LupuD Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salut, ma intereseaza daca sunt piese compatibile la modele HDJ, HZJ?, cum ar fi caseta de directie, suspensie, bari panhard, alternator, electromotor, bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ Toate se potrivesc din ce ai enumerat. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ In principiu cam tot se potriveste ... dar mai depinde si de anii de fabricatie ... in unele cazuri ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ Atentie la electrice ,unele sunt pe 24V altele pe 12V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LupuD Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ va multumesc pentru raspuns! o sa vreau sa-i pun clima masinii mele, sa vedem daca gasesc tot ce imi trebuie si daca ma descurc. Roti pe 33" banuiesc ca imi incap fara prea mari modificari, voi ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ Numai de la masina care are volanul pe partea care o ai tu... Eu am 33-uri / 12.5 R15 pe a mea cu o suspensie +2.5cm...Acum i-am pus acum un kit +5cm ... Deja rotile au ramas mici...:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LupuD Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ Eu am HZJ cu volan dr., vreau sa-l schimb pe stanga si vroiam sa stiu ce piese imi trebuie si daca sunt bune de pe HDJ, fiindca HZJ sunt putine tare! Nu prea am cunostinte de mecanica, sper sa nu imi iasa mai multe fire albe pana o modific! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ Iti trebuie destul de multe piese sa faci conversia ... si in plus e foarte mult de munca ...nu stiu daca merita efortul (atat cel fizic ca si cel financiar)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LupuD Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ daca as gasi o masina cu volan stanga la bani buni tot nu ar merita?+ ca imi mai raman si piese! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian45 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Piese Compatibile de pe HDJ pe HZJ categoric nu merita financiar si tot nu iese cum trebuie . - ma refer la improvizatii . si dca gasesti cu volan pe sanga mai bine o tii si pui pe ea tot ce vrei nu este mai logic ? succes . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate