Patrolator Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: HELP! Notebook-ul meu s-a dilit... Incearca sa iti pui (daca nu ai intrebat inainte) vreo 16GB de RAM ca altfel W7/64b merge lent de tot. OK. :tk de sfat. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: HELP! Notebook-ul meu s-a dilit... Chip video nu se ma relipeste in situatia data este mort . Problema lor este ca au niste lipituri pe partea superioara care seamana cu niste bilute aliniate - astea sau dus datorita incalzirii lui. Acum doua saptamani am dus la service un dell vostro , al copilului, a fost inlocuit cipul video (placa) care este fixat pe placa de baza. Lucrare super OK si pret deasemea avand in vedere valoarea pcului, are 4 ani de utilizare. Reparatia a durat circa 14 zile- probabil pana a sosit cipul, merge ca nou. Concluzia: daca este placa video piesa poate fi inlocuita. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: HELP! Notebook-ul meu s-a dilit... Chip video nu se ma relipeste in situatia data este mort . Problema lor este ca au niste lipituri pe partea superioara care seamana cu niste bilute aliniate - astea sau dus datorita incalzirii lui. Acum doua saptamani am dus la service un dell vostro , al copilului, a fost inlocuit cipul video (placa) care este fixat pe placa de baza. Lucrare super OK si pret deasemea avand in vedere valoarea pcului, are 4 ani de utilizare. Reparatia a durat circa 14 zile- probabil pana a sosit cipul, merge ca nou. Concluzia: daca este placa video piesa poate fi inlocuita. Vreau sa iti spun ca am relipit multi ani la rand integrate cu "bilute aliniate" asa cum spui tu. Se pot lipi dar, asa cum am spus mai sus, trebuie scule speciale pt asta. Statie de lipit cu infrarosu sau cu aer cald, site, pasta BGA, Flux si pricepere si rabdare de chinez batran. Scule pe care, dupa 13 ani de activitate, inca le mai am. :grin: Bineinteles ca daca placa video e in format separat de placa de baza, atunci trebuie inlocuit dar daca, asa cum e la majoritatea laptop-urilor, "placa" video este integrata in placa de baza, atunci nu ai ce face decat sa relipesti sau , daca gasesti piesa, sa inlocuiesti cipul video. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: HELP! Notebook-ul meu s-a dilit... Ai pus monitor extern ? Am mai intrebat si eu si mai intreba si altii: cum e testul cu monitorul extern? Poti scapa doar cu inlocuirea display-ului.:f2 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: HELP! Notebook-ul meu s-a dilit... Am mai intrebat si eu si mai intreba si altii: cum e testul cu monitorul extern? Poti scapa doar cu inlocuirea display-ului.:f2 Înca nu am apucat sa leg un monitor extern, dar cînd o s-o fac, postez rezultatul Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate