Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Galati

ferodo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Galati

Felicitari ca ati reusit sa iesiti si ce sa zic vreau sa vad si eu poze cum e pe la voi.

care aveti facebook dati si voi join la grupul OffRoad Club - Vrancea sau spuneti-mi numele pe privat si va adaugam si pe voi

acolo o sa se posteze de acum cam toate iesirile noastre.

Si poate facem o gasca comuna de acum.

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Samurai cu slickuri , Patrol venit de la munca plin de scule , Vitare cu parbrize crapate ...bine ca fuse L-u ... ca altfel ar fi fost numa' masini ridicole pe un traseu de motocros . Bineinteles ca momentele alea faine cu urcare si coborare nu-s pe nicaieri ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Io 99% nu , cre' ca plec la Pitesti ... De altfel , as iesi la prima propunere , nu tre' sa-mi promiteti nici macar o bombonica . Sambata iar mi-au incarcat frigiderul aia de la spalatoria de langa mine , ca am lasat fata la concues la Braila si Sclipici a fost el curios daca este cumva o varianta posibila sa tai o diagonala de la Dedeman BR spre ANL-uri GL . Am descoperit ca este , cu un delicios noroi de brazda , combinat cu papuci de asfalt . Aproape ca era sa sunam un prieten .N-am vrezut ca voi regreta ca orasele astea nu-s si ele mai distantate ...ca in Canguria .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Io 99% nu , cre' ca plec la Pitesti ... De altfel , as iesi la prima propunere , nu tre' sa-mi promiteti nici macar o bombonica . Sambata iar mi-au incarcat frigiderul aia de la spalatoria de langa mine , ca am lasat fata la concues la Braila si Sclipici a fost el curios daca este cumva o varianta posibila sa tai o diagonala de la Dedeman BR spre ANL-uri GL . Am descoperit ca este , cu un delicios noroi de brazda , combinat cu papuci de asfalt . Aproape ca era sa sunam un prieten .N-am vrezut ca voi regreta ca orasele astea nu-s si ele mai distantate ...ca in Canguria .

Chiar ai mers intre Galati si Braila... prin camp? Pe "dea-dreptu'" pur si simplu? wow Cum ar zice un mare intelepet in viata: "e bine di tat" :D

P.S. spalatoria de care amintesti e cea de pe Domneasca colt cu Radu Negru?

Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl
Link spre comentariu

Nu de-a dreptul total , ca nu-s nesimtit , mai sunt culturi si mai sunt si ceva vaduri in care ramaneam sigur incotopenit .

Aveam mancare in masina , si pe Sclipici , deci puteam astepta linistit si fara sa ma plictisesc...recunosc ca n-am gandit mai departe de bara de directie cand s-a pus intrebarea aia de firestarter . Daca ramaneam in mocirla nu regretam deloc , sunt asa de satul de toate alea zilnice ca o prostie de-asta imi apare aproape logica .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

offtopic: pantera 0224! ce faci tu acolo? vrei sa dai la copca ?:al

ontopic: Ora ramane 9:00. Poate ar fi mai bine sa ne intalnim intr-un loc mai "vizibil". Data trecuta stiu ca un coleg nu ne-a gasit, desi eram in zona. In fata la Iricad-ul din bariera (reprezentata Mitsubishi) nu ar fi mai ok? Loc unde putem parca masinile este... ce ziceti? Sau alta locatie, tot prin zona.

Editat de raresh3r
Suzuki Samurai '96 - 1.3i
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare