Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Galati

ferodo

Postări Recomandate

Iesenii, cei din Vrancea au subforumurile active. La Galati nu organizam nimic? Stiu ca sunt destui membri. N-are nimeni nici o aplecare spre activitati obstesti? Sa organizeze (de fapt sa initieze) o iesire?
Don't drive faster than your angel can fly....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Galati

Salutare

De subiectul asta sunt si eu interesat. S-ar putea face multe iesiri in DObrogea si mi-ar place sa gasesc o echipa de baieti pentru asta.

Merci

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Eu sunt de acord.

Ajung acasa pe 6 Decembrie si daca nu o sa ninga o sa intru la o iesire.

Abia astept

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Anuntati din timp ... poate gasim si ceva noroaie...! Montez o toba+galerie noua si trebuie sa vad daca rezista...

Sclipici trebuie sa luam problema de coarne.... deci 17 noiembrie? Propune traseul ca sa poata intra cat mai multa lume (chiar si cei cu cauciucuri de strada :))

PS N-am mai avut probleme cu bendixul

Editat de ferodo
Link spre comentariu

Pai , cam fuseram inopinat luni , ca Sclipici facu si el niste ani intregi ... precum Sfinxu'...si ne-am cam invartit prin padure ... da-l manca obsesia de iesit la noroi . Fiind ziua omului cel mai cel mai inaintat in ani si cel mai intelept , diplomat , aaa... viril am zis , parca ....O cotiram repede pe la Siret unde a ramas evacuarea de la Vitara si eu mi-am plesnit parbrizul ... .

Merge fara emotii , noroi numai de facut poze si luat acasa in sticlute ca amintire ...deci fara probleme deosebite . Eu veneam de la o clienta , m-am bagat fara rezerva , fara scule , fara sufe ... cu At-uri umflate cade obicei la 3 bari...merge fara probleme pe ce-am gasit - sleauri si dune de nisip , vegetatie de padure .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pai , cam fuseram inopinat luni , ca Sclipici facu si el niste ani intregi ... precum Sfinxu'...si ne-am cam invartit prin padure ... da-l manca obsesia de iesit la noroi . Fiind ziua omului cel mai cel mai inaintat in ani si cel mai intelept , diplomat , aaa... viril am zis , parca ....O cotiram repede pe la Siret unde a ramas evacuarea de la Vitara si eu mi-am plesnit parbrizul ... .

Merge fara emotii , noroi numai de facut poze si luat acasa in sticlute ca amintire ...deci fara probleme deosebite . Eu veneam de la o clienta , m-am bagat fara rezerva , fara scule , fara sufe ... cu At-uri umflate cade obicei la 3 bari...merge fara probleme pe ce-am gasit - sleauri si dune de nisip , vegetatie de padure .

deci e hotarat? Pe 17 iesim la Siret? Viziagro nu e departe de tine! Cred ca se mai aduna lumea...

Link spre comentariu

Eu am un L200 echipat cu cauciucuri de fabrica,...daca ma primiti as incerca sa ies si eu cu voi ....si traseul mai usor....

chiar aveam nevoie de cineva sa ne traga

Link spre comentariu

Toti au avut o prima iesire , care i-a definit clar tendintele viitoare - pe drum sau pe langa drum . Iesim , si vedem unde , cine , ce si cum o mai fi ....Poate mai si ploua ...( cineva mai capabil sa zica o rugaciune , poate doua ... ) sa mai faca si cei spalatorie un ban ( mi-a zis baiatu' de la spalatoria unde ma duc dupa oarece activitati sa nu mai vin pe tura lui... ca s-a saturat sa care namol cu roaba ) .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Din pacate eu ajung in tara dupa 5 decembrie. Daca se vor mai face iesiri si dupa voi fi prezent.

Ar trebui sa promovam mai mult zona Dobrogea pentru ca sunt multe trasee pe acolo.

Link spre comentariu

Pana la urma s-a hotarat. Iesim sambata dimineata pe un traseu usor. Doritorii sunt rugati sa confirme participarea. Sa stim pe cati contam. Deocamdata sigur suntem 2: eu si Sclipici.

Link spre comentariu

Pentru mine e prea devreme , nu e nimic sigur .

Daca se adopta si clasa OPEN la concursul de dans de la Braila , nu vin ...

Daca nu va fi OPEN nu avem ce cauta , deci atunci sunt oarecum apt ma prezint cu masina deja murdara ,doar pentru concursul lu' fii-mea nu spal masina ... ca incep sa se vada polisarile de padure . Care polisari vor fi inevitabile ... noi sa fim sanatosi .

Inca nu am nici o ureche de tractare pe bara spate , ca inca nu mi-a fost necesara ....dar compensez prin faptul ca am de toate pe fata , inclusiv nuca de remorcare . Daca totusi e soft , sa speram ca nici n-o sa fie necesare alea si alelalte .

O sa platesc o paparuda de iarna sa faca farmece de ploaie ( de nu-i iese imi cer banii inapoi ) .

Editat de cos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare