robert Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 asta mai mult ca sigur ca se va intampla va trebui umplut un gol lasat de alte gluburi in etapele de campionat DEVA a iesit IASI am inteles ca au plecat membrii CAMPULUNG cica nu se stie daca va face la anul ODORHEI iarasi are un semn de intrebare asta din ce am prins si eu discutii de la unu altu deci oricum un mic gol va ramane Draga coleg doresc sa te informez ,ca presedinte al clubului offroad Iasi ,ca esti PROST informat referitor la situatia membrilor clubului nostru si de aceea te rog limiteaza ti afirmatiile numai la ceea ce te priveste ca tanar participant la un campionat de offroad. Doresc sa cresti mare si sa intelegi ca atunci cand nu cunosti anumite lucruri poti sa te documentezi ,sa intrebi si dupa aceea sa te pronunti. Sper ca si ceilalti presedinti ai cluburilor pomenite de tine vor lua atitudine la spusele tale pentru ca vad ca matale ai desfiintat deja campionatul anului 2013. Robert tel 0741140440 sau 0731873444-secretariat club offroad Iasi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 La obiect: -ceea ce se intampla in offroadul romanesc este rezultatul proatei gestionari a acestei ramuri sportive in ultimul timp . -este imperativ a schimbarea si imbunatatirea regulamentului sportiv si renegociarea in forta a protocolului cu FRAS. -cred ca seful arbitrilor este slab pregatit si nu cunoaste regulamentul -Adi Zuz subliniaza corect ca un concurent nu poate sesiza arbitrii de incalcarea regulamentului de catre un alt concurent atat timp cat arbitrul nu a fost intr un anumit punct . -in cazul lui Gafita cred ca un avans asa mare fata de urmaritori arata ceva care unii nu vor sa vada. Dragi iubitori ai sportului offroad treziti va si haideti impreuna cu cei care mai au spirit de offroa der sa nu stricam farmecul acestui sport! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 La cupa la Baia Mare Neag Luci a fost penalizat cu 200puncte ca nu a pus sufa de copac la o troliere unde se aflau arbitri a fost observat de către aceștia pierzand locul 1,s-asuparat foarte tare dar a înțeles ca acesta este regulamentul si trebuie respectat chiar dacă este o cupa . Dacă toți organizatori si arbitri ar aplica penalitatile după regulament in momentul care se observa o greșeală din partea concurentilor ar dispărea discuții ca acestea între concurenti. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Ultima idee: -se observa ca sant discutii despre faptul ca cupa Gtc ar trebui sa fie etapa,ca la Neamt baietii ar putea face etapa ...ca campulung nu face ca odorhei nu se tine ca iasul... Domnilor anul trecut am acceptat schimbarea in forta cu votul majoritatii spre binele sportului ceea ce nu s a intamplat ,cu incalcarea regulamentul aflat si astazi in vigoare si de aceea doresc ca acum in ultimul ceas sa atrag respectuos atentia comisiei si a d lui presedinte sa respectam regulamentul deoarece de asta am ajuns ce santem acum. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Horatiu, Nu suntem la Formula 1 ca sa fie camere de filmat si la toaleta. Mai in gluma, mai in serios Gabi Regep imi spunea ca si el a primit ajutor din afara la speciala de sambata, a cerut o sticla de apa unui spectator si jumatate a pus-o in vasul de expansiune. Exista loc de interpretare in regulamentul actual? Nu. E 100% ajutor din afara. Ar fi trebuit penalizat Gabi? Spune-mi tu. Hmm, nu e corect, trebuia sa bea toata apa si dupa aia sa faca pipi in radiator !!! In asa fel nu era ajutor extern !!!! Sorry, dezbaterea e evident importanta dar trebuie sa ne mai descretim si fruntile ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: CUPA GTC 2012, 25-28 octombrie, Sarata Monteoru, Buzau Horatiu, Nu suntem la Formula 1 ca sa fie camere de filmat si la toaleta. Mai in gluma, mai in serios Gabi Regep imi spunea ca si el a primit ajutor din afara la speciala de sambata, a cerut o sticla de apa unui spectator si jumatate a pus-o in vasul de expansiune. Exista loc de interpretare in regulamentul actual? Nu. E 100% ajutor din afara. Ar fi trebuit penalizat Gabi? Spune-mi tu. Hmm, nu e corect, trebuia sa bea toata apa si dupa aia sa faca pipi in radiator !!! In asa fel nu era ajutor extern !!!! Sorry, dezbaterea e evident importanta dar trebuie sa ne mai descretim si fruntile ... da Nea Luigi, dar daca completa cu PI...dupa ca mirosea masina ca naiba dupa 2 zile de concurs de la cuzinetii arsi, mai mirosea si a fiertura de PI :ha: :ha: :ha: prea mult pana si pt nasucul lui Gabi :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Oricum SUBIECTUL de baza iar se denatureaza, ca suntem o natie de comentatori si de carcotasi... deci ce ar trebui dezbatut la modul cel mai serios: 1. @AdrianZUZ: ..."UN CONCURENT nu poate face reclamatie altui CONCURENT pentru ajutor din afara din simplul motiv logic ca are ceva de castigat .... deci altcineva din organizare (oficiali sau arbitrii) trebuie sa constate fapta!!! Deci daca s-a admis contestatia in forma de concurent vs concurent ... e gresit!" 2. @razvanta: ..."ar trebui luat in calcul introducerea in regulament a unei portite pentru organizator/arbitru in care sa se foloseasca regula common sens-ului: "poate fi penalizat" vs. "trebuie sa fie penalizat"." 3. Introducerea in regulament a Obligativitatii Organizatorului/ Directorului de concurs sa dezbata la masa verde astfel de evenimente si sa poata avea Dreptul unei decizii finale obiective asupra evenimentelor intamplate ... inclusiv sa aiba posibilitatea in astfel de situatii sa refuze luarea in considerare a unor contestatii facute cu intentie. 4. Redefinirea/completarea definitiei penalizarilor pentru actiuni NESPORTIVE care sa includa si contestatii dupa ureche, sau facute cu un scop precis de denigrare..etc 5. In cazul unor reparatii pe perioada de Stop Timp ( mai ales in cazul in care este prelungita nespecificat din greseala organizatorilor ) sa fie prezavut foarte clar ce remedieri pot fi aduze masinilor, si posibilitatea ca si concurentii sa poata cere acordul organizatorilor pt. diverse reparatii / asistenta. " in cazul buzau, in stop timp oricine avea dreptul sa ceara ajutor extern...va rog cititi regulamentul, confuzia este intre ce s-a spus ca gafita nu ar mai fi fost in stop timp.... ci in timpul concursului, deoarece acesta expirase..." 6. este un sport cu bani, si deja la clase de open si extrem se vine cu echipa de asistenta, care este ideea: pt un cardan sau cruce , de ce nu si un motor, sa strici farmecul uneia sau mai multor zile de concurs pt un echipaj, sau sa ii permiti mai ales daca il lasi pe timpul lui sa isi faca remedierile cum poate mai rapid si sa continue ? In ideea de ansamblu a ceea ce se intampla la noi unde daca mai gasesti cupa / etapa cu 40 concurenti e mare lucru...ar trebui sa fie mai permisibil regulamentul....daca ai avea peste 100 masini eveniment e logic sa restrangi regulamentul ... dar in cazul actual al unui campionat unde nu se mai pot tine etape din terte motive iar participarea este si asa vai de ea ?! Editat Octombrie 31, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Draga coleg doresc sa te informez ,ca presedinte al clubului offroad Iasi ,ca esti PROST informat referitor la situatia membrilor clubului nostru si de aceea te rog limiteaza ti afirmatiile numai la ceea ce te priveste ca tanar participant la un campionat de offroad. Doresc sa cresti mare si sa intelegi ca atunci cand nu cunosti anumite lucruri poti sa te documentezi ,sa intrebi si dupa aceea sa te pronunti. Sper ca si ceilalti presedinti ai cluburilor pomenite de tine vor lua atitudine la spusele tale pentru ca vad ca matale ai desfiintat deja campionatul anului 2013. Robert tel 0741140440 sau 0731873444-secretariat club offroad Iasi draga Robert multumesc de urarile de bine dar consider ca sunt destul de mare la 1.90 m nu mai e nevoie sa cresc. eu nu am vrut sa te jignesc pe tine sau pe altcineva daca citeai mai jos ai fi vazut ca am scris: asta ce am auzit de la unu altu !! eu nu desfintez campionatul 2013 ci doar imi exprimam ingrijorarea la ce am auzit ca ne vom da in tot mai putine etape mie mi-a placut foarte mult anul 2012 unde au fost etape sa te saturi. deci te rog nu te agita ca chiar nu am nimic cu tine. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Ultima idee: -se observa ca sant discutii despre faptul ca cupa Gtc ar trebui sa fie etapa,ca la Neamt baietii ar putea face etapa ...ca campulung nu face ca odorhei nu se tine ca iasul... Domnilor anul trecut am acceptat schimbarea in forta cu votul majoritatii spre binele sportului ceea ce nu s a intamplat ,cu incalcarea regulamentul aflat si astazi in vigoare si de aceea doresc ca acum in ultimul ceas sa atrag respectuos atentia comisiei si a d lui presedinte sa respectam regulamentul deoarece de asta am ajuns ce santem acum. Robert, Nu poti face un campionat numai cu organizatori si regulamente. Mai trebuie si concurenti. Iar ca sa fie cat mai multi ar trebui sa se tina cont si de parerea lor. Eu mi-am spus punctul de vedere ca si participant in campionat, si da, mi-ar placea sa particip la o etapa de campionat de nivelul GTC: organizare, numar de participanti, trasee, premii. Nu stiu daca si ei isi doresc acest lucru, dar nu e important pentru opinia mea. Modul cum se justifica in comitete si comisii faptul ca GTC-ul nu poate face etapa, sau Baia Mare sau Piatra Neamt ma lasa rece. Eu pot doar sa constat ca de cele mai multe ori la argumente sau propuneri ni se raspunde cu "esti mic si PROST, stai jos". Sau in cel mai bun caz cu indiferenta pe principiul cainii latra, caravana trece... Editat Octombrie 31, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 @razvanuta: daca este posibil ar fi foarte bine sa intre GTC-ul ca si etapa de campionat, pe varianta veche de regulament ( nu stiu daca si pe cea actuala ), oricum GTC-ul are FAPTIC 2 cupe organizate, cea impreuna cu ORR-ul pe vremea cand mai exista deoarece razvan era printre membrii fondator parca, si actuala cupa GTC.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Draga Domnilor, Am fost dat afara in acest mod, pentru o fapta care nu a influentat cu absolut nimic timpul meu de concurs ( adica cineva mi-a adus un cardan, desi era ACEEASI PERIOADA DE TIMP, daca mergeam eu sa-l iau, pentru ca masina imi mergea iar eu am asteptat pe poiana si am mancat ), poate l-as fi adus mai repede daca eram eu la volan, dupa 2 zile de concurs. Nimeni nu a tiinut cont ca nu mi-am creeat nici un fel de avantaj, deci nu m-am comportat fara bun simt si lipsa de respect fata de ceilalti concurenti dupa cum scria cineva pe aici, ci altcineva a speculat o chestie de regulament. Daca la acest lucru se rezuma esenta off-road-ului sau cei mai noi veniti cred ca pot castiga cu astfel de tertipuri ii pot anunta ca nu e chiar asa, existand si forumuri superioare celor care iau asemenea decizii importante intr-un mod pripit. Daca mi se tot invovca acest regulament care chipurile a fost aplicat cu strictete, tin sa va anunt urmatoarele ( din regulament ). Despre ajutorul din afara ( exact acest termen ) nu este pomenit in regulament decat in 3 paragrafe si anume legat de speciala, superspeciala si trial, unde se specifica clar ca nu este permis ajutorul din afara. Cat despre interventia in treaseu, spune foarte clar la punctul 6.2.6 punctul d. ca este interzisa interventia asistentei tehnice pe tot parcursul traseului, etc. Nu specifica absolut nimic despre ajutorul din afara sa ne intelegem foarte clar. Cu toate ca putea sa-mi aduca acel cardan si duhul sfant ( ajutor din afara ), moral si "timpic" sa zic asa nu mi-a influentat cu nimic timpul de plecare de acolo, cine mi-a adus cardanul era un SIMPATIZANT de pe poiana, eu neavand inscrisa in cursa echipa de asistenta. Sau daca te ajuta un taran dintr-un sat sa sudezi este echipa de asistenta ?? Putea sa-mi aduca cardanul oricine de acolo, era ajutor din afara, nu interventia echipei de asistenta ( care nu este permisa ). Sau daca imi dadea o apa de la magazin nu era tot descalificare ?? Deci daca tot vb. de regulament sa-l urmarim nu sa-l interpretam. In continuare consider ca trebuia judecat cazul, vazut daca a fost acea lipsa de bun simt sau sfidare cum tot sugereaza cineva din concurs, cautand pretext pentru sesizare. NU AM INFLUENTAT CU NIMIC TIMPUL DE SCHIMB AL CARDANULUI. ERA ACELASI LUCRU DACA IL LUAM PERSONAL. Deci NU AM SFIDAT PE NIMENI. Lumea care ma cunoaste stie foarte bine caracterul meu in teren si in afara terenului si mai stie si faptul ca nu m-am legat niciodata de chichite ale regulamentului ca sa pot depune o contestatie ( nici una depusa vreodata in atatia ani ). Eu am facut si voi face off-road-ul unde se face si nu pe hartie facand sesizari ca pe vremea raposatului. Ma mai intreb acum cu toate ca nu eu am inceput aceste carcote. Domnul director de concurs de ce nu a luat masuri cand Traian si Radu i-au spus personal ca l-au ajutat pe Mao cu vaselina patent sau cleste, care chiar fara vaselina nu stiu daca merge planetara tocmai bine ( deci un ajutor care influenta ca timp ). Pentru unii e intr-un fel aplicat regulamentul si pentru altii nu. Tin sa va mentionez nu ma deranjeaza ca a primit ajutor cu asa ceva, mi se pare normal daca poti sa ajuti pe cineva sa o faci; si eu daca treceam ma opream sa intreb si daca aveam respectiva vaselina sau piesa sau ulei o dadeam fara nici o problema indiferent cine ar fi fost. Consider ca nu mi-am pierdut acest spirit al fair-play-ului. Cat despre motociclistii care ma duceau la azimuturi ..... Asemenea aberatie mai mare ..... Pai ei nu stiau ce e ala un azimut si mergeau numai in spate de cate ori au mers, nu stiau ce e ala un roadbook si chiar ajutorul la acele azimute era degeaba ( pui 2 date intr-un gps si mergi dupa o dunga ..... mai simplu de atat ... ) mi s-ar fi parut ajutor la anumite pozitii pe care le-am bananait. Deci alte speculatii toatal rautacioase si fara sens ..... Rugamintea mea este sa cititi ceea ce am scris si daca cineva poate sa-mi raspunda concret la fiecare punct. 1 Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Robert, Nu poti face un campionat numai cu organizatori si regulamente. Mai trebuie si concurenti. Iar ca sa fie cat mai multi ar trebui sa se tina cont si de parerea lor. Eu mi-am spus punctul de vedere ca si participant in campionat, si da, mi-ar placea sa particip la o etapa de campionat de nivelul GTC: organizare, numar de participanti, trasee, premii. Nu stiu daca si ei isi doresc acest lucru, dar nu e important pentru opinia mea. Modul cum se justifica in comitete si comisii faptul ca GTC-ul nu poate face etapa, sau Baia Mare sau Piatra Neamt ma lasa rece. Eu pot doar sa constat ca de cele mai multe ori la argumente sau propuneri ni se raspunde cu "esti mic si PROST, stai jos". Sau in cel mai bun caz cu indiferenta pe principiul cainii latra, caravana trece... Sincer apreciez prezenta ta in 2012 la campionat dar se pare ca nu este suficient pentru ca tu sa intelegi intregul fenomen offroad. Repet in 2011 prin presiunea majoritatii si prin incalcarea unor reguli care aveau ca scop stimularea campionatului si a miscarii offroad s a intamplat ceea ce vedem astazi. Daca esti membrul unui club cred ca ar trebui sa ti exprimi toate ideile pentru suplimentarea ,inlocuirea,propunerea nr de etape clubului tau,comisiei de offroad si asa mai departe nu sa critici justificarea unor comisii care lucreaza gratis pentru ca si cei ca tine sa poata participa la evenimente organizate. Tu ma cunosti si in trecut ne exprimam aceste schimburi de opinii telefonic,minute in sir si nu atacand pe forum -nu cred ca personal ti am raspuns cu apelativele enumerate de tine iar daca cineva a facut o cred ca a fost o exprimare nefericita si nimic altceva. Respecta ce s a facut si pentru tine pana acum daca vrei sa fii respectat! Sant offtopic si daca moderatorul considera rog sa mute discutia in alta parte 1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Vaselina am luat-o eu personal din masina lui Traian(cu multumirile de rigoare), am mers pe jos dupa ea vreo 400 m pe respectiva ravena. Nu stiu sa-ti spun cat afecta in timp, sau daca afecta sau nu acea vaselina. M-am gandit ca ar fi mai bine pt capul d planetara sa fie acolo vaselina. Cat despre vestitii clesti, patenti, sau alte chestii, ti-am mai spus si iti mai spun si acum (asta cu riscul de ma repeta desigur), mi l-a dat Robert Tutuianu si tin sa ii multumesc si pe aceasta cale. Radu Chelaru a fost acolo de fata, poate sa confirme acest lucru. De vaselina am intrebat cam toti concurentii care erau pe acolo, Costel, Florin, Robert, Gabi etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 @ pentru foarte multi care s-au bagat in discutie, Robert a punctat foarte bine si TREZITI-VA !!! La obiect: -ceea ce se intampla in offroadul romanesc este rezultatul proatei gestionari a acestei ramuri sportive in ultimul timp . -este imperativ a schimbarea si imbunatatirea regulamentului sportiv si renegociarea in forta a protocolului cu FRAS. -cred ca seful arbitrilor este slab pregatit si nu cunoaste regulamentul -Adi Zuz subliniaza corect ca un concurent nu poate sesiza arbitrii de incalcarea regulamentului de catre un alt concurent atat timp cat arbitrul nu a fost intr un anumit punct . -in cazul lui Gafita cred ca un avans asa mare fata de urmaritori arata ceva care unii nu vor sa vada. Dragi iubitori ai sportului offroad treziti va si haideti impreuna cu cei care mai au spirit de offroa der sa nu stricam farmecul acestui sport! apropos, Mr. President aka Silviu Bulugioiu care Sambata se "plimba" pe trasa de la Hotel Cazino ce plm pazea ?!?! ... din cate imi aduc aminte, pe langa arbitrii , ar mai fi trebuit sa fie si observatori din partea FRAS , oricum se pare ca toata gasca de arbitrii si de observatori la Cupa GTC in speta existenta au dat din umeri si s-au fofilat...e misto sa ii platesti cu vreo 500 / RON + masa si casa + bautura la greu / caciula ...iar intr-o situatie data de criza sa se dea la fund si sa arunce un verdict fara sa analizeze obiectiv situatia ... si lasa-l pe organizator sa o anunte... iar @Gafiata are cea mai mare dreptate, Off-Road-ul, uni dintre noi il FAC in teren si mai putin pe hartie sau pe forum... din pacate cu acest fel de intamplari prostesti si inutile, multi renunta in a se mai da intr-un program competitional preudo organizat si prost gestionat... si se orienteaza catre alte tipuri de iesiri sau "cupe" organizate in circuit inchis... stiti voi oare cate Cupe si Trophy-uri mai se mai tin in in romania care nu au nici o legatura cu CNOR sau FRAS ... si tocmai din acest motiv !!! involuam, involuam, involuam.... Editat Noiembrie 1, 2012 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 apropos de inca unii care isi iau banii dar nu isi fac treaba, baietii de la LEX, care erau prost organizati... la trialul de duminica a trebuit sa vina un concurent sa ii organizeze ca erau varza, stateu se uitau ba la masinile din traseu, ba la hostesele de la Monster :ha::ha::ha: ... de treaba era ceva de genul: la's ca timpul curge si salariul merge... 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 @worldscape - Am zis ca nu ma bag, dar ai cam intrecut masura. Te invit pe tine, si pe oricine altcineva sa vedeti ce inseamna sa fi arbitru, ca apoi sa poti comenta, pana atunci te rog sa te duci inapoi sub piatra ta ! oricum se pare ca toata gasca de arbitrii si de observatori la Cupa GTC in speta existenta au dat din umeri si s-au fofilat... Gresit, toata gasca de arbitri a intrebat: "L-a vazut toata lumea pe Gafita cum a primit un cardan ?", iar in urma raspunsului "DA", concluzia a fost simpla, de asemenea tot ei au ajutat si la "judecarea" contestatiilor, desi ei erau acolo cu alt scop ! Arbitrajul la Cupa GTC facandu-se de membri GTC ! Legat de "e misto sa ii platesti cu vreo 500 / RON + masa si casa + bautura la greu / caciula" nu cred ca ai dreptul sa vorbesti... dupa cum am zis si mai sus te invit sa vezi ce inseamna arbitraj, faptul ca unii dintre noi stau sa bea "la greu" este pentru ca au terminat ce aveau de facut, si nu cred sa fi vazut vreun arbitru care sa stea la bautura pana pe la ora 2 noaptea... cat despre cei 500ron nu mai comentez nimic, eventual iti pot semnala un caz in care nici pana la ora actuala acei bani nu sunt platiti. Te rog foarte mult sa te abtii de la astfel de comentarii care nu au nici un fundament! Iar ca totul sa fie clar la sedinta de sfarsit de an am sa cer parerea tuturor cluburilor legat de corpul de arbitri, si daca se doreste dizolvarea lui. Macar atunci vom sti care este situatia, daca toata lumea gandeste ca tine sau bati campii. Cat despre regulament... asta s-a votat la inceputul anului noi arbitrii doar il applicam, culmea arbitrii de la Cupa GTC s-au intalnit tocmai pentru a veni cu o propunere de regulament care sa nu mai aibe probleme, dar este interesanta totusi perceptia ta, mai mult sunt curios cati dintre voi au citit noua propunere de regulament si mai mult au facut modificari... Rog foarte clar pe toata lumea cand are ceva de intrebat sa intrebe, iar unde nu stie sa se abtina ! Editat Noiembrie 1, 2012 de iwa 3 GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 ...Gresit, toata gasca de arbitri a intrebat: "L-a vazut toata lumea pe Gafita cum a primit un cardan ?", iar in urma raspunsului "DA", concluzia a fost simpla, de asemenea tot ei au ajutat si la "judecarea" contestatiilor, desi ei erau acolo cu alt scop ! Arbitrajul la Cupa GTC facandu-se de membri GTC ! ... bun, dar nu puteau oare sa sesizeze si faptul ca contestatia depusa de Andrei/Marius era prost intocmita si sa ii puna sa o refaca, ca sa fie lucrurile clare... poate aici gresesc ?! Legat de "e misto sa ii platesti cu vreo 500 / RON + masa si casa + bautura la greu / caciula" nu cred ca ai dreptul sa vorbesti... dupa cum am zis si mai sus te invit sa vezi ce inseamna arbitraj, faptul ca unii dintre noi stau sa bea "la greu" este pentru ca au terminat ce aveau de facut, si nu cred sa fi vazut vreun arbitru care sa stea la bautura pana pe la ora 2 noaptea... cat despre cei 500ron nu mai comentez nimic, eventual iti pot semnala un caz in care nici pana la ora actuala acei bani nu sunt platiti. IWA draga, alegerea de a fi arbitru FRAS este a voastra, greu/usor, atata timp cat va asumati niste obligatii pentru care sunte-ti platiti ( iarasi nu conteaza ca sunt 10 lei sau 1000 lei ) trebuie sa vi le indepliniti. FRAS-ul si arbitrii sunt sunt platiti si din banii mei, ai tai si al altor concurenti care isi platesc licentele si taxele de participare si care nu sunt tepari, caci altfel nu ar putea sa ia startul, iar faptul ca in unul sau mai multe cazuri nu s-au platit acesti bani, sau a-ti luat teapa, trebuia sa luati masurile de rigoare asupra organizatorilor in cauza ! Si eu mi-am rupt masina la concursuri si fiind pe podium , mi-am luat teapa cu premiul :grin: , si alte tepe de la X sau Y ...dar asta e alta discutie. Iar ca totul sa fie clar la sedinta de sfarsit de an am sa cer parerea tuturor cluburilor legat de corpul de arbitri, si daca se doreste dizolvarea lui. Macar atunci vom sti care este situatia, daca toata lumea gandeste ca tine sau bati campii. IWA draga ( din nou :ha: ), eu sunt pentru ARBITRAJ, dar pt un arbitraj Corect si Obiectiv, si cum bine zicea @razvanuta cu o diferentiere clara intre a "trebui" si a "putea" fi penalizat / penalizati X sau Y, luand in calcul foarte clar prejudiciul / avantajul adus / obtinut... In rest numai de bine IWA, ca doar ma stii bine :grin: 1 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Exact de genul asta de decizii mi-e ........ jena ...... O intrebare, un raspuns scurt ..... AFARA !!! O analiza a cazului NU !!! Ca din cauza asta exista militieni si dupa judecatori, ca altfel ar aresta militianul si i-ar si da 25 ani de puscarie. Merci IWA !!! Exact mi-ai confirmat raspunsul si modalitatea de judecata. Faptul ca a influentat timpul, faptul ca nu a fost cu intentia de a creea un avantaj, faptul ca nu aveam nevoie de acel ajutor, faptul ca a fost un lucru de carre nici unul nu si-a dat seama pe moment, faptul ca era lume de fata ( din oficiali ) si nu m-a tras de maneca sa-mi spuna BA TE DESCALIFICAM daca pleaca altul si nu tu ( ca e eu sunt prost si nu-mi dau seama, dar credeam ca mai exista spirit de prietenie nu de arsura intre noi, si ca venim aici in primul rand pe baza unor reguli de bun simt ), faptul ca eram la o distanta considerabila de locul 2 ...... NU A CONTAT !!! Si dupa cum ai spus tu de fata cu Floyota, Bogdan BGS, Tibi, Marius la masa la Paducel cand mi-ai comunicat decizia TA si a lui Razvan, regulamentul aici este interpretabil ( si sa nu incerci sa te eschivezi de vb asta pentru ca eram toti enumerati acolo ), dar a fost interpretat in defavoarea mea. Cu picioarele sub masa judeci altfel lucrurile ..... AFARA !!! Esti prost si veriga cea mai slaba cu zicea Andrei Gheorghe ...... Imi dau seama de multe lucruri si ma scarbesc ..... din pacate .... Iar daca poate sa ma acuze cineva de integritatea, moralitatea si verticalitatea mea dintre cei care ma cunosc o rog sa o faca. M U L T U M E S C !!! Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Si pana la urma care este procedura de clarificare sau modificare a unor neclaritati din regulament? S-au intalnit arbitrii sa clarifice sau sa propuna modificari pentru Regulamentul 2013? "culmea arbitrii de la Cupa GTC s-au intalnit tocmai pentru a veni cu o propunere de regulament care sa nu mai aibe probleme" - arbitrii fac propuneri? Parca si cluburile trebuiau sa trimita propuneri de schimbare sau modificare a regulamentului. Daca cardanul era pus jos pe iarba - si concurentii il gaseau - si il montau - mai era ajutor extern? Si mie mi s-a intamplat sa trebuiasca sa sudez ceva - inspre un sat uitat de lume - am facut autostopul si m-a luat o caruta - am sudat ceva, m-am intors tot cu autostopul. Este ajutor din afara? Si chestia cu sufa de copac mie mi se pare ...frectie la piciorul de lemn...pe langa toti copacii care ii zdrobesc cu masina - nu cu rollcage exterior - ca nu avem. Intentia in cazul meu nu se probeaza pentru ca eu imi dau silinta sa nu zdrelesc copacii, dar intentia organizatorilor se probeaza pentru ca ei stiu ca exista in concurs masini cu distanta la roti de pana la 2,30 m (confrom regulamentului) dar totusi insista sa trec printre doi copaci care au distanta intre ei de 1,90. Normal ca ii zdrelesc. Dar isi revin ei... From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Andrei, inradevar sunt vinovat ca te-am favorizat, si pe tine si pe alti concurenti impreuna cu cativa arbitrii de la organizare. Astfel cum Traian nu mi-a semnalat faptul ca a ajutat un echipaj (luci & mao) in prima zi, sau ca tu nu ai pus sufa de copac in acelas loc, sau cum nici unul din arbitri nu a consemnat faptul ca din puntea lui Lazlo s-a scurs ulei pe jos. Asa nici eu nu am penalizat faptul ca tu ai venit la finish in a doua zi din alta directie ! Imi pare rau sa iti comunic ca daca aplicam aceste penalizari clasamentul statea cu totul altfel ! Pentru sufa de copac primeai 200 puncte penalizare, iar pentru finish-ul din ziua 2 ai mai fi primit cel putin inca 100 puncte (daca este nevoie iti calculez si iti atasez paragrafele din regulament). Dar oricum asta nu mai conta caci ai fi fost descalificat, alaturi de Luci(arbitru consemna in foaia de arbitraj primirea ajutorului extern) si de Lazlo care ar fi fost obligat si la plata cheltuielilor de curatire (art 6.1.b) pentru uleiul scurs din punte. In acel moment puteam spune ca facem offroad pe hartie, si te asigur ca daca era vorba de o etapa de campionat aceste discutii nu existau! Fiind vorba de o cupa am incercat sa fim permisivi si sa atragem cat mai multi participanti, fara a ii trimite acasa pentru o greseala pe care o fac fara sa isi dea seama! Din pacate tu ai exagerat, una e sa ceri vaselina in mijlocul padurii unde nu te vede nimeni, iar organizatorul este intelegator, si alta este sa strigi in gura mare "bine ca mi-ai adus piesa !". Nu ma intereseaza daca ai folosit sau nu acea piesa, ai avut intentia sa furi! Daca te duceai 20 de metri dupa colt sunt ferm convins ca nu avea nimeni nimic cu tine ! (Puteai face asta macar din respect) Ne plangem ca nu avem concurenti la start, ca avem putini concurenti si ca trebuie sa ii tinem aproape, pe de alta parte avem un regulament pe care trebuie sa il respectam, linia dintre cele 2 este foarte fina, iar greseala mea a fost ca am incercat sa impac pe toata lumea. Avea dreptate cineva cand zicea ca nici unul din concurenti nu indeplineste toate conditiile si atunci trubuie penalizat, dar nu am vrut sa fac asta fiindca insemna poate sa trimit acasa jumatate din participanti! Eu te rog sa imi raspunzi la o singura intrebare: Consideri ca ai fi meritat locul 1 in conditiile in care cineva din afara concursului a adus o piesa care trebuia montata la tine pe masina ? Nu ma intereseaza ca nu a fost buna, ca nu ai mai avut nevoie de ea, ca o aduceai tu mai repede sau ca nu a influentat cu nimic rezultatul (nu vom sti niciodata daca terminai cu cardanul rasucit). Si da ai dreptate sunt veriga slaba ca nu am APLICAT regulamentul litera cu litera si paragraf cu paragraf ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTM BUZAU Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Draga Domnilor, Cat despre motociclistii care ma duceau la azimuturi ..... Asemenea aberatie mai mare ..... Pai ei nu stiau ce e ala un azimut si mergeau numai in spate de cate ori au mers, nu stiau ce e ala un roadbook si chiar ajutorul la acele azimute era degeaba ( pui 2 date intr-un gps si mergi dupa o dunga ..... mai simplu de atat ... ) mi s-ar fi parut ajutor la anumite pozitii pe care le-am bananait. Deci alte speculatii toatal rautacioase si fara sens ..... . Motociclistii, printre care si eu, am mers dupa Gafita si alte masini pentru a vedea spectacolul Am ramas surprins sa aflu ca Gafita si Lupu nu au castigat deoarece, din ce am vazut, in traseu nu aveau rivali plus un mare avans fata de locul doi. Felicitari celor care au "castigat" din pix...dar talentul in off road si caracterul nu se poate fenta;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Si pana la urma care este procedura de clarificare sau modificare a unor neclaritati din regulament? S-au intalnit arbitrii sa clarifice sau sa propuna modificari pentru Regulamentul 2013? Procedura de modificare a fost trimisa catre toate cluburile afiliate FRAS acum cateva saptamani de domnul Bucur si explicata in detaliu. Arbitrii s-au intalnit si au venit cu propuneri, propuneri ce vor trebui aprobate in sedinta de sfarsit de an, cand se va vota sau nu modificarea regulamentului. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Iwa,eram pe ravena la cp1,traian era acolo,mao a mers 300-400m pina la masina lui traian ,care era la drum,nu traian a adus cele 50 grame de vaselina,traian a ramas in cp tot acest timp,intrebare,e ajutor extern?multumesc pt raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Luci - considerand regulamentul litera cu litera se considera ajutor extern, nu era in cazul in care mao ajungea in tabara (si aici ar fi trebuit sa fie pe jos pentru a nu exista discutii) si lua vaselina din portbagajul masinii voastre. Insa avem 3 situatii clare: 1. Concurentul se deplaseaza sa isi repare masina (se duce dupa vaselina, ulei, sudor, piese etc). 2. Concurentul se deplaseaza cat sa nu fie vazut ca nu primeste ajutor. (se duce dupa colt unde il asteapta o masina cu piese, etc) 2. Concurentul sta pe loc si piesele vin la el (cineva ii aduce vaselina, ulei, piese, etc de fata cu toata lumea). Voi pe care o considerati mai grava ? eu unul pot sa le accept pe primele 2 la cupe caci vrem mai multi participanti, dar la a 3-a situatie mi se pare lipsa de respect si sfidare... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012 Multumesc pentru raspuns! O zi faina la voi,ca la cluj e tare naspa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate