp este Hermano si desigur ceilalti care si-au anuntat intentia de a participa dar nu concret sau sigur.

astfel ca un rezumat

un pret in jur de 100-120 lei pe camera pe noapte este un pret acceptabil

periada de stat in general este cam de 2 zile,

nu se doreste program artistic si piscina

se doreste gospodarire proprie,mancare bautura etc cu posibilitatea de a le prepara,adica bucatarie,frigider si gratar.

in conditiile de fata dintre propunerile prezentate cea mai viabila e cea a lui Pirvu cu locatia de la Cheia.

eu votez pentru ea.

DAca ne vom strange suficienti si daca toti vom fi deacord a se face acolo il propun pe Pirvu la organizare aferenta si la a discuta cu proprietarul.

e clar ca fiecare va veni cu bautura de acasa conform preferintelor fiecaruia desigur iar carnea si cele de mancat asemenea sau le vom lua de la un supermarket aferent

un calcul bugetar in acest caz eu vad astfel:

250 lei cazarea pe camera 2 nopti

benzina tur retur bucuresti -cheia 300 lei

benzina in teren dupa capacitatile si talpa fiecaruia :) cam 25-30 litri deci 200 lei

bautura 50-60 de lei Bere in cazul meu

mancare 100 lei (2 gratare cu garnitura aferenta si eventual un mic dejun ceva )

desigur ca sumele sunt orientative si se pot diminua in conformitate,adica daca stam 2 in camera dubla platim jumatate,la mancare si bautura sigur mai scade suma,la combustibil asemenea daca mai ai un gaz pe masina sau alte cele...etc

Link spre comentariu

.... singura problema ar fi aici la cheia ca sunt doar 5 camere+1, deci 5 echipaje + Karol :grin:, care e singur, si sunt sigur ca la suma de 120/ camera/noapte, vor vrea sa fie mai multi prezenti

.... Karol, daca transformam 2nopti x 150lei = 300lei (cat te ajungea initial), ai putea face un pustiu de bine sa transformi in 80lei x 3 nopti = 240 lei, ca sa avem si noi ce mai povesti pe acolo, ca doar ar putea fi inaugurarea intalnirilor Nivarilor. Ca sa nu mai punem la socoteala ca iti mai ramane si rest 60 lei:ha:

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

.... singura problema ar fi aici la cheia ca sunt doar 5 camere+1, deci 5 echipaje + Karol :grin:, care e singur, si sunt sigur ca la suma de 120/ camera/noapte, vor vrea sa fie mai multi prezenti

.... Karol, daca transformam 2nopti x 150lei = 300lei (cat te ajungea initial), ai putea face un pustiu de bine sa transformi in 80lei x 3 nopti = 240 lei, ca sa avem si noi ce mai povesti pe acolo, ca doar ar putea fi inaugurarea intalnirilor Nivarilor. Ca sa nu mai punem la socoteala ca iti mai ramane si rest 60 lei:ha:

Domnu Dan :) eu nu am inteles nimic din calculul respectiv dar sigur e de bine :) iar de aia 60 de lei luam bere :) eu beau bergenbier :) asa ca la 2 lei cutia iau un bax de 24 :) si sigur nu il beau in 2 zile asa ca deaia ziceam ca din 100 lei de persoana ramane si de mancare si de bautura :)

Link spre comentariu

De la ultima mea postare s-au facut pe topicul acesta o droaie de afirmatii care mai de care mai "interesante". :id

Nu cred ca are vreun rost sa le comentez, totusi nu ma pot abtine sa nu observ cum socoteste Karolica banii care ne sint necesari pentru iesirea asta. :ha:

Declar ca sint de acord cu ce s-a hotarit privitor la noua locatie si va rog sa-mi rezervati si mie o camera dubla pentru ca voi veni cu un copilot. :ca

Mai trebuie sa hotariti cite zile vom sta si cum facem cu avansul. :sm

Oricum ma bucur ca a avut loc in sfirsit acea MOBILIZARE ce va face posibila Intilnirea Nivarilor, iar asta este ceea ce conteaza pina la urma. :bannana

Am convingerea ca aceasta intilnire va recidiva, ca vor urma si altele, iar intr-o buna zi poate vor veni aro-istii la iesirile noastre si nu invers. :h5

Sam Kinison

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare