alexfunm Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 dca nu ai ce face pune-ti puntea de Ford 8.8 dar cu suspensia are o ai tu pe masina, nu folosi suspensia de Ford deoarece este prea rigida pt Wrangler.... dar de ce nu o lasi asa cum este ?! mai degraba te-ai apuca sa cauti o punte DANA 44 standard de fata...cu aia ar trebui sa incepi. O idee de unde pot face rost de asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Re: Dana 35 vs Dana 44 dca nu ai ce face pune-ti puntea de Ford 8.8 dar cu suspensia are o ai tu pe masina, nu folosi suspensia de Ford deoarece este prea rigida pt Wrangler.... dar de ce nu o lasi asa cum este ?! mai degraba te-ai apuca sa cauti o punte DANA 44 standard de fata.. :tk Editat Noiembrie 6, 2012 de alexfunm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Si inca ceva. Asi vrea sa trec pe elicoidale, deci puteti tine seama si de asta, si sper sa rezolv problema asta ca sa putem trece la puntea fata:wink: de ce nu-ti iei un TJ? presupun ca ai multi bani daca vrei sa faci toate modificarile enumerate de tine. ia-ti troliu... lasa masina asa... si incearca sa iesi in teren. poate nu-ti place masina si o sa vrei o schimbare. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 de ce nu-ti iei un TJ? presupun ca ai multi bani daca vrei sa faci toate modificarile enumerate de tine. ia-ti troliu... lasa masina asa... si incearca sa iesi in teren. poate nu-ti place masina si o sa vrei o schimbare. Masina imi place foarte mult , imi doream de mult una (YJ). Un TJ costa ceva bani si nici nu imi place (gusturile difera , si nu se comenteaza) Upgrade-ul e posibil sa ma duca mai mult ca un TJ dar nu trebuie sa pun toti banii deodata pe masa, il pot face in timp si cand am bani pt asa ceva, si am deschis topicul ca sa aflu si alte pareri pt a incerca sa evit greseli si bani dati aiurea. Am fost cu ea in teren si nu am fost dezamagit, dar intrand pe acest forum am descoperit ca la nivel de punti si suspensii nu e masina ideala pt offroad, deci a aparut dorinta de a o modifica, ceea ce se va si intampla. Vreau doar prin aceste discutii sa analizez parerile voastre ca sa ajung la o solutie buna in raport calitate-pret, si sper ca cat de curand sa ma apuc de treaba, pt ca modificarile pe cat posibil vreau sa le fac singur Respect tuturor Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Nu e ideala din punctul cui de vedere? Al altora sau al tau? Daca cumva e al altora, atunci o sa iti zic ca nici macar Ford 8.8 nu e bun, iti trebuie Rockwells ca sa mergi cu 32'uri. Si cel putin un V8 de 7L aspirat ca sa mearga ok masina, preferabil bi-turbo. Sper ca intelegi unde bat... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 am inteles ideea, dar la inceput vroiam sa-i cumpar blocanti si din acest forum am ajuns la concluzia ca spatele e slab, deci nu vreau sa bag 1000€ in blocanti ca sa se rupa altceva la punte. mai bine astept sa cumpar o punte mai performanta si sa o modific pe aia. am gasit doua punti D44 fata-spate de pe jeep wagoneer sau cj la 300€ bucata. Sunt OK? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Dana 35 vs Dana 44 am inteles ideea, dar la inceput vroiam sa-i cumpar blocanti si din acest forum am ajuns la concluzia ca spatele e slab, deci nu vreau sa bag 1000€ in blocanti ca sa se rupa altceva la punte. mai bine astept sa cumpar o punte mai performanta si sa o modific pe aia. am gasit doua punti D44 fata-spate de pe jeep wagoneer sau cj la 300€ bucata. Sunt OK? uita-te pe ce parte au diferentialul pe fata. din cite stiu, CJ are pe dreapta (passenger's side), YJ are pe stinga (driver's side). Editat Noiembrie 7, 2012 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 am inteles ideea, dar la inceput vroiam sa-i cumpar blocanti si din acest forum am ajuns la concluzia ca spatele e slab, deci nu vreau sa bag 1000€ in blocanti ca sa se rupa altceva la punte. mai bine astept sa cumpar o punte mai performanta si sa o modific pe aia. am gasit doua punti D44 fata-spate de pe jeep wagoneer sau cj la 300€ bucata. Sunt OK? 44 Spate de Wagoneer este foarte bine la pretul aia. 44 fata daca este de CJ o sa aiba diff-ul pe dreapta cum a spus Air Wolf, daca este pe dreapta trebuie sa il invart si este mult de munca si bani.... daca este de Wagoneer este ok. Dana 44 de pe fata care te intereseaze poate fi de Wagoneer sau de Ford (Bronco I de exemplu) aia sunt cei buni, uita de 44s de Wrangler, nu sunt decat un 30 cu diff-ul marit... Daca ai gasit o parechia de 44s de Wagoneer la 600, sunt de lua direct... si daca nu il vrei spune si mie ca il vreau eu :ha: Pentru un F8.8 nu trebuie sa iai o masina completa, eu am gasit la vreo 100 eur/buc pe parcuri de dezmembrare... Blocantele pentru puntile americane gasesti incepand de la vreo 300 eur (autoblocant), daca vrei cu comanda la bord gasesti incepand cu vreo 800 eur in varianta electrica (de exemplu Auburn), bineinteles nu aici in tara... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Re: Dana 35 vs Dana 44 D44 Wagoneer ar trebui sa fie Low-pinion, deci nu merita pus in locul unui D30 HP cu crucile mari. Alf, unde ai gasit 8.8 cu 100e ? :grin: Editat Noiembrie 7, 2012 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Alf, unde ai gasit 8.8 cu 100e ? :grin: Acum cu vreo 2 luni in concret era pe dez.ro un tip care dezmembrase un Explorer, cerea 100 pe puntea spate (dupa negociere, incepuse cu 200).... si 700 pe masina intreaga (tot dupa negociere), bine.... intreaga intreaga nu era :ha: Nustiu daca mai am telefonul omului... pot sa incerc sa il caut... In Spania intre 100 si 200 tot ce vrei, dar trasportul este problema.... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 alf, poate ar fi bine sa spui ce punti ai tu pe masina :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Dana 35 vs Dana 44 eu am pus pe wrangler 2.5 , 1989 punte Chrysler 8.25 , dupa un Cherokee din 96 , cu discuri frana spate . raport 4.11 (adica ce aveam inaine pe 35),autoblocant LSD .Este o punte mai rezistenta decat dana 35 . Daca gasesti asa ceva , poti sa o iei in calcul . Trebuiesc mici modificari pentru suporturile la foile de arc si amortizoare , dar sunt usor de facut . Eu am avut ceva probleme , mai mari , din cauza mecanicului , dar am dat-o la capat . Din cate stiu se gaseste mai greu puntile ford si chrysler dar merita sa cauti . Editat Noiembrie 9, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 alf, poate ar fi bine sa spui ce punti ai tu pe masina :grin: Sti tu perfect mai...:grin: Fata: Dana 30 Low Pinion short version + Autoblocant 100% Lock Right + planetare chromoly + crucile CTM HD + 4.56 Alloy + capac HD Alloy + bride de prindere HD Spate: Dana 44 alu house + Autoblocant 100% Aussie Locker + 4.56 Yukon + bride de prindere HD Deci puntile originale a masinei inbunatatite cu raporturile 4.56, blocante si reinforzarile diverse, masina merge pe 34"s Simex fara niciun fel de problema.... dar vreau 38"s..... de asta ma gandesc la schimb de puntile.... si bineinteles la mai multa chirugia :ha: De observa ca puntile mele se intretineu lunar, gresat toate partile si de cand in cand schimb vreo cruce de planetara pe fata care mi se pare suspecta (bineinteles ca de cand am pus CTM-urile n-am mai schimbat niciuna) Cam asa sta acum... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Am gasit punte F 8.8 pt spate. Cere 300 dar poate o scot mai ieftin. Ma gandeam aseara sa deschid o noua discutie in care sa trec tot ce voi cumpara si voi modifica la masina, sa vedem pana unde poate duce "prostia" sau ambitia unui om. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Am gasit punte F 8.8 pt spate. Cere 300 dar poate o scot mai ieftin. Ma gandeam aseara sa deschid o noua discutie in care sa trec tot ce voi cumpara si voi modifica la masina, sa vedem pana unde poate duce "prostia" sau ambitia unui om. :wink: cu sau fara planetare , frane , discuri ... adica este completa sau nu, daca este completa ia-o ca pretul nu e rau deloc ? eu am dat pe una gola 100 euro si inca vreo 2500 sa o echipez cu tot ce trebuie ( planetare HD, blocant, capac punte, set montaj: rulmenti, semeringuri..., discuri frana, etrieri, placute, conducte frana ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Este completa cu discuri si nu lipseste nimic de pe ea. In final a costat 270€ si o voi primi astazi. Am sa pun o poza sa va intreb ce ar trebui sa fac in continuare cu ea. Cu respect Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Salut! Am cumparat puntea de Ford si acum am gasit o Dana 44 fata de Ford Bronco. Ce pareri aveti in legatura cu aceasta punte? Va multumesc, Alex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Salut! Am cumparat puntea de Ford si acum am gasit o Dana 44 fata de Ford Bronco. Ce pareri aveti in legatura cu aceasta punte? Va multumesc, Alex. diferentialul este pe stanga sau pe dreapta ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 e pe partea soferului, ca la masina mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 e atunci deja suna interesant.... vezi sa ai rapoartele la fel ca si cele din puntea spate...si deja poti sa te apuci sa le modifici sa le pui pe masina .... bafta Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Dana 35 vs Dana 44 Rapoartele banuiesc ca nu sunt aceleasi dar le pot schimba. Sunt avantajoase rapoarte mari de paste 5...? Si la puntea de Bronco pretul e avantajos pt ca e completa, zice vanzatorul. Pana nu imi trimite poze nu ma leg la cap cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Dana 35 vs Dana 44 Ce ai mai facut cu masina? Ai reusit sa iei si puntea fata? Poate ne arati si niste poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexfunm Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Dana 35 vs Dana 44 Inca nu am cumparat puntea pt ca sunt indecis. Am gasit D60 in state dar e foarte scump transportul si toti vanzatorii au refuzat sa livreze in Europa. Mai astept pt ca am timp. Sunt plecat din tara si de masina ma voi ocupa abia in vara. Am mai cumparat scaune sport, ceasuri plasma pt bord si un troliu "chinezesc" de 12000lbs. Cu puntea cred ca voi ramane la D44 de Bronco (550 E) pt ca nu e vanduta sau una cu vacuum disconect dar nu stiu de pe ce masina provine(600 E). Dar asta mai are de asteptat. Mai urgent e un raport pt F8.8 si blocant plus un kit SYE ca sa termin partea din spate. Am sa pun si niste poze cand voi mai avansa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate