worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau La open e panica daca vine unul cu portale sau cu anvelope mai mari cu 1cm decat regulamentul = vezi egalitatea sanselor etc. Eu zic ca diferenta intre o cheie/vaselina/apa pe care o folosesti tu si o planetara/solenoid/troliu/motorina si altele aduse si montate in teren de terti, e cam mare!!! Pai hai sa vedem daca te dai mai cu spor stiind ca te astepta/cauta un camion de piese sau hai sa vorbim vorbe. si pe tine parca te-a asteptat "Camionul" cu bile de frana de troliu la Cupa BGS si era tot pe Stop Timp, si basca de la organizare :ha::ha::ha: Vazut dinafara concursului... Acest pargaraf din regulament va spune ceva?..... Stefane, spune multe.... dar cine constata...sau se ia de buna para dintre unul si altul ?! nu suntem perfecti si articole din paragraful mentionat de tine le incalcam unii pur si simplu din greseala.....sau neintentionat ( si aici ma refer de ex. la CP.... eu l-a un moment dat am refacut o sectiune de traseu in sens invers pe track ca nu mai imi dadeau distantele din roadbook, si dupa ce m-am lamurit pe undi eram , culmea am gasit si un CP....relaitatea mea e una, realitatea unui "binevoitor" poate fi alta, esti de acord cu mine...unde este insa arbitrul pe traseu sa constate ...ca de fapt aici e buba...ala trebuie sa vada , nu sa i-a de buna ce spune X sau Y.... ca asa daca ne punem 10 pe echipajul X iti garantez ca in 2 etape e exclus din capionat: ba ca in a 2-a zi nu mai avea toate abtibildele sponsorilor ( ca vreo 2 s-au pierdut agatate de craci si inca 2 la spalatorie, ba ca la momentul cutare nu a mai pus sufa de copac si i-am facut poza, ba ca la celalalt moment a depasit limitarea de 25 km/h cu 3 km /h si i-am facut poza cu kilometrajul masinii din spate, ba ca a aruncat un pet in padure.... si gata....dar te simpti bine sa faci asta in loc sa te preocupe cum concurezi tu ? ....de fapt aici e faza cu sa moara si capra vecinului daca a mea tot a dat coltu' sau e pe duca.... mai ales daca pot sa profit din asta.... Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau La clasa extrem fara vestitul ajutor din exterior e complicat. Nu e deloc complicat ... doar sa sti sa pierzi cand fortezi peste ce poate masina!!! Eu sunt antrenat :ha: Un exemplu BUN este Robert Tutuianu ... la Buzau 09,C Lung anul trecut, la GTC isi repara singur si mai ajuta si alti concurenti Editat Octombrie 30, 2012 de AdrianZUZ FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau si pe tine parca te-a asteptat "Camionul" cu bile de frana de troliu la Cupa BGS si era tot pe Stop Timp, si basca de la organizare :ha::ha::ha: Nu vreu sa zic dar ... aberezi ... eu ziua 1 am declarat ABANDON, am venit la FINISH, am predat RB si am cumparat de la tine kitul de frana care l-am montat la Marius Lupu la garaj. Daca vrei sa iti desenez diferente de situatie da un SMS! Ca tot mi-am adus aminte - la Marius am ajuns cu Dan Bucuras in masina cu troliul demontat de mine de pe masina, care masina a ramas la Codlea ptr ziua 2 ... asta pentru ca inca Alzhaimer nu m-a gasit acasa Editat Octombrie 30, 2012 de AdrianZUZ FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Nu vreu sa zic dar ... aberezi ... eu ziua 1 am declarat ABANDON, am venit la FINISH, am predat RB si am cumparat de la tine kitul de frana care l-am montat la Marius Lupu la garaj. Daca vrei sa iti desenez diferente de situatie da un SMS! Ca tot mi-am adus aminte - la Marius am ajuns cu Dan Bucuras in masina cu troliul demontat de mine de pe masina, care masina a ramas la Codlea ptr ziua 2 ... asta pentru ca inca Alzhaimer nu m-a gasit acasa alea erau in ziua 2 :) Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Poate...ne aduce la sentimente mai bune... melodia cantata duminica dimineata....pe la 3... hLzwcUFI7Zw 1 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Vazut dinafara concursului... Acest pargaraf din regulament va spune ceva? "Este interzisa întoarcerea pe traseu în scopul recuperarii unui CP ratat. Fapta se considera manifestare nesportiva si se penalizeaza conform pct. 6.2.6 si cu anularea CP-ului respectiv." " Hint: Echipaj care a luat finisul din sens invers... Finis = CP ... :grin: da este foarte adevarat dar ce mai zici de echipajele ratacite care nici macar nu stiu ca se intorc pe traseu este adevarat ca am ajuns la finis pe alta parte dar m-am intors pe alt durm am intrat in taraseu exect pe unde am iesit si am luat finisul.Nu am mers pe contrasens nici macar 1 m . Este dreptul meu sa ma intorc la campare (sa imi iau un cardan spre exemplu ) si sa ma intorc in traseu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 se pare ca aceasta discutie este cea mai urmarita de pe forum eu astept si filmuletele de la mao de care zicea luci ca sa ne putem forma o parere cu declaratii din ambele parti Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Poate face cineva niste chestionare din legislatia rutiera de offroad :ha::ha::ha: Nu iei 22 din 26, zbang, ridicata legitimatia de sportiv.... Un gand asa mai rebel: Da' o penalizare la organizator sau oficial cand se baga? Daca tot tre' sa platesc amenda daca nu lipesc toate stickerele pe masina, de ce sa nu primesc si eu 20% din taxa sportiva inapoi daca sunt 2 pagini lipsa la road-book? Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Un gand asa mai rebel: Da' o penalizare la organizator sau oficial cand se baga? Daca tot tre' sa platesc amenda daca nu lipesc toate stickerele pe masina, de ce sa nu primesc si eu 20% din taxa sportiva inapoi daca sunt 2 pagini lipsa la road-book? Vezi ca la cine faci tu apropo nu urmareste discutia :) Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Si inca o chestie, ca mi-am adus aminte: De ce se mai insista cu regula asta cu 2 cupe minim ca sa poti face etapa? Cand ai 50 de echipaje la start, trasee cel putin la nivelul campionatului si din ce in ce mai multe semne ca lucrurile scartaie (etape anulate, amanate, etc) eu personal i-as ruga pe cei de la GTC sa accepte sa fie etapa de campionat... Parerea mea. Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Sunt de acord cu tine Tupare .O sa ajungem sa ne fotografiem prin padure ca sa avem probe pentru a ne contesta adversarul si sa poata fi descalificat.Avem ocazia sa schimbam ceva in regulament si as dori sa fiti foarte atenti cu noul regulament si nu mai lasati loc de tocmeala. romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Si inca o chestie, ca mi-am adus aminte: De ce se mai insista cu regula asta cu 2 cupe minim ca sa poti face etapa? Cand ai 50 de echipaje la start, trasee cel putin la nivelul campionatului si din ce in ce mai multe semne ca lucrurile scartaie (etape anulate, amanate, etc) eu personal i-as ruga pe cei de la GTC sa accepte sa fie etapa de campionat... Parerea mea. asta mai mult ca sigur ca se va intampla va trebui umplut un gol lasat de alte gluburi in etapele de campionat DEVA a iesit IASI am inteles ca au plecat membrii CAMPULUNG cica nu se stie daca va face la anul ODORHEI iarasi are un semn de intrebare asta din ce am prins si eu discutii de la unu altu deci oricum un mic gol va ramane Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Si inca o chestie, ca mi-am adus aminte: De ce se mai insista cu regula asta cu 2 cupe minim ca sa poti face etapa? Cand ai 50 de echipaje la start, trasee cel putin la nivelul campionatului si din ce in ce mai multe semne ca lucrurile scartaie (etape anulate, amanate, etc) eu personal i-as ruga pe cei de la GTC sa accepte sa fie etapa de campionat... Parerea mea. :g Corect! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Poate...ne aduce la sentimente mai bune... melodia cantata duminica dimineata....pe la 3... hLzwcUFI7Zw Mai Ștefan, Ești mult mai mic decit majoritatea dintre cei care au scris aici,...insa foarte înțelept...Bravo !!! Chestiuni complicate au avut loc in timpul concursului GTC extrem...Gafita si Marius au mers foarte bine ! La fel au mers Luci si Mao...nu știu care dintre ei a meritat cele mai mari laude...eu zic ca merita împreuna...BRAVO !!! Ce-mi pare mie rău este ca poarta războaie inutile unii fata de alții...UNUlL scrie ca celălalt " se incalta cu fesul in timp ce LUMEA organiza concursuri..." ....foarte urat din partea lui !!! Iar ALTUL foarte talentat a recunoscut ca a pierdut concursuri din cauza arbitrajului insa a uitat sa recunoasca faptul ca a câștigat etapa IAȘI 2010 si respectiv campionatul 2010 favorizat de o lamentabila greșeală de arbitraj ??? Succes, bravo tuturor !!! Nu puteți oare domnilor sa va impacati si sa va transmiteti vorbe de amicitie ? Editat Octombrie 30, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 asta mai mult ca sigur ca se va intampla va trebui umplut un gol lasat de alte gluburi in etapele de campionat Vorbeam acum ceva timp cu baietii de la Piatra Neamt care ar fi super bucurosi sa li se dea posibilitatea sa faca o cupa, sau de ce nu, o etapa de campionat. Echipa au, olecuta de offroad stiu, munti cat cuprinde... Iar ca experienta de organizare, au fost implicati numai anul asta in doua concursuri de enduro cu sute de participanti... Idem la Valcea, Baia Mare, Slanic, Brasov si alte locuri din tara unde sunt echipe dornice sa poata arata ca pot face un concurs. De ce nu fac? Tocmai din cauza faptului ca s-a ajuns ca hartiile si regulamentele sa fie mai importante ca dorinta si putinta. LE: Lucrurile de mai sus le spun din proprie credinta, nu "fac jocurile" nimanui. Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Poate face cineva niste chestionare din legislatia rutiera de offroad :ha::ha::ha: Nu iei 22 din 26, zbang, ridicata legitimatia de sportiv.... Un gand asa mai rebel: Da' o penalizare la organizator sau oficial cand se baga? Daca tot tre' sa platesc amenda daca nu lipesc toate stickerele pe masina, de ce sa nu primesc si eu 20% din taxa sportiva inapoi daca sunt 2 pagini lipsa la road-book? ai luat-o pe ulei ? asta cu 20% si cu penalizari la organizatori nu o sa o vezi niciodata :ha: ... nu de alta dar si astia sunt pe cale de disparitie...din 8 au ramas vreo 4/5 :ha: pana la urma o sa ajungem sa ne dam de FUN ca baietii lui Goganu 24 mm, care nu au chef de concursuri, ci doar sa se dea... fara regulamente, fara campionat.... pur si simplu Off-Road, ravene, coborari si urcari la greu si mult haz si fun. Editat Octombrie 30, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Trebuie sa te corectez,d'nul marius,a facut ambele afirmatii!multumesc pentru felicitari!din parte ta,sint sigur ca sint sincere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Din punctul meu de vedere ajutorul din exterior ar trebui penalizat in doua situatii: 1. Cand soliciti o persoana din afara concursului sa se deplaseze in locatia in care esti cu o piesa sau pentru a-ti repara masina 2. Cand soliciti unei persoane din afara concursului ajutor in ceea ce priveste traseul (de ex. suni un "prieten" din zona sa-ti spuna unde e azimutul, sau ai un ante-mergator pe motocicleta :grin:) Daca ma duc eu cu piesa in spate la nenea sudoru din sat, pierd o ora, ma pune sa descarc si masina de nisip (:ha::ha::ha: salutam Karcsi) sau trece un Aro pe langa mine si ii dau ceva economii pentru un borcan de vaselina nu ar trebui sa fie penalizare... acum sa ne mai descretim un pic fruntile,mie la Iasi s-a rupt o conducta de motorina de la pompa la injector ,am coborat si urcat din padure in sat pe jos de 3 ori iar ca sudorul sa-mi sudeze teava mai repede am descarcat dintr-un Aro camioneta tot nisipul cu lopata si asta s-a intamplat in timpul concursului tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 [video=youtube_share;2nwcot701-Q] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau ajutor din exterior ai primit si tu inaintea noastra . toata lumea a uitat sa ia in considerare ceea ce au vazut 2 albitrii. Asta pt ca noi nu am depus contestatie in timp util. Ai fost langa noi cand am schimbat cardanul la 1 m distanta (la propriu). m-ai ajutat cu o cheie de 13 imediat fara nici un comentariu . a trebuit sa pleci in traseu si ai zis: Lasa marius ca imi dai tu cheia la finish.Pana aici totul ok . pe drum te-ai gandit sau ti-ai adus aminte de regulament si de faptul ca poti castiga cu o simpla contestatie lucru pe care l-ai si facut. Ma dau de ceva timp in CN si de mai multe ori in urma unei contestaii puteam sa castig locuri fruntase . Nu am facut lucru asta. Daca erai asa corect puteai sa imi atragi atentia si actionam in consecinta. Ce am avut noi de castigat din faptul ca a fost cardanul adus la proba speciala 15 min ?????? Aveam mai mult de 2 ore inaintea ta . Puteam linistiti sa continuam asa sau sa mergem la hotel sa rezolvam problema sau asa mai departe . Ce aveai tu de castigat inca 20 -30 min ??? Daca ne rasturnam in trial si faceam timpul maxim. Atunci casticai si nimieni nu mai avea nimic de spus. La clasa extrem fara vestitul ajutor din exterior e complicat. referitor la decizia albitrilor sau a directorului de concurs : se putea lua in considerare ajutorul din exterior pe care luci l-a primit chiar de la albitrii.ce daca ai aflat mai tarziu???? sau nu ai aflat deloc??? inseamna ca nici nu ai citit contestatia lui gafita/lupu. Rezultatele dupa cum am vazut se pot schimba chiar si marti ( +200 puncte - 200 puncte) si asa mai depate. Oricum discutia poate continua la nesfarsit . Precedentul care l-ati creeat poate duce la rasturnari drastice de situatii si clasamente in competitiile urmatoare. Orice concurent care vrea sa avanseze rapit 2 3 4 locuri face o contestatie si gata . In situatia asta te inscrii in concurs te dai putin si dupa aia stai si urmaresti evolutia celorlalti concurenti cu regulamentul in mana . Cateva sute de euro contestatiile si ai ajuns printre primii. Marius, Am cea mai mare apreciere despre tine ca om, insa te rog înainte sa afirmi ceva despre " rasturnari drastice " si respectiv "precedente" te rog sa explici cum am pierdut eu si cu Bogdan Milea locul 1 la Iași 2010 ...in defavoarea voastra...adică a echipajului cernisov d./ Marius L ...( prietene, dacă taceai, filosof ramaneai...ai câștigat un titlu de campion național fără baza regulamentara...) V-am bătut cu roata la Iasi si pe voi si pe kamikaze într-un fel in care știm cu totii...numai ca prietenul Kamikaze a recunoscut, ca si Vali Babu, insa voi nu ați recunoscut niciodată...campioni ce sunteți !!! Te respect in continuare, insa cind vrei sa apostrofezi colegi mai mici, gândește ca exista martori, documente, filmări si poze despre trecut...si acelea pot fi scoase... Marius, Cu toata amicitia, te rog sa educam pe cei care vin din spate !!! Accept pm !!! Editat Octombrie 30, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 offfff corectitudinea asta Sufa de copac neflosita - 200 puncte . Cam mult as spune . Abandonezi si te duci acasa. Dar pomul care se vede in stanga filmului care l-am DISTRUS complet si noi primii si tu si TOTI concurentii care au mai trecut pe acolo ???????? Ala nu se mai pune????????????????? Sau alti pomi care ii culci din cauza ca asa e traseul. Sau pomi daramati cu tot cu sufa de copac din cauza ca avem trolii ”smechere” . DAR DACA COBORI O PANTA IN SUFA SI DISTRUGI SCOARTA UNUI COPAC PE JUMATE DE METRU ????????????????? asa cum s-a intamplat cu pomul de la „mini proba speciala din ziua2 Asa cum spune razvanuta si organizatorii ar trebuii sa primeasca contestatii si penalizari. Trageti voi concluzile. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 [video=youtube Ok, se vede clar ca nu se pune sufa, organizator langa. Cu toate acestea nu se da penalizare. Nici eu nu as da, chiar daca eu personal pun sufa in toate cazurile (cel putin asa imi aduc aminte:grin:) Sufa de copac are ca rol principal protejarea scoartei copacului. De ce? Atat din considerente ecologice (cablu/plasma puse direct lasa cicatrici adanci in copac), cat si organizatorice: urmele de cablu pe copac nu fac decat sa dea apa la moara autoritatilor/carcotasilor care spun ca distrugem padurea. In general urmele lasate de plasma si mai ales cablu apar la trolierile de forta, in care tragi puternic, eventual cu smucituri datorita prinderii aderentei la roata. Totusi de ce nu as da eu penalizare: 1. E o troliere usoara, la care sufa nu afecteaza copacul 2. Nu e o zona expusa astfel incat sa apara eventuale reclamatii 3. La secunda 56 se vad clar "sculpturile" de roll-cage pe copac, asa ca motivatia "ecologica" nu isi are rostul Ce as face insa? Ti-am facut o poza cu tine fara sufa si ai afectat copacul? 200 de puncte penalizare +amenda 100 de euro cu care se cumpara 20 de puieti Editat Octombrie 30, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Am fost la cateva etape si sunt de acord cu penalizarile la nepunerea sufei de copac(iubesc natura /flora),insa cand in probele speciale /trialuri /zone de traseu , suntem pusi sa trecem peste puiet,sa ne frecam de copaci ,unde lasam urme mult mai grave ,(un fel de Ion love offroad ) decat cablul/plasma ... Cand drumul trece prin localitati si nu se respecta viteza (un pahar cu vopsea -pink :wink: pe capota sau acoperis ar arata ,daca a curs ,ca echipajul a mers cu viteza si nu a respectat limita) ar trebui arbitri la intrarea si iesirea din localitate ori un timp generos ca sa nu poti depasi o anumita viteza.Daca te rastorni intr-un trial (cu spectatori),sigur binevoitorii or sa sara sa te ajute- aci esti descalificat conf regulamentului.Pt ce sa mai toc o galagie de bani ??? Reguli clare la inceputul oricarei competitii cu semnatura ar elimina multe discutii. Editat Octombrie 30, 2012 de nike&patrol 1 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 offfff corectitudinea asta foarte trist mi se pare sa ne pangem ca cineva este corect... Sufa de copac neflosita - 200 puncte . Cam mult as spune . Abandonezi si te duci acasa. Dar pomul care se vede in stanga filmului care l-am DISTRUS complet si noi primii si tu si TOTI concurentii care au mai trecut pe acolo ???????? Ala nu se mai pune????????????????? Dupa parerea mea exista o diferenta semnificativa intre a nu pune sufa de copac si a te lovi cu rollcage de pom, si anume INTENTIA. In mod evident, alegerea de a pune sau nu sufa este una constienta, si cei care nu o pun de fapt decid ca nu merita copacul sa mai piarda ei 5 secunde cu aruncatul sufei in jurul lui. In schimb, nu imi imaginez ca cineva isi propune in concurs sa se infiga cu rollcage in ceva- pom ,mal, piatra, etc. adica ajungi sa te lovesti fortat de legile fizicii, de traseu, etc, dar nu decide vreun pilot " in loc sa ocolesc pomul pe pajiste ma duc fix in el sa vedem daca rezista rollcage" :)) Mai mentionez o idee care pare a fi relevanta daca eu am inteles corect din mesaje,e de pe forum situatia din teren ( daca nu am inteles corect ramane doar o informatie utila pentru viitori participanti la concursuri :) ) : cat esti pe stop timp ( adica spre exemplu astepti sa intri intr o speciala) nu ai voie sa repari masina. Doar pe timp ai voie sa schimbi piese, pui apa, faci pana,etc. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) D'nlearius,se pare,ca oricite incalcari de regulament a'ti face,tot d'voastra victimiza'ti.tot ce a'ti facut in cele doua zile de concurs,in prezenta oficialilor,a fost o sfidare grosolana la adresa concurentilor,implicit si la adresa mea,(sau regulamentul este doar pt incepatori din ardeal?!) ceea ce ma impins la depunerea contestatiei,nu locul 1 cum afirma'ti d'voastra.din acest moment pt mine este un subiect inchis,va doresc numai bine,d'voastra si tuturor celor implicati in off roadul romanesc!si nu uita'ti un lucru,fara incepatori ca noi,nu ar avea farmec,pt ca,pe cine a'ti mai blama???!! Imi cer scuze pt partea de inceput a mesajului anterior.rectific,d'nule marius ,corect. Editat Octombrie 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate