stelea Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina De ce albastru,bre...Toata lumea zice ca are silicati.. Pune bre, de care vrei ... doar sa nu le combini. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Vreau sa ii pun si niste distantiere in vederea imbunatatirii stabilitatii (care oricum e destul de buna). A mai pus cineva? Atinge roata? Se merita modificarea? Ma tentau niste jante intoarse, dar cum ale mele sunt din aliaj... Poate e tentat cineva sa facem schimb. Editat Noiembrie 30, 2012 de BoZo Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina sal cumti merge masina cu instalatia de gpl .eu am vrut sa imi pun si eu o instalatie de gpl si miau zis aia ca :numa modelul secvential merge ca nu se potriveste si ca se aprinde artorul de injectie si alte povesti.... miam gasit una de grand ckroke de pe un motor de 4000 si era simpal si eram curios Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Vreau sa ii pun si niste distantiere in vederea imbunatatirii stabilitatii (care oricum e destul de buna). A mai pus cineva? Atinge roata? (Se merita) Merita modificarea? Ma tentau niste jante intoarse, dar cum ale mele sunt din aliaj... Poate e tentat cineva sa facem schimb. Jentile tale au ET +38. Exista jenti tot de frontera cu ET mai mic (+15; +7,5; 0) din aliaj sau tabla. Daca pastrezi dimensiunea cauciucului nu deranjeaza, dar daca pui cauciucuri mai mari o sa-ti atinga. Parerea mea ... las-o asa cum e acum. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina sal cumti merge masina cu instalatia de gpl .eu am vrut sa imi pun si eu o instalatie de gpl si miau zis aia ca :numa modelul secvential merge ca nu se potriveste si ca se aprinde artorul de injectie si alte povesti.... miam gasit una de grand ckroke de pe un motor de 4000 si era simpal si eram curios nu se aprinde nimic, am reglat eu instalatia si merge, insa nu merge cum trebuie. Am fost la service gpl si mi-au dereglat-o de tot, apoi am venit acasa si am reglat singur din nou... Cunosc pe cineva care are instalatie clasica si merge perfect. Eu unul mai incerc sa vad daca gasesc pe cineva sa o regleze cum trebuie, daca nu pun secventiala, pentru ca masina merge destul de mult, si se cunoaste la buzunar. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: Am si eu Frontera Sport Portbagaj iti recomand sa iti faci singur, eu mi-am facut din patrat de 20mm cu 2mm in carne, nu costa mult materialele si de Frontera dedicat nu cred ca gasesti la un pret rezonabil. Eu la acelasi motor de 2.0i benzina am avut 10% consum benzina in oras, calculeaza daca merita investitia in GPL. Atasez neste poze cu porbagajul home made ( e pe noua mea masina offroad ) [ATTACH=CONFIG]161148[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161149[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161150[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161151[/ATTACH] Multumesc! Intre timp am rezolvat cu releul care opreste benzina, dar baietii de la service GPL nu au reusit sa regleze instalatia de gaz, astfel ca se tureaza singura (cred ca nu regleaza presiunea gazului) si da rateuri de zici ca sunt cu un motor sport tunat :D Am scos pasla de pe jos si am spalat si pasla si podeaua, pentru ca mirosea ingrozitor, era o groaza de sange stricat, cred ca masina s-a folosit la vanatoare. Am rezolvat si indicatorul de benzina, am taiat cu flexul un capac in podea (lucru care trebuia facut din fabrica), ca sa nu stau sa dau rezervorul jos de fiecare data cand umblu pe acolo. Vreau sa ii pun un roof rack si praguri laterale solide. Daca gasesc de cumparat mai ieftine le cumpar, daca nu le confectionez eu (astept sugestii). Editat Decembrie 19, 2012 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport Bozo ,daca te bate gandul sa te apuci de portbagaj ,poti sa faci x2 ,platesc eu toate materialele ,iar manopera o impartim la doi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Ma apuc sa fac, dar la primavara. De manopera nu se pune problema, ca le fac eu. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Ma apuc sa fac, dar la primavara. De manopera nu se pune problema, ca le fac eu. e ok ,atunci vin eu cu berea si gratarul. Craciun Fericit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mar_ile Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Sa consume asa frontera 2.0 cu secventiala doar 10% gpl? Pai asa ar merita investitia, cred. Eu am simpla si am inteles ca ar consuma 15% in oras, nu am apucat sa-i fac consumul ca doar ce am cumparat masinuta. Si mai am cam mult de investit in ea. Uruie, scartaie, trepideaza in mers. A si apropo e normal ca de fiecare daca cand cuplez 4*4 sa trebuiasca sa merg un pic in mansalier, ca asa a zis baiatul de la care am cumparat-o. Sunt incepator de e prima mea 4*4. Asa ma mai pricep la masini, dar la ce tine de integrala nimic. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina A si apropo e normal ca de fiecare daca cand cuplez 4*4 sa trebuiasca sa merg un pic in mansalier, ca asa a zis baiatul de la care am cumparat-o. Sunt incepator de e prima mea 4*4. Asa ma mai pricep la masini, dar la ce tine de integrala nimic. Merci. Cred ca n-ai inteles tu bine..Cand cuplezi 4x4 de la maneta (banuiesc ca ai MRL automate) si se aprinde becul,poti sa o iei in ce directie vrei tu,rotile fata sunt actionate de la prima rotatie,daca nu si mai devreme..Cand vrei sa decuplezi fata,opresti,tragi maneta in 4x2 si o iei 2-3 m in sens invers. (nu neaparat in spate...) In orice caz,trecerea din 4x2 in 4x4 si invers se face PE LOC.Mai sunt discutii pe aceasta tema,totul e sa rasfoiesti un pic forumul. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mar_ile Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Merc frumos. Credeam ca e o problema cu masina mea. Acum sunt lamurit.:-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina la mine decupleaza fara sa merg invers. Decuplez si plec direct. Consumul e in functie de mers, pentru ca masina e greoaie, aerodinamica nu prea e, iar motorul e cam subdimensionat. Poate sa consume de la 10 la foarte mult. La secventiala consuma putin mai mult decat benzina, uneori la fel in functie de instalatie si reglaj. Clasica nu te sfatuiesc, pentru ca face probleme, da rateuri si mai strici si altceva, de ajungi sa cheltui mai mult. La un consum de 10 la suta scoti banii pe secventiala in mai putin de 15.000 km. Singura problema e ca ocupi tot portbagajul, care oricum e mic si asa. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina la mine decupleaza fara sa merg invers. Decuplez si plec direct. Mai sa fie..Vezi ca daca s-a stins becul in bord nu inseamna ca ca s-a decuplat 4x4.In conditiile in care cred ca ai MRL automate. 1 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Eu si la manuale dau inapoi/inainte si la cuplare si la decuplare. La automate doar la decuplare faceam manevra asta. Din cauza omologarii gresite, eu am instalatie de GPL clasica (cu plaman). O am din 2007 si nu am avut niciun fel de problema cu ea, nici un rateu, fac si offroad pe gaz ... Depinde de cine e montata si reglata si bineinteles sa ai toata admisia O.K. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Mai sa fie..Vezi ca daca s-a stins becul in bord nu inseamna ca ca s-a decuplat 4x4.In conditiile in care cred ca ai MRL automate. O simt ca decupleaza dupa ce merg putin cu ea (in acelas sens). Daca nu e normal sa faca asa probabil ca e ceva defect. MRL-urile intradevar sunt automate. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Eu si la manuale dau inapoi/inainte si la cuplare si la decuplare. La automate doar la decuplare faceam manevra asta. Din cauza omologarii gresite, eu am instalatie de GPL clasica (cu plaman). O am din 2007 si nu am avut niciun fel de problema cu ea, nici un rateu, fac si offroad pe gaz ... Depinde de cine e montata si reglata si bineinteles sa ai toata admisia O.K. Am schimbat toata aprinderea, verificat admisia, am mers la multe service de gpl, si tot nu l-am facut sa mearga cum trebuie. Ba merge ba o ia razna. Pe benzina merge foarte bine. Nu inteleg care e treaba cu omologarea gresita. Nu te-au lasat sa pui secventiala? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina O simt ca decupleaza dupa ce merg putin cu ea (in acelas sens). Daca nu e normal sa faca asa probabil ca e ceva defect. MRL-urile intradevar sunt automate. E normal sa decupleze in acelasi sens dupa ce o treci in 4x2, nu ai nimic defect. Bineinteles, conditia este ca MRL-ul sa functioneze perfect. Mersul inapoi il facem pentru a fi siguri ca a decuplat. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Nu inteleg care e treaba cu omologarea gresita. Nu te-au lasat sa pui secventiala? Exact. Cei de la atelier m-au trimis la R.A.R., iar ei m-au pus sa pun noneuro ca altfel nu mi-o omologau, desi masina este EURO 2. Au zis ca trebuie sa fie ca in carte, iar in carte masina a fost trecuta NONEURO :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Asteptau spaga probabil. Am un vecin cu un kadett foarte vechi, printre primele modele cu injectie probabil care are secventiala omologata... Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Exact. Cei de la atelier m-au trimis la R.A.R., iar ei m-au pus sa pun noneuro ca altfel nu mi-o omologau, desi masina este EURO 2. Au zis ca trebuie sa fie ca in carte, iar in carte masina a fost trecuta NONEURO :uameni Idiotii stiu doar NONEURO, alt cuvant nu mai stiu, decat daca le dai sa vada niste hartii frumos colorate :bleah ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina salut ! BOZO deduc ca esti din Bucuresti, am instalatie GPL clasica odata pe an merg la un reglaj de obicei inainte de venirea ierni la firma ULTRA GAZ undeva prin Zetari nu am fost dezamagit niciodata, preturi mici .tel 0768447157 .Din cite stiu eu instalatia clasica este acceptata pe majoritatea motoarelor benzina atita timp cit admisia este din metal . VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina Exact acolo am fost si eu, si am fost foarte dezamagit. Au scos niste furtune de pe la canisttra de vapori, niste vacumuri si unele de la egr de statea masina la 3000 de ture la relanti. Pe langa astea au reusit sa sparga si electrovalva de relanti, cand au reglat si au dat rateuri. Acum s-a rezolvat totul, dar masina tot face probleme cateodata. Va primii o secventiala cat de curand. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina revin cu o intrebare: volanul este reglabil? Intreb pentru ca este incomod de jos, iar pe partea stanga, langa maneta de semnalizare e un loc gol, parca ar lipsii de acolo o parghie. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Am si eu Frontera Sport 2.0, benzina revin cu o intrebare: volanul este reglabil? Intreb pentru ca este incomod de jos, iar pe partea stanga, langa maneta de semnalizare e un loc gol, parca ar lipsii de acolo o parghie. Da Bozo e Reglabil ,cam de acolo de unde zici tu se regleaza e o parghie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate