KAROLOKW Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor De la ultima mea postare s-au facut pe topicul acesta o droaie de afirmatii care mai de care mai "interesante". :id Nu cred ca are vreun rost sa le comentez, totusi nu ma pot abtine sa nu observ cum socoteste Karolica banii care ne sint necesari pentru iesirea asta. :ha: :h5 Domnu Puiu dar ce aveti cu calculul meu :) e prea simplist?:) il putem complica la greu daca e nevoie :) propun sa votam astazi sa facem si o lista cu numere de telefoane a tuturor celor care vrem si dam raspunsul clar si concret ca mergem spre Cheia si apoi propun sa stabilim cumva o modalitate de plata a unui avans pentru intreaga locatie. Dar sa nu ne complicam eu zic astfel: de rezervari,relatia cu cabana,...etc se ocupa Pirvu(Dan) sa decis in adunarea generala:) -cate zile/nopti vrem sa stam?... -cati suntem pana la urma concret?... eu de pe acum va anunt ca vreau camera aia single pentru 2 nopti. dupa raspuns la aceste intrebari apar altele -cat costa toata locatia de inchiriat pe perioada de ...? -cand dam avansul si cat pentru rezervarea locatiei?... daca va mai vin in minte alte intrebari si alte detalii va rog sa le discutam dupa ce raspundem la intrebarile de mai sus. Asadar lista momentan arata astfel 1-Karolokw ---camera single 2-Hermano+copilot ---camera dubla 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla 5-Liviu-san+familia ---camera dubla mai ramane o camera dubla libera pentru un nivist cu familia sau copilot, haide-ti sa ne mobilizam sa incepem sa le punem in calendar ca altfel chiar ca vom face intalnirea la anu eventual :) propun rezervarea serioasa cu dat avans si in cazul in care cineva se razgandeste inainte de intalnire sau nu mai merge din diverse probleme care pot aparea va pierde suma pe cazare Spun asta pentru ca nu vreau sa patim ca la alte intalniri de posesori de masini unde cu 2 zile inaintea intalnirii au renuntat s amai vina vreo 5 persoane iar camerele goale au fost platite de noi ceilalti. propun darea avansului cat mai repede sa ne asiguram si rezervarea si perioada si locatia iar inainte cu o saptamana de intalnire sa dam toata suma pentru cazare,dupa aceasta data cine renunta pierde cazarea :) desigur ce spun eu este o idee care e desprinsa din practica intalnita si nu vreau sa ajungem la asa ceva mai ales ca suntem si asa cativa si prea putini,sa ne mai certam si intre noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor .... si uite asa m-a repartizat Karol in camera dubla(e bun asa, ori vin cu doamna, ori cu vreun copilot). Apropo, pot veni partenerele de viata, mai vine cineva in familie? sau e intre sexul tare intalnirea?:wink: ca sa stiu cum aranjez si eu lucrurile .... intrebarea urmatoare e: DACA SUNT MAI MULT DE SASE ECHIPAJE MAI E CAZARE IN ZONA RESPECTIVA? .... eu inclin spre varianta Cheia, pe considerente financiare, si zona e mai bogata in chestii de vizitat ....@ Karol, pot trage la sorti camera Alexandrei?:ha: Editat Martie 7, 2014 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor .... si uite asa m-a repartizat Karol in camera dubla(e bun asa, ori vin cu doamna, ori cu vreun copilot). Apropo, pot veni partenerele de viata, mai vine cineva in familie? sau e intre sexul tare intalnirea?:wink: ca sa stiu cum aranjez si eu lucrurile .... intrebarea urmatoare e: DACA SUNT MAI MULT DE SASE ECHIPAJE MAI E CAZARE IN ZONA RESPECTIVA? .... eu inclin spre varianta Cheia, pe considerente financiare, si zona e mai bogata in chestii de vizitat ....@ Karol, pot trage la sorti camera Alexandrei?:ha: Domnu Dan :) eu am facut repartitia pe principiul ca banuiam ca doriti sa veniti cu doamna :) in rest daca nu atunci facem schimb :) eu si asa ma intind si dorm pe diagonala si as avea mai mult loc in camera dubla :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Posibilitati de cazare exista cu siguranta.Acolo a fost propusa ca locatie printre altele si intalnirea Land Rover de anul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Posibilitati de cazare exista cu siguranta.Acolo a fost propusa ca locatie printre altele si intalnirea Land Rover de anul acesta. confirmati stimabile participarea cu doamna si fetita? asta ca rezervarea camerei duble sa ramana in picioare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor la mine a ramas ca vin, la dubla, 2 nopti sigur, dar inclin spre 3 , in cateva zile aflu Editat Martie 7, 2014 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Si la mine ramane ca merg cu sotia si cred ca o sa iau si fata cea mica. O sa fie senzatie cu Niva atata drum cu 2 copii mici.:grin: In principiu,vin sambata dimineata.Daca e sa vin de vineri,o sa anunt din timp. @karol,mai lasa socotelile alea. Mai am o propunere,daca vreti sa iesim mai ieftin,la cati suntem, ar trebui sa mergem cu o singura masina....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Si la mine ramane ca merg cu sotia si cred ca o sa iau si fata cea mica. O sa fie senzatie cu Niva atata drum cu 2 copii mici.:grin: In principiu,vin sambata dimineata.Daca e sa vin de vineri,o sa anunt din timp. @karol,mai lasa socotelile alea. Mai am o propunere,daca vreti sa iesim mai ieftin,la cati suntem, ar trebui sa mergem cu o singura masina....:ha: hahaha :) pai nu merge ca atunci daca mergem toti cu o masina re numeste intalnirea posesorilor de mcv cu 7 locuri:) oricum nu cred c ane vom aduna mai mult de 4 masini maxim 5 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Si eu cu sotia. Anunt din timp cite zile. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor eu as tenta sa vin pentru 3 zile, si ar fi frumos si pentru gazda ca sa aiba toate zilele inchiriate, pluc ca la cat de des ne vedem , mai impartasim si noi din povestile personale Editat Martie 8, 2014 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Si a mai trecut un weekend si nu a mai raspuns nimeni nimic :) asa ca sigur preconizez ca vom fi maxim 5 masini :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Si eu cu sotia. Anunt din timp cite zile. Si a mai trecut un weekend si nu a mai raspuns nimeni nimic :) asa ca sigur preconizez ca vom fi maxim 5 masini :):):) Domnu' Karol vezi ca l-ai uitat pe domnul nivaforever. :al Pai bine dom-le dupa ce ca sintem putini ne mai si ratacim ??? :ha: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Domnu' Karol vezi ca l-ai uitat pe domnul nivaforever. :al Pai bine dom-le dupa ce ca sintem putini ne mai si ratacim ??? :ha: nu am uitat :) dar tinand cont ca nu a mai deschis si el roadbookul pe aici de mult am zis ca a renuntat :) sau nu ii convine locatia/perioada...etc :) in ce ma priveste cu cat mai multi cu atat mai bine si asa prin oras ma mai intalnesc aproape zilnic cu vreo 2 nive :) una verde si una alba :) e cineva cu una verde chiar pe langa mine dar cred ca nu il pasioneaza offroadul ca e plina si completa cu toata plasticele pe ea:) iar aia alba arata bine si e pe langa Floreasca parcata, nu stiu daca e vreun cititor pe aici pe forum dar daca sunt ii invitam sa vina la intalnire sau macar sa ne zica pe aici cate ceva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Omu a anuntat pe 07.03.2014 ca vine sigur el cu sotia. Deci e de acord si cu locatia si cu perioada. A ramas sa ne spuna cite zile si ar cam trebui sa incepem sa facem propuneri in acest sens (nu de alta dar adoptarea unei hotariri va fi probabil un proces de durata :)). In ceea ce ma priveste, ca si pina acum, ma voi declara de acord cu ceea ce se hotaraste. :wink: Cu permisiunea dumneavoastra voi actualiza lista: 1-Karolokw ---camera single 2-Hermano+copilot ---camera dubla 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla 5-Liviu-san+familia ---camera dubla 6-Nivaforever+sotia ---camera dubla "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Cu permisiunea dumneavoastra voi actualiza lista: 1-Karolokw ---camera single 2 nopti doar atat am primit bilet de voie :) 2-Hermano+copilot ---camera dubla 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla 5-Liviu-san+familia ---camera dubla 6-Nivaforever+sotia ---camera dubla si eu tot cu permisiunea dumneavoastra o up-datez cu numarul de nopti pentru rezervare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Perioada in care vrem sa ne cazam este destul de importanta, tinand cont ca 1 mai cade joi si pana duminica 4 mai (cand plec eu) sunt mai multe zile ....nu de alta dar sa nu cumva unii sa vina cand pleaca altii! La mine este simplu, ajung pe 1 si plec pe 4.......nu am cum sa nu va intalnesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Perioada in care vrem sa ne cazam este destul de importanta, tinand cont ca 1 mai cade joi si pana duminica 4 mai (cand plec eu) sunt mai multe zile ....nu de alta dar sa nu cumva unii sa vina cand pleaca altii! La mine este simplu, ajung pe 1 si plec pe 4.......nu am cum sa nu va intalnesc :) to in aceeasi tema eu vin vineri si plec duminica adica vreau vineri pe sambata si sambata pe duminica cazarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Atunci sa ramana stabilita intalnirea pentru intervalul 2-4 mai. Astept si restul participantilor sa spuna cate zile doresc, pentru rezervari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Am sa vin pe 1 mai si plec pe 4. Asta-i sigur la ora actuala, in ceea ce priveste locatia nu conteaza, imi comvin ambele. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor to in aceeasi tema eu vin vineri si plec duminica adica vreau vineri pe sambata si sambata pe duminica cazarea. Sa inteleg ca bagi lipsa la prima etapa? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Eu sunt prezent pt sambata dimineata-duminica!:grin: L.E.-azi am mesterit toata ziua la ea,am schimbat rotile de iarna(A/T) cu rotile de vara slik,deci sunt pregatit de off-road:ha: Sa aveti troliile functionale,ca o sa am nevoie... Deocamdata curge un pic radiatorul, dar maine ii pun ceva lichide in el,sa vad daca se astupa gaurica. Editat Martie 11, 2014 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Sa inteleg ca bagi lipsa la prima etapa? adica cea de la Piatra Neamt? parca acolo e nu?:) prefer sa vin la odorhei :) imi place mai mult zona si terenul dar sper sa fac si ceva treaba anul asta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor adica cea de la Piatra Neamt? parca acolo e nu?:) prefer sa vin la odorhei :) imi place mai mult zona si terenul dar sper sa fac si ceva treaba anul asta:) Da la Piatra Neamt este prima 1-4 mai,am inteles ca tie iti place mai mult piatra de pe traseu Editat Martie 11, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Da la Piatra Neamt este prima 1-4 mai,am inteles ca tie iti place mai mult piatra de pe traseu :) adica faci misto de mine ca am rupt capul de planetara cu 800 d emetri inainte de finis in ziua 2 :) intr-un ditamai bolvanul de 1 metru cub :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Actualizare: 1-Karolokw ---camera single pt vineri-duminica 2-Hermano+copilot ---camera dubla 3-Dan Chiperi ---camera dubla 4-Pirvu+familia ---camera dubla - joi-duminica 5-Liviu-san+familia ---camera dubla - sambata-duminica 6-Nivaforever+sotia ---camera dubla - joi-duminica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate