Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012

Postări Recomandate

Re: Pro si contra unor aspecte din Regulamentul CNOR - nov.2012

....... Vad ca insisti cu intentia furatului ....... Cred ca sari calul RAU ..... Si atat prietene ..... N-ai inteles nimic .... Din punctul meu de vedere comportamentul vostru a fost de fete mari. Incercati sa lasati fustitele si sa puneti pantalonasi. AM INCHEIAT ORICE DISCUTIE !

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vad ca insisti de altfel ..... Nu cunosc cine esti tu sa ma acuzi de lipsa de respect ..... sau sfidare ..... cand ma va acuza de acest lucru cineva care stie cu ce se mananca off-road-ul asta ( gen Dorel, Floyota, Bogdan, Felix, Piciu Tudor, Gigi Gavrila ) si dupa ce te vei fi dat macar copilot la extrem atunci sa vorbesti de lucrurile astea. Pana la urma nu stiu cum de ai ajuns tu in aceasta pozitie de judecator in off-road. Nu stiu pentru ca nu m-au interesat hartiile ci doar off-road-ul. Adica tot asa numai ca invers ca la tine. LA REVEDERE !!!

Link spre comentariu

Stimate domn,i'am adresat o intrebare Domnului Iwa legata de situatia respectiva,doar atit,va rog sa reciti'ti ce l'am intrebat,nu am insinuat nimic si nu am acuzat cu nimic pe nimeni.nu doresc sa jignesc pe nimeni,nici chiar pe d'voastra,cu toate ca d'voastra nu a'ti facut la fel.va doresc o zi minunata stimate domn.

Link spre comentariu

SCUZE .... si chiar co-pilotul meu RASTY care e dintre cei f. vechi.

Link spre comentariu

a imi fi scuzata interventia nu am nimic de impartit cu nimeni nu ma stie nimeni si nici nu ma dau la extrem dar vazand din afara personal cred ca atmosfera in aceasta clasa e tare tensionata sau cel putin asa reiese din discutiile dintre voi ca si concurenti.

eu sunt mic si merg la standard ca atat ma tine masina si atata imi permit...dar imi placea sa cred ca evoluez invat cresc si acced catre open si extrem dar in conditiile date foarte serios ma gandesc daca nu cumva timpul munca si banii investiti sunt in vant daca se ajunge ca la cea mai spectaculoasa si dificila clasa sa se ajunga la asa ceva la asemenea discutii...

imi pare rau nu cunosc detalii asa ca sunt unul care vorbeste din afara in legatura cu subiectul aferent doar ma bazez pe ceea ce ati expus voi aici.

• Like 1
Link spre comentariu

Discutiile pe tema regulamentului pot continua- si probabil asa se va intampla- inca mult timp. Partea rea este ca se toarna venin din toate partile...partea buna este ca lumea este interesata de scandal si in felul acesta afla si ce prevede regulamentul in vigoare.

Sunt absolut convins ca cei mai multi care-si dau cu parerea in aceasta speta nu au citit niciodata regulamentul cap-coada... probabil doar Andrei l-a tocit, dar dupa consumarea faptei. Ca si concurent, am avut aproximativ aceeasi abordare fata de arbitrii, in sensul ca adevarul este la mine si ei ma nedreptatesc... aplicarea dura a regulamentului mi s-a parut intotdeauna exagerata.

Anul acesta am devenit conducator de club si apoi de competitie. Mai multi stiti ca am decis cu membrii clubului sa avem o atitudine neutra si sa stam departe de scandaluri. La primul concurs la care am participat ca si GTC MotorSport am fost descalificat din competitie pentru ca, copilotul Radu Chelaru a adus injurii organizatorilor... stim cu toti cum e Radu, misto-ul e pe primul plan- poti trece cu vederea ce spune el... Ei bine, Copacinschi si cu Profa nu au trecut cu vederea si ne-au eliminat din competitie, chiar daca se putea da doar penalizare de puncte si as fi avut ocazia sa ma dau si a doua zi. Sa mai spun ca am o relatie de ani cu Robert ?... Am acceptat decizia fara sa fac nici o contestatie, scandal sau tam-tam, pentru ca stiam ca au aplicat regulamentul. Era de datoria lui Radu sa-si tina gura... nu a facut-o, am platit scump!

Ca si Director de concurs, am incercat sa punem la dispozitia concurentilor tot ce se putea mai bun: trasee frumoase, prolog in nocturna, speciale in fiecare zi, surprize (vezi pauza de pizza), cadouri la start, petrecere seara, premii numeroase. Arbitrii au actionat din proprie initiativa in spiritul cupei, de a lasa concurentii sa se dea, sa parcurga traseul... nu am incercat sa stam cu lupa si sa sanctionam orice greseala...

Din pacate, tot acest efort al nostru este umbrit de situatia lui Andrei. Regret foarte tare ca a trebuit sa-l descalificam, dar nu ma simt responsabil ca as fi facut ceva incorect. Lucrurile au fost foarte clare pentru arbitrii FRAS, care au fost toti prezenti (5 arbitrii) la judecarea cazului si luarea deciziei. Descalificarea lui Gafita a fost obligatorie.

Acum fiecare veniti cu supozitii, interpretari si sfaturi, dar va rog sa acceptati ca la momentul luarii deciziei (sub presiunea timpului, inaintea startului la Trial, care era conditionat de solutionarea contestatiilor) faptele erau acestea: Loti si Luci au facut contestatie impotriva lui Andrei; Andrei a ripostat facand si el contestatie impotriva celor doi. Contestatiile au fost analizate de arbitrii FRAS si decizia a fost descalificarea lui Gafita, pentru ajutor din afara.

De mentionat si ca, contestatia lui Gafita a fost facuta prost, nerespectand regulamentul: in aceeasi contestatie a prezentat 2 contestatii (spete), una impotriva lui Mao si una impotriva lui Loti, ceea ce face ca sa fie nula. Contra lui Luci, reclama un fapt petrecut Vineri, prin urmare contestatia era tardiva. Contra lui Loti, reclama ca a reparat masina la speciala si nu a pus prelata sub masina, lucru care nu este neregulamentar ( a omis insa sa scrie ca a curs ulei pe pamant, lucru care ar fi fost neregulamentar). Totusi, arbitrii au analizat toate spetele si au decis dupa regulament.

Este de spus si va rog sa o luati in serios, ca in caz de contestatii, nu directorul de concurs ia decizia, ci arbitrii FRAS... acestia mi-au spus (si inclin sa le dau dreptate) ca numai prin aplicarea Add- Litteram a Regulamentului pot sa stea deasupra unor acuze pe partinire; nu-i intereseaza numele concurentului, ci fapta. Faptul ca suntem sport oficial si suntem afiliati FRAS, va duce probabil la mult mai multe contestatii in viitor si, da, cine va cunoaste regulamentul va avea un avantaj, chiar si cand va trebui sa se apere de contestatiile altora.

Atat de multe sugestii, mai mult sau mai putin binevoitoare despre cum trebuia sa procedez ca si director de concurs nu fac altceva decat sa arate haosul care domneste intre concurenti privind cunoasterea Regulamentului. Eu nu am o problema privind decizia luata... a fost si impotriva moralei mele, dar este conform Regulamentului. Cine zice ca ar fi trebuit sa-i dau afara pe toti ( fara sa am acoperire regulamentara) sau ca trebuia sa ma impun in fata arbitrilor si sa-l tin pe Gafita in concurs ( iarasi fara acoperire regulamentara) il rog sa se gandeasca daca o munca de 6 luni de organizare ca la carte a cupei GTC trebuia aruncata la gunoi prin nerespectarea Regulamentului de fata cu toti arbitrii FRAS; ce imagine as mai fi avut in fata conducatorilor de cluburi si competitii la iarna, cand va fi sedinta anuala a CNOR? Prefer sa fiu corect si sa aplic regulamentul... cine intelege bine, cine nu...

Nu vreau sa intru in contre cu nimeni, prin urmare aceasta a fost pozitia mea oficiala si ma opresc aici. Rog sa-si dea in continuare cu parerea doar cei care au citit si inteles Regulamentul, nu si cei care au timp sa stea pe forum si sa se bage in seama.

Editat de RazvanGTC
  • Like 1

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Razvane ca si director de concurs ai procedat corect si conform regulamentului.

Ce vreau eu sa stiu e de relatia ta cu Robert pe care o aveti de ani si nu spuneti nimic :ha::ha::ha:

Hai sa ne descretim fruntile si sa punem punct discutiei,din punctul meu de vedere toata lumea si spus parerea,fiecare interpreteaza si actioneaza cum crede de cuviinta si o sa vedem la urmatoarele concursuri care e cel mai breaz :grin:

Cu respect :wink:

PS: Razvane nu ne uita cu relatia...... :ha::ha::ha::ha:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Corect, nenea Tzuparu are dreptate, gata cu certurile....

Or sa mai fie curse si Luci cu Gafita se vor mai intalni.

Razvane baga povestea ta si a lui Robert...asteptam amanunte, unde a inceput, cine a facut primul pas..etc...

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Povestea e lunga... trebuie deschis topic separat, sa nu poluam acest topic interesant cu banalitati...:ha:

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Povestea e lunga... trebuie deschis topic separat, sa nu poluam acest topic interesant cu banalitati...:ha:

@MAX-ule sa deschizi te rog o sectiune XXX , interzisa minorilor , caci se anunta subiecte tari :ha::ha::ha:

daca Razvan sparge gheata si ne spune, o sa va fac si eu dezvaluiri despre Domnisoara SEMACA :ha::ha::ha:

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Voi pe care o considerati mai grava ? eu unul pot sa le accept pe primele 2 la cupe caci vrem mai multi participanti, dar la a 3-a situatie mi se pare lipsa de respect si sfidare...

Iwa, nu vreand sa intru in polemici, vreau sa spun doar ca cand o lege e incalcata nu exista mai grava sau mai putin, ce e mai grav sa omor o persoana sau doua? din punctul meu de vedere e exact la fel de grav, intotdeauna cand existe un regulamente el trebuie sa fie luat ad literum daca nu se intre in supozitie si atunci castiga cine are un argument mai convingatoare

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare