KAROLOKW Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor deci :) care sunt cei 7 ?:) inafara de cei deja cunoscuti :) intrebare :) daca vand/sau nu repar masina pana atunci ma remorcheaza si pe mine careva pana acolo?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor deci :) care sunt cei 7 ?:) inafara de cei deja cunoscuti :) intrebare :) daca vand/sau nu repar masina pana atunci ma remorcheaza si pe mine careva pana acolo?:) Tocmai in tine aveam cea mai mare baza sa ma troliezi, pt ca vin cu slick-urile de circuit si tocmai tu nu vi cu cotetul:ang3 Facem si noi o intalnire dupa lupte seculare si te gasisi acum sa vinzi(dezmembrezi)cutia:daisazacaji5: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Tocmai in tine aveam cea mai mare baza sa ma troliezi, pt ca vin cu slick-urile de circuit si tocmai tu nu vi cu cotetul:ang3 Facem si noi o intalnire dupa lupte seculare si te gasisi acum sa vinzi(dezmembrezi)cutia:daisazacaji5: pai Liviu ce sa fac :) mi-a scos peri albi de nervi la ultima iesire pe care am avut-o in minte :) adica am iesit si eu la un gratar pe Arges si cand sa urc si eu un mal deala betonat de la piciorul podului a crapat ...iara. m-am saturat si de munca si de banii investiti ca in mai putin de 6 luni sa schimb 3 grupuri doua de spate si unul de fata si pot sa iti spun ca nu sunt ieftine deloc. asa ca cu cat am dat pe 3 grupuri si 2 planetare noi de niva de spate mi-am luat Patrol... mai e nevoie sa spun altceva?:) asta e din pacate pentru ca piesele sunt proaste,cedeaza si bagi in niva mai mult ca in patrol, si nu e ca nu stiu sa merg sau ca sunt eu fraier,mereu cedeaza fie satelitii sau chiar carcasa in care stau satelitii,niciodata pinionul sau coroana... poate o repar totusi pana la intalnire si vin cu ea :) macar sa aveti de ce trage daca se strica iara.:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @Karol,felicitari pt. noua achizitie,dar eu nu te pot nici trage,nici impinge!:ha: Lasa-ti macar troliu la locul lui!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @Karol,felicitari pt. noua achizitie,dar eu nu te pot nici trage,nici impinge!:ha: Lasa-ti macar troliu la locul lui!:grin: il las nu e problema ca mai am unul eventual disponibil dar daca cedeaza alternatorul ma folosesc de al tau :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Bag seama ca va fi o intrunire foarte originala a actualilor si a fostilor nivari. In cea de-a doua categorie se pare ca voi intra si eu cit de curind, a mea masina avind mari sanse ca in timp scurt sa devina bucovineanca. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Adicadelea,cum vine asta? Facem intalnirea nivelor si voi va vindeti masinile inainte de fericitul eveniment?Pana la urma facem off-road cu masinile de strada?:ha: Sau ne intalnim si povestim despre ce masini ati avut? O punem de un parastas mic in amintirea celor ce-au fost???? :banana :ha: Editat Aprilie 7, 2014 de Liviu-San 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @Karol... daca tot ai piesele de schimb prin garaj, pune mana si fa rusoaica, ca sa fie o intalnire a nive-lor, in "cem mai foarte rau caz" de o vinzi, te primim doar cu M-ul :wink:, macar asa pana la locatie si inapoi, ca s-o gasi unul dintre noi sa te ia pe traseu , pt a nu strica bijuteria:grin: ...P.S.: domnu, fiind suprafata foarte tare(respectiv beton), aveai cumva presiunea in pneuri mai molicica?:ang3 ... hai baieti dati-o-ncolo... ca nu se poate sa ratati cele 2 evenimente lasand rusoaicele acasa 1. prima intalnire a nivelor.. 2. posibil ultima intalnire a nivelor...:uameni :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Consider SALUTARA decizia de a fi acceptati la intilnire si fostii nivari sau viitorii fosti nivari. :wink: Altfel unii dintre noi nu ar fi putut sa mai participe la aceasta intilnire ... :-P Eu unul am masina inca pe butuci asa ca voi veni cu Niva tatalui meu. :bannana Karolica m-ai pus pe ginduri cu noile problemele la grupuri, eu tocmai voiam sa te sun sa-mi spui si mie de care ai pus pe masina ca sa le schimb si eu pe ale mele. :grin: Sa stapinesti sanatos Nissan-ul si pe aceasta cale te instiintez ca daca doresti la mine in masina e loc destul pe bancheta din spate. :h5 Placerea-i de partea mea, singura problema ar fi ca eu vin simbata dimineata. :j Asta daca nu vrei sa vii cu noua achizitie ca sa ne-o prezinti. :Gr Oricum Nissan-ul trebuie :2dr "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @dan chiperi,prima intalnire a nivelor sub "egida" :cl a avut loc in 2010(daca nu ma insel),si a fost organizata de moderatorul nostru Atila,la Sacele.Asta ar fi a 2-a si ultima dupa dupa cum se vede treaba:sl @karol,la mie in NIVA ai un loc de "cinste",s-ar putea sa plec de vineri totusi. Ar trebui sa te pregatesti si de Nissan Adventure Days,ca proaspat posesor de Y60,ca si eu s-ar putea sa apar,ca tot am LRF....:grin: Asa e cu :cl cand e vorba de :mici: si :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor cata carcotareala domle':) legat de grupuri repet nu am rupt la nici unul pinionul sau coroana,ci la toate au cedat satelitii,sau carcasa port sateliti iar ca sursa e d ela Cluj nu am de ce sa ma ascund asta e realitatea,desi cei de acolo sustin ca originea e de la mama rusie eu am impresia ca vin tot pe filiera ucraina care e plina de srl-uri care fac deastea si nu la o calitate forte buna. e nevoie sa va reamintesc,experientele cu placutele de frana care dupa 2 zile erau carbonizate,sau cu pompa de apa care era de niva dar avea paleti de 1500,sau de pivotii schimbati in octombrie al caror cauciuc de la protectia respectivsa au crapat toti?...etc deci repet cred ca sursa de piese e varza si merge pe piese contrafacute,chiar daca respectivii considera ca sursa e de incredere :) am si dovezi dar le prezint la intalnire :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor cata carcotareala domle':) legat de grupuri repet nu am rupt la nici unul pinionul sau coroana,ci la toate au cedat satelitii,sau carcasa port sateliti iar ca sursa e d ela Cluj nu am de ce sa ma ascund asta e realitatea,desi cei de acolo sustin ca originea e de la mama rusie eu am impresia ca vin tot pe filiera ucraina care e plina de srl-uri care fac deastea si nu la o calitate forte buna. e nevoie sa va reamintesc,experientele cu placutele de frana care dupa 2 zile erau carbonizate,sau cu pompa de apa care era de niva dar avea paleti de 1500,sau de pivotii schimbati in octombrie al caror cauciuc de la protectia respectivsa au crapat toti?...etc deci repet cred ca sursa de piese e varza si merge pe piese contrafacute,chiar daca respectivii considera ca sursa e de incredere :) am si dovezi dar le prezint la intalnire :) Placutele de frana le-am schimbat acum 2 ani(merg si acum),la grupuri n-am umblat deloc,pompa de apa n-am schimbat pana acum,am schimbat decat un pivot superior.Lasa mecanica si vezi cum faci sa ajungi la intalnire cu cotetzul intreg!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Placutele de frana le-am schimbat acum 2 ani(merg si acum),la grupuri n-am umblat deloc,pompa de apa n-am schimbat pana acum,am schimbat decat un pivot superior.Lasa mecanica si vezi cum faci sa ajungi la intalnire cu cotetzul intreg!:wink: domnu... cati km in aratura a facut masina dumneavoastra?cu siguranta nu cat am facut eu :) deci e normal ca in aceste conditii sa nu cedeze aceleasi componente eu am schimbat piese pe masina cat schimbau 3 utilizatori in conditii normale in 10 ani de folosinta iar eu am facut asta in 3 ani e drept ca si utilizarea.solicitarile si traseul e cu atat mai solicitant dar asta e oricum ca o concluzie pentru a nu mai continua o discutie care sigur nu duce la nimic este ca daca ar tine piesele pe care le-am pus si pe care le voi mai pune odata ,nu as da masina ca imi place foarte tare,dar tinand cont de buget si costuri asociate atunci e o problema pe care nu vreau sa o duc aiurea din prostie. si aici trebuie recunoscut,niva ca intretinere pt utilizari normale e o masina ieftina accesibila,dar care mananca fonduri exponential daca incepi sa te dai la ea in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor domnu... cati km in aratura a facut masina dumneavoastra?cu siguranta nu cat am facut eu :) deci e normal ca in aceste conditii sa nu cedeze aceleasi componente eu am schimbat piese pe masina cat schimbau 3 utilizatori in conditii normale in 10 ani de folosinta iar eu am facut asta in 3 ani e drept ca si utilizarea.solicitarile si traseul e cu atat mai solicitant dar asta e oricum ca o concluzie pentru a nu mai continua o discutie care sigur nu duce la nimic este ca daca ar tine piesele pe care le-am pus si pe care le voi mai pune odata ,nu as da masina ca imi place foarte tare,dar tinand cont de buget si costuri asociate atunci e o problema pe care nu vreau sa o duc aiurea din prostie. si aici trebuie recunoscut,niva ca intretinere pt utilizari normale e o masina ieftina accesibila,dar care mananca fonduri exponential daca incepi sa te dai la ea in teren. in cazul in care nu se vinde acaretul, si mai crapa ceva, iti iau eu piese din MD, cu tot cu transport, iesi mult mai rezonabil , ca "din sursa ta" ...apropo, azi umblai la planetara, era de vina siguranta ce tine tija planetarei in nuca dinspre grup. Cineva pusese o siguranta mai scurta cu vreo 2 cm, nu se inchidea complet si la soc a sarit. Deci treaba e ca rezolvata. facut si schibul de burdufe . Deci sunt in grafic:wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ... cam tacere pe aici:wink: ... pana la urma, oficial, a cata "editie" este, in sirul intalnirii niva-rilor, si cate masini sunt? tot oficial, pentru ca as dori sa fac niste stikere de pus pe masini :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor Este a doua editie (prima a fost in noiembrie 2010) iar lista cu cei ce participa (si masinile lor) am inteles ca o poate posta Pirvu. :wink: Editat Aprilie 11, 2014 de hermano "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Atat asteptam toti acest eveniment,incat nu mai avem cuvinte! :ha: Ca sa intram si noi in "randul lumii",s-ar cuveni sa facem un program,pentru intalnire. Pentru ca sambata ne vom strange in formatie completa,propun ca in ziua respectiva sa facem traseul.Sa stabilim o ora de plecare,un timp estimativ in traseu(eventual niste harti) pt cei ce au Gps,ce luam cu noi de mancare+apa plata cu lamaie,etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor si sa ne hotaram daca nu cumva ar fi bun ca totusi gazda, pentru cei care vor evident, nu cu titlu de obligativitate, sa ne poata oeri micul dejun sub nas... :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Avind in vedere ca unii vin simbata dimineata, ar fi chiar indicat sa se stabileasca ora de plecare in traseu ca sa fim acolo. :banana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor dan daca faci stikerele atunci ma stresez cumva sa fac si eu masina sa vin pana acolo cu Lada:) apropo are careva vreun grup spate cu 22 caneluri si 4,3 raport? imprumut :) il dau inapoi dupa intalnire iar daca il rup il cumpar :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Pai,avand in vedere ca traseul are in jur de 100km in teren,cred ca ora 10,ar fi potrivita.Eu unul nu-mi iau familia in tarseu,asadar din cei care nu mai vin cu nivele,ii repartizam in restul masinilor,sa facem totusi niste "echipaje". Luati in considerare ca Niva mea(afara de look-ul unicat:ha:)este echipata de strada,deci....multe sufe si rabdare:grin: Pranzul din traseu,propun sa-l servim pe capota masinii,la gramada,fiecare aduce ce vrea/poate. Pentru sambata seara,m-am gandit sa facem un gratar,asezonat cu ceva licori de "sezon".Sper sa ne mai tina motoarele. Deja am pregatit 2 l de tuica,asa...ca aperitiv:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @karol,daca nu faci Lada,macar vino cu troliu,o sa am nevoie!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Pai,avand in vedere ca traseul are in jur de 100km in teren,cred ca ora 10,ar fi potrivita.Eu unul nu-mi iau familia in tarseu,asadar din cei care nu mai vin cu nivele,ii repartizam in restul masinilor,sa facem totusi niste "echipaje". Luati in considerare ca Niva mea(afara de look-ul unicat:ha:)este echipata de strada,deci....multe sufe si rabdare:grin: Pranzul din traseu,propun sa-l servim pe capota masinii,la gramada,fiecare aduce ce vrea/poate. Pentru sambata seara,m-am gandit sa facem un gratar,asezonat cu ceva licori de "sezon".Sper sa ne mai tina motoarele. Deja am pregatit 2 l de tuica,asa...ca aperitiv:x Pentru un traseu de 100 km cred ca ar trebui sa plecam mai devreme. Nu de alta dar trebuie sa venim inapoi in asa fel incit sa mai avem si timp de gratar ... "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor ...eu sunt patit din alte iesiri, daca sunt echipaje care vor veni sambata, o sa fie cam greu cu plecatul la timp, apar intarzieri etc, si o sa ajungem cu ora de plecare dupa 12 ... hai sa vedem totusi lista aia cu participanti si cu data la care se vine, ideal ar fi sa incercam sa venim cat mai multi la timp, nu sa stam cat mai multi 2-3 zile sa asteptam pana sambata k sa plecam la 12 deci dupa cate am inteles 1.dan chiperi - ajung pe 1.05 pe la 15-16 pm 2. parvu tot pe 1.05 am inteles ca ajunge ...continuati va rog si ceilalti sa vedem cand ajungeti P.S.: rugamintea mea ar fi sa incercati sa veniti macar de vineri pentru a putea avea sambata alocata numai pentru traseu. SE va veni cu masina de pe drum, poate mai trebuie aranjata, umflata, bibilita, sa fie timp. Altfel va asigur ca nu vom pleca f devreme sambata Editat Aprilie 12, 2014 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor deci dupa cate am inteles 1.dan chiperi - ajung pe 1.05 pe la 15-16 pm 2. parvu tot pe 1.05 am inteles ca ajunge 3.Karolokw vin pe 2 devreme adica sa ajung pana la pranz apropo trebuie tinut cont ca un traseu de 100km in teren se face cam in 12-14 ore deci recomandarea mea ar fi un traseu mai micut pe care sa il facem in 8-9 ore plus o pauza de o ora pentru pranz si am avea timp seara de baute plus ca plecarea in traseu la 9 dimineata inseamna mic dejun la 8 deci trezilre la 7:30 iar dupa o noapte inainte de baute cred ca e cam greu eu propun intradevar plecarea in traseu la 9 dar un traseu pe care sa il incheiem la 18:00 cu o rezerva de 2-3 ore eventuale pentru situatii neprevazute cu o intoarcere in pensiune la 20:00 casa putem sta la foc gratareala baute...etc pana pe la ...etc cat rezista fiecare :) Liviu cu troliu nu vin da poate vin cu sufele :) nu de alta da nu ai placa de troliu din ce stiu si nici instalatia pentru troliu asa ca sa car 43 de kg nu ma incanta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate