pantera0224 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Zona Galati in principiu vin si eu daca se merge peste dunare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Re: Zona Galati Daca sunteti amatori ca sa organizam o iesire spre Gura Portitei, gasiti mai multe detalii aici: http://offroadindobrogea.ro/forum/index.php?topic=132.0 Putem afla informatii precum starea drumului, adancimea baltilor peste care vom trece, track-uri gps, deci nu vor fi probleme. Editat Ianuarie 8, 2013 de rob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Zona Galati Am mai discutat si cu altii care sunt dornici sa mergem catre Vadu si de acolo cat mai departe. Temperaturile vor fi scazute, deci bine pentru acel traseu. Asadar, ne pregatim pentru o iesire acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Zona Galati Am mai discutat si cu altii care sunt dornici sa mergem catre Vadu si de acolo cat mai departe. Temperaturile vor fi scazute, deci bine pentru acel traseu. Asadar, ne pregatim pentru o iesire acolo? unde e Vadu? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Re: Zona Galati Drum bun noi optam totusi catre munte !!!!!!Marea si toate farmecele ei le lasam pentru vremuri mai calde :fr2 Editat Ianuarie 8, 2013 de naspet Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati La Gura Portitei nu se poate ajunge decat daca temperatura este sub 0. Mai sunt doritori ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati Vineri dimineata aflu sigur daca ies. Inteleg ca sunt 2 echipe? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati Nu stiu care si cate echipe sunt ca unii spun "noi" fara a se intelege exact ce inseamna acest noi. Orice zona are farmecul ei atat iarna cat si vara. Am optat, suntem 4-5 pana acum, sa mergem catre Gura Portitei pentru ca s-au anuntat temperaturi cu mult sub zero si astfel speram ca zonele ca nu pot fi abordate vara din motive de masini care nu sunt si amfibie, acele treceri sunt inghetate si astfel avem pod de gheata, cum au fost anul trecut colegii din Constanta. Ca sa nu fie dubii, nu am invitat pe nimeni sa mergem doar pana la Vadu si ca sa facem plaja la nudisti :ha: Mai tarziu o sa apara si lista cu participantii si cine vrea e liber sa se inscrie inca de pe acum. Deasemenea, ca sa impacam pe toata lumea, daca sunt doritori de o lista cu neparticipantii din vari-motive, o facem si pe aia numai sa fie toata lumea multumita. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Re: Zona Galati Vom incalzi motoarele si anvelopele pana la plaja Vadu dupa care ridicam panzele pana la Gura Portitei ! Editat Ianuarie 9, 2013 de rob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati arata bine traseul dar ne incadram intr o zi? si ar fi frumos sa ii adunam si pe baeti din constanta de la offroad in dobrogea , ce ziceti? Si daca facem un traseu de amploarea asta ar fi bine sa discutam mai concret de ceea ce va urma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati arata bine traseul dar ne incadram intr o zi? si ar fi frumos sa ii adunam si pe baeti din constanta de la offroad in dobrogea , ce ziceti? Si daca facem un traseu de amploarea asta ar fi bine sa discutam mai concret de ceea ce va urma... Daca te tine dulau' te urci in masina si te tii dupa noi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati nu stiu ce sa zic de "dulau" ... astept pana pe vineri sa vad ce hotarari mai luati voi si ma hotarasc atunci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati nu stiu ce sa zic de "dulau" ... astept pana pe vineri sa vad ce hotarari mai luati voi si ma hotarasc atunci Nu inteleg ce vrei sa spui?!? Hotararea e luata, iesirea se face, e foarte posibil sa avem si baietii din Constanta. S-a facut invitatie si au fost informati si ei despre iesire, s-au aratat interesati si incantati. Singurul lucru care ar putea sa ne stea in cale ar fi niscai conditii meteo teribile care sa nu ne lase sa ajungem acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati Ideea este mareata cu gura portitei dar luati in seama ca sunt multi km de facut si nu aveti nimik spectaculos de vazut pe timp de iarna, vara este cu totul altceva mai ales ca se poate sta acolo mai multe zile.Nefiind aproape de casa echipati-va corespunzator pt ca am vazut pe cativa(nu dau nume) care merg mai mult de aventura dar cateodata nu ajunge numai asta.Iarna mi se pare cel mai periculos anotimp pt off-road si expeditii pt ca nu stii cat de adanca este zapada sau cand se sparge gheata sau nu poti sa urci pante care in mod normal le urci fara probleme,plus ca masina aluneca si merge pe unde vrea ea.Variante de luat in seama sunt si Lepsa cu sprit,gratar si cazare(65 ron) sau muntii Macin. La varianta macin ma bag si eu la Lepsa nu merg(doar ce am venit de acolo) dar va pun in legatura cu pensiunea pt cazare.Daca insa mergeti la gura portitei luati legatura cu Forte de aici de pe forum pt ca stie zona foarte bine si va spune exact care este traseul si dificultatile. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Zona Galati Deci pana la urma unde ne vedem si la ce ora ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate