pantera0224 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Re: Zona Galati super plimbarica,:banana, data viitoare schimbam masina sa ma pot tine dupa voi oriunde. Editat Noiembrie 18, 2012 de pantera0224 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Zona Galati Felicitari ca ati reusit sa iesiti si ce sa zic vreau sa vad si eu poze cum e pe la voi. care aveti facebook dati si voi join la grupul OffRoad Club - Vrancea sau spuneti-mi numele pe privat si va adaugam si pe voi acolo o sa se posteze de acum cam toate iesirile noastre. Si poate facem o gasca comuna de acum. Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Zona Galati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Zona Galati Si un filmulet realizat cu ocazia asta... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Zona Galati Samurai cu slickuri , Patrol venit de la munca plin de scule , Vitare cu parbrize crapate ...bine ca fuse L-u ... ca altfel ar fi fost numa' masini ridicole pe un traseu de motocros . Bineinteles ca momentele alea faine cu urcare si coborare nu-s pe nicaieri ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Zona Galati Am io un filmuletz cu coborarea ... dar nu-ti dai seama despre ce-i vorba... Incerc sa-l postez deseara...poate reusesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Zona Galati A plouat destul si poate da si in ninsoare.O iesire sambata aviatoare? Ceva doritori? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Zona Galati Eu sunt. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Zona Galati Io 99% nu , cre' ca plec la Pitesti ... De altfel , as iesi la prima propunere , nu tre' sa-mi promiteti nici macar o bombonica . Sambata iar mi-au incarcat frigiderul aia de la spalatoria de langa mine , ca am lasat fata la concues la Braila si Sclipici a fost el curios daca este cumva o varianta posibila sa tai o diagonala de la Dedeman BR spre ANL-uri GL . Am descoperit ca este , cu un delicios noroi de brazda , combinat cu papuci de asfalt . Aproape ca era sa sunam un prieten .N-am vrezut ca voi regreta ca orasele astea nu-s si ele mai distantate ...ca in Canguria . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Zona Galati Io 99% nu , cre' ca plec la Pitesti ... De altfel , as iesi la prima propunere , nu tre' sa-mi promiteti nici macar o bombonica . Sambata iar mi-au incarcat frigiderul aia de la spalatoria de langa mine , ca am lasat fata la concues la Braila si Sclipici a fost el curios daca este cumva o varianta posibila sa tai o diagonala de la Dedeman BR spre ANL-uri GL . Am descoperit ca este , cu un delicios noroi de brazda , combinat cu papuci de asfalt . Aproape ca era sa sunam un prieten .N-am vrezut ca voi regreta ca orasele astea nu-s si ele mai distantate ...ca in Canguria . Chiar ai mers intre Galati si Braila... prin camp? Pe "dea-dreptu'" pur si simplu? wow Cum ar zice un mare intelepet in viata: "e bine di tat" :D P.S. spalatoria de care amintesti e cea de pe Domneasca colt cu Radu Negru? Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Zona Galati Nu de-a dreptul total , ca nu-s nesimtit , mai sunt culturi si mai sunt si ceva vaduri in care ramaneam sigur incotopenit . Aveam mancare in masina , si pe Sclipici , deci puteam astepta linistit si fara sa ma plictisesc...recunosc ca n-am gandit mai departe de bara de directie cand s-a pus intrebarea aia de firestarter . Daca ramaneam in mocirla nu regretam deloc , sunt asa de satul de toate alea zilnice ca o prostie de-asta imi apare aproape logica . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Zona Galati Dar domnul Sclipici ce zice de-o iesire? Sau Pantera? Poate punem vopseaua inapoi pe Mitsu:grin: Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Zona Galati Care se baga la un gratar ? nu ne intindem prea mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Zona Galati la o bere pe capota ma bag. Sambata 29.12. ora 900, la spitalul de boli infectioase. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Zona Galati ok. voi fi acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Zona Galati De pe 28 sunt in Predeal, asa ca nu pot merge cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Zona Galati Incerc sa ajung si eu.:wr Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati alti amatori? Suntem numai 2 masini? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati Incerc eu . Pe data de 29 ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati Da. Statiile pe canalul 16 Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati Deci ora si locul ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati :ha:incerc si eu sa vin dar nu promit nik dar haide sa vedeti ce se face in ziua de craciun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Decembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Zona Galati Sambata 29.12. ora 900, la spitalul de boli infectioase. Dupa sectorul de drum cu oprirea interzisa Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Re: Zona Galati offtopic: pantera 0224! ce faci tu acolo? vrei sa dai la copca ?:al ontopic: Ora ramane 9:00. Poate ar fi mai bine sa ne intalnim intr-un loc mai "vizibil". Data trecuta stiu ca un coleg nu ne-a gasit, desi eram in zona. In fata la Iricad-ul din bariera (reprezentata Mitsubishi) nu ar fi mai ok? Loc unde putem parca masinile este... ce ziceti? Sau alta locatie, tot prin zona. Editat Decembrie 27, 2012 de raresh3r Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julian Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Zona Galati salut.pana la urma va mai duceti pe 29? eu sunt din bucuresti si am un nissan patrol mai vin cu inca un baiat cu un G .masinile sunt cat de cat pregatite..mai aveti loc si pentru noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate