KAROLOKW Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Dan la mine asta ar fi prima asa ca incerc sa fac tot posibilul sa o repar pana atunci :) update de ultim moment,extraordinar si in premiera :):):) am schimbat componentele defecte si ma aptin cu greu sa nu o bag putin prin aratura sa vad ce stie de teama sa nu o stric inainte de intalnire :) probabil ca ii voi schimba totusi uleiul in motor desi nu are mai mult de vreo 1500 de km si aia doar vreo 300 in teren, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Din ce "spun" astia de la meteo, s-ar parea ca o sa avem parte de ploaie in fiecare zi. Simbata este posibil sa avem si ceva soare, in rest, ploaie, ploaie si iar ploaie. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Din ce "spun" astia de la meteo, Simbata este posibil sa avem si ceva soare, in rest, ploaie, ploaie si iar ploaie. si asta inseamna noroi noroi si iara noroi :):):) imi place asta suna bine poate asa folosim troliul in loc de planetare si solicitam mai putin grupurile :):):) deci imi iau sufele la mine,cinetica o plasma de rezerva si sa imi cumpar o pereche de cizme de cauciuc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ... mda, ma uitai si eu acum si cam asa ii da, dar hai sa luam si partea plina a paharului: 1. drumul va fi mai placut, deoarece e stiut ca in niva e caldura chiar si vara:grin: , si daca tot e la pachet macar s-o folosim :ha: 2. vom avea si noi parte de mmmmmmmmmmulllte baltoace, deci vaceti revizie la stergatoare:grin: 3. tre sa ne reconfiguram cu stocurile de...:x, ca o sa avem timp de povesti :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Marturisesc ca nu inteleg despre ce povesti vorbesti tu Dane cind va fi un noroi de mai mare dragu ... sa te tot dai si sa nu te mai saturi de el. :banana "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor se pare ca s-a mai schimbat prognoza meteo si va fi timp frumos :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 27, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor N-am mai scris nimic pe acest topic si am de facut un mic up-date. Am luat masina saptamana trecuta,am schimbat placutele de frana,am schimbat bucse amortizoare spate,vopsit bul-bar+scarite,montat iar rotile originale"de iarna",demontat suport roata de rezerva+alte nimicuri.Masina maine e programata la RAR,pentru ITP,schimbare culoare caroserie si omologare GPL. Sper sa reusesc sa intru in legalitate,dar oricum,sunt pe val.O sa vin si cu proprietarul de drept al masinii,adica tata,caruia i-am rezolvat cu cazarea langa pensiunea noastra si deja nu mai am rabdare sa ne vedem.Cu soare,fara soare,oricum in padure va fi un pic de deranj,asa ca inca ma mai gandesc daca sa las rotile masinii sau sa le pun pe cele de aliaj.:grin: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor cred ca nu tipul jantei va conta f mult la adunarea asta:banana, cu guma:ha: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor eu zic sa faci rost de un set de gume imprumut cu care sa nu ramai in padure :) noi taram de tine si la nevoie chemam si ajutoare :) dar recomandare personala,decat alea de aliaj de sosea mai bine alea originale cu crampoane parca Voltyre se numesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor @Karol,masina mea nu a venit cu voltyre,ci cu un fel de A/T-uri,nici nu stiu la ce sa le incadrez,dar sunt excelente pe zapada,pt noroi cred ca sunt egale cu 0,pt ca au un profil destul de "aglomerat" Nu le suport,pt ca nu am stabilitate cum am cu jantele de aliaj si sunt si urate.Deh,ce sa-i faci,fiecare cu pasaricile lui... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor da, alea pe masina sunt un fel de all seazon, dar pe noroi is varza ... si pe alea de aliaj ce gume ai? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 29, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor da, alea pe masina sunt un fel de all seazon, dar pe noroi is varza ... si pe alea de aliaj ce gume ai? Am niste Good Year,all season,dar au vreo 4 ani si ar trebui altele. Ori cu alea,ori cu alea,daca e noroi si am de urcat,cu siguranta nu voi urca,asa ca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Ori cu alea,ori cu alea,daca e noroi si am de urcat,cu siguranta nu voi urca,asa ca... adica sa intleg ca te retragi? nu vrei sa vii? deja ma gandeam ca iti fac o oferta de niste jante eventual niste grupuri,accesorii :):):) domnu daca te vad ca insisti si nu poti te troliez :) dadaca te vad ca nu te stresezi deloc te las acolo :) asta imi aduce aminte de cineva care pe o urcare mergea in relanti pe reductor si desigur fiind noroi nu putea sa treaca si nici sa urce si cand il intrebam de ce nu ii da putin gaz in gura sa descarce cauciucurile si sa urce el ne raspundea,pai eu am motor de 4000 asta consuma mult nu ca noi motoare deastea mici :):):) iti dai seama ce mistouri si-a luat dupa:):):) pune mana pune alea originale cu janta de tabla sa poti sa le dai in gura iar daca cedeaza macar sa nu te oftici de ele daca le mai aveam pe alea ale mele de concurs ti le imprumutam,dar nu te ajutau oricum ca iti indoiai tabla de la ele pe la colturi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 29, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Re: Intalnirea Niva-rilor @Karol, de bagat,ma bag, fara probleme,ma refeream ca o sa patineze masina.... :wink: La mine,pt ca am jantele de aliaj pe 16(din pacate),intra maxim 215/60-65/16. Si 215/60/16 cat am acum, nu gasesc cu profil mai agresiv,adica ceva A/T. La 215/65/16,am gasit ceva,dar cred ca o sa-mi atinga.Oricum, nu am bani de bagat in gume acum,ca tre sa fac altele... L.E.- nu ma intereseaza consumul,GPL rules! :banana Editat Aprilie 29, 2014 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Am si eu o intrebare ...... cu cine beau o bere rece joi dupa amiaza? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor ......si cu mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Patzakine (Liviu-san)...sa-mi aduci si mie un breloc cu lada ....de bere! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor teoretic si eu is prezent la berea de joi seara:wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crf Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor As fi vrut sa vin si eu dar lucrez:cr3:cr3, cred ca o sa iasa super iesirea, aveti trasee frumoase in zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crf Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Cum pot sa va trimit si eu un vin, sa "particip" si eu cumva... Prin cineva care pleaca din Buc.? Doar daca credeti ca ar fi util...:x:dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Patzakine (Liviu-san)...sa-mi aduci si mie un breloc cu lada ....de bere! :grin: Nu te uita fratili' tau, esti pe lista,la "favorite"! :h5 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Nu te uita fratili' tau, esti pe lista,la "favorite"! :h5 :2dr beeeei Domnu Liviu :) iara te tii de prostii? ai pus gumele pe masina? ai verificat uleiul e la nivel? antigelul? zeama la parbriz? ai umplut grupurile cu ulei,cutia? CT? tie iti sta mintea numa la gratare si beutura :) lasand gluma deoparte :) cred ca ma stresez si schimb si filtrul de benzina si ala de aer inainte de iesire sa respire masina aer curat de munte mai mult si mai bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Da,am jantele de aliaj:grin: ulei la motor verificat,la cutie si grupuri nu m-am uitat,dar nu pierde.Am dat la revopsit suportul de la roata de rezerva,il montez maine,in rest masina se prezinta ok,afara de "check engine",care trebuie sa-l rezolv in 30 de zile pt noxele de la RAR. Era sa uit....am echipat deja masina cu 2l de tzuica!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Gata si utilajul meu. :banana Ramine de vazut cit de buni sint satelitii bulgaresti schimbati la grupul spate si capul de planetara din Obor pe fata stinga. :grin: Se pare ca vremea va fi pe placul nostru, adica urita, deci va fi distractie maxima. :ha1 Liviule fa bine si ia-ti macar niste lanturi la tine ca altfel, in timp ce noi ceilalti ne vom distra, tu te vei chinui !!! :ha: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Intalnirea Niva-rilor Nu e o idee buna cu lanturile,pt ca o sa rup toate ornamentele si asa ating rotile.... Las masina in padure,merg cu voi si o luam la intoarcere...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate