Sclipici Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati Poate in week-end cantam impreuna! Mi-e cam lene sa schimb rotile, dar as merge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati Domnul Sclipici asta e o invitatie? Sa inteleg ca nu trebuia sa spal masina? Se organizeaza ceva weekendul asta? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati Nu stiu daca iesim, n-am vorbit cu baietii....inca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: Zona Galati Pai te astept sa vorbim !!! Nu de alta dar sa facut sunculita (din aia la sare ) cu putina "ceputa "........................ Editat Ianuarie 4, 2013 de naspet Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati Daca se organizeaza weekend.ul asta ma prezint si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati ... bah mangliilor , sunteti mai timizi decat gusteritele la umbra ... ... daca tot va manifestati liber si neingradit dorintele de socializare contribuind la cresterea aciditatii gastrice si la incalzirea globala intre urechile Domniilor Voastre , va pot organiza o tura de pomina ,cu incepere dimineata de la primul bac , cu finalizare la penultimul . Bineinteles ca nu merg , fiind ocupat cu propia mea inmormantare . Dar asta nu ma retine in a va percepe comision de organizare ( dupa ce v-am strans mana sunteti pe cont propriu ) in seminte de floare de Ibraila , si sa va flutur doua batistute vert-nil cu dantela , la dezlipirea de la cheu . Pentru cine n-are cele necesare - sufe , ocheti , scripeti , boxeri roz cu inimioare - va pot dota individual , in limita a 6 ( sapte ) solicitanti . Daca pe unii e posibil sa-i cam stranga , pot schimba cu altcineva . Deci ? Se iese ? Ferodo abia astepta sa circumcizere definitiv ambreiajul la Gazoasa . Il mai asiguram inca o data ca nu mai avem ce regla la el , deci e bine sa stea pe la mijlocul cardului , in nici un caz pe la coada ... So ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Re: Zona Galati iesirile se vor organiza, ca si pana acum, in functie de status-ul fiecaruia. Editat Ianuarie 3, 2013 de rob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati Nu pricep ce vrei sa spui , dar ramane ca si pana acum ... Nu ma refeream la organizare cu lautari si berbeci la protap , ci la trasul de maneca la telefon pe unu'-altu' ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati adica weekendul asta ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Zona Galati adica weekendul asta ? tu asteapta, ca vei fi sunat :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Domnule >>>COS>>>> credeti ca ati putea acea inmormantare nu de alta dar se pare ca fara dumneavoastra am ceva goluri in aura si doar stiti cat de mult imi place sa fiu protejat .... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Hai baietii ca o scuturam de gard. Ora 8.00 la bac? Sambata 05 ian? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Eu ma bag. Dar sa mai vad si alti doritori. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Aveti in gand vreun traseu ???/ Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati cred ca se hotaraste la fata locului. Nu ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati M asi baga si eu doar daca se pleaca mai tarziu in jur de 12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Cred ca se mai pot astepta 2-3 ore ... dar pana acum suntem doar 3 daca ar fi asa. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati pai daca plecam la 12 -13 cand ne intoarcem? Mai bine lasam pe sambata aviatoare? poate vom fi mai multi. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati pai daca plecam la 12 -13 cand ne intoarcem? Mai bine lasam pe sambata aviatoare? poate vom fi mai multi. Sambata viitoare. Avem timp sa ne pregătim şi sa ne adunăm Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Zona Galati Distractie placuta, flacai! Sa aduceti multe poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Zona Galati Ne miscam mai cu talent? Ceva propuneri pentru sambata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Zona Galati daca reusim sa ne strangem sambata ma bag...putem incerca si peste dunatre sau in estul orasului ...eu nu am experimentat nici un traseu in zoneleacestea iarna asa ca nu am idee ce ne poate astepta ,dar ar fi frumos sa aflam ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Zona Galati eu sunt pentru. Am fi cam 4 insi pana acum. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Zona Galati Daca imi rezolv problemele la masina (schimbare perii starter) vin si eu. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Zona Galati eu propun ca sa mergem spre gura portitei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate