Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Galati

ferodo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Galati

Pai te astept sa vorbim !!! Nu de alta dar sa facut sunculita (din aia la sare ) cu putina "ceputa "........................

Editat de naspet
Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... bah mangliilor , sunteti mai timizi decat gusteritele la umbra ...

... daca tot va manifestati liber si neingradit dorintele de socializare contribuind la cresterea aciditatii gastrice si la incalzirea globala intre urechile Domniilor Voastre , va pot organiza o tura de pomina ,cu incepere dimineata de la primul bac , cu finalizare la penultimul .

Bineinteles ca nu merg , fiind ocupat cu propia mea inmormantare . Dar asta nu ma retine in a va percepe comision de organizare ( dupa ce v-am strans mana sunteti pe cont propriu ) in seminte de floare de Ibraila , si sa va flutur doua batistute vert-nil cu dantela , la dezlipirea de la cheu .

Pentru cine n-are cele necesare - sufe , ocheti , scripeti , boxeri roz cu inimioare - va pot dota individual , in limita a 6 ( sapte ) solicitanti . Daca pe unii e posibil sa-i cam stranga , pot schimba cu altcineva .

Deci ? Se iese ?

Ferodo abia astepta sa circumcizere definitiv ambreiajul la Gazoasa . Il mai asiguram inca o data ca nu mai avem ce regla la el , deci e bine sa stea pe la mijlocul cardului , in nici un caz pe la coada ...

So ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu pricep ce vrei sa spui , dar ramane ca si pana acum ... Nu ma refeream la organizare cu lautari si berbeci la protap , ci la trasul de maneca la telefon pe unu'-altu' ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Domnule >>>COS>>>> credeti ca ati putea acea inmormantare nu de alta dar se pare ca fara dumneavoastra am ceva goluri in aura si doar stiti cat de mult imi place sa fiu protejat ....

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

pai daca plecam la 12 -13 cand ne intoarcem? Mai bine lasam pe sambata aviatoare? poate vom fi mai multi.

Sambata viitoare.

Avem timp sa ne pregătim şi sa ne adunăm

Don't drive faster than your angel can fly....
Link spre comentariu

daca reusim sa ne strangem sambata ma bag...putem incerca si peste dunatre sau in estul orasului ...eu nu am experimentat nici un traseu in zoneleacestea iarna asa ca nu am idee ce ne poate astepta ,dar ar fi frumos sa aflam ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare