zep Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 vineri am avut operatiunea namolul ocazie cu care am facut cateva poze cu zona in care locuiesc si cu scoaterea din namol a buldozerului , recomand cu incredere troliul din imagine trage 20 de tone si te scoate din ...namol asta pt utilaje mai grele imi cer scuze ca nu e vorba de nici un 4x4 insa e off road treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 Re: operatiunea namolul inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 3, 2008 Autor Partajează Postat Mai 3, 2008 Re: operatiunea namolul si inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Re: operatiunea namolul troliu manual de 20t? cred ca ati muncit ceva :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 Re: operatiunea namolul ai fi uimit ce usor merge minunea am vazut cum taie radacinile unui fag (copac serios nu jucarie) leaga copacul la 4-5 m de la baza si 4 oameni trag de un troliu ca acesta rasturnand copacul,daca imi povestea cineva nu il credeam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Re: operatiunea namolul Ce e, de unde e si cum facem rost de el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Re: operatiunea namolul se cheama "pisica" in limbaj tehnic traditional popular tapinaro-roman il gasesti la stefan clayt pe site. http://www.stcl.ro/catalog/search_list. ... earch=.jpg 71209 e scump la draper, gasesti la tapinari mai eftin.... chestia e ca iti trebuie si cablu. care e greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: operatiunea namolul Siti careva daca se gaseste si mai ieftin? Pe site-ul mentionat mai sus e 31mln Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: operatiunea namolul Spectaculoase poze :grin: http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate