satiriadis Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Am mai pus si un motoras nou la usa sofer(inchiderea centralizata) datorita unui scurt care-mi inchidea usile imediat ce le deschideam. Totul ok acum. Tin sa-i multumesc userului unde pt timpul acordat si impartasirea de cunostiinte :old. Raman dator :h5. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Evacuare custom de la Longlife cu garantie pe viata :grin:. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Cat ? Mai ies noxele ? cap-coada inox ? si serpisori ? Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny 2500 de lei toata tarasenia. Catalizator sport. Noxele ies obligat fortat :ha1. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Martie 30, 2013 Autor Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Am uitat sa zic ca e inox cap coada. Inca o intrebare - Am cateva elemente de revopsit, puncte mici pe caroserie. Momentan nu ma tine buzunarul pt o revopsire integrala si in plus nu as vrea sa inlocuiesc munca japonezilor cu ceva romanesc, nu integral cel putin :). Ceva recomandari? Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Am luat un mic avans din cadoul de ziua mea si am comandat de la Roly, de pe forum, un scut :grin:. Revin cu cateva poze dupa instalare. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Scutul e o achizitie foarte buna! Singurul dezavantaj este faptul ca trebuie indreptat dupa fiecare iesire hard:ha1 . mie mi s-a indoit scutul dupa un bolovan in zona tobei si atingea teava de la toba in scut si zornaia, dar altefel aveam damage-uri mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Nu a fost ceva planificat, cu remedierea sasiului, dar ma bucur ca am făcut-o. Acum am un Jimny blindat :). Dupa ce am iesit de la Dojo, pana am fost la RAR, i-am facut si un detailing interior exterior. Arata ca scoasa din showroom, cu mici exceptii pe ici colo :h5. Daca masina se afla in zona Mosilor am vazut-o si admirat-o. Sa o stapanesti sanatos. De unde ai pragurile? Ce-i ala detailing? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Re: Ultima achizitie - Jimny Evacuare custom de la Longlife cu garantie pe viata :grin:. La ce ajuta asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 (editat) Re: Ultima achizitie - Jimny Da, lucrez in zona Orange/Vodafone. Cat despre evacuare, motorul nu mai e atat de gatuit si este full inox. Pragurile le-a facut fostul proprietar, iar acum ca am scut ma costa 300 de lei sa modific si scutul, ca sa nu renunt la ele :banana. Detailing este un procedeu de lustruire si usoara corectare a imperfectiunilor din lac, cu materiale specifice, la nivelul caroseriei si interiorului/bordului.(daca gresesc sa completeze cineva cu definitia corecta :grin ) Editat August 22, 2013 de satiriadis Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate