sistvan Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Top 3 - extrem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sistvan Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR TOP 3 - OPEN si STANDARD(?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR O etapa neasteptat de frumoasa din toate punctele de vedere dar mai ales al oamenilor. Trasee frumoase mai ales ca ne-am intalnit si cu 2 ursi pe o urcare dar norocul nostru a fost ca se putea urca pe roti:al:al:al. Trialul a fost cel mai frumos din ultimii 2 ani la care am participat eu. Multumim organizatorilor pentru acest concurs minunat si cu siguranta vom fi prezenti si la anul. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Si eu felicit organizatorii pt efortul depus. In schimb, spre deosebire de altii care doar lauda concursurile, eu as vrea sa fac si cateva sugestii. Ma voi referii doar la clasa extrem si asta este valabil pt toti organizatorii de evenimente In momentul cand faceti traseele, va sugerez sa nu le faceti ca pt situatia in care va ploua torential non stop sau va ninge. De ce? Pai se va intampla ca la harghita , unde 95% din traseu l-am parcurs pe mare ( iar la alte curse sub 50 % ). faceti traseele ca si cum afara ar urma sa fie cea mai secetoasa perioada. In felul asta, sunteti siguri ca veti avea trasee tari pt toate tipurile de vreme. Pe ploaie sau zapada, le scurtati la jumatate sau la cat considerati voi. Din pacate, am auzit foarte multe persoane de la open si extrem care se vaitau ca traseul este exagerat de usor, iar acum vad ca felicita organizatoriii taman pt trasee. Oameni buni, le faceti un mare rau. Ei nu isi mai pot da seama de ce ne place noua. Nu inseamna ca sunt badaran dak le spun o parere. Eu am plecat in ziua doua, cu masina absolut intacta, pt ca am considerat ca cei mai avantajati sunt cei de la benzinaria din colt. Am mers 35 km fara sa pun masina pe greu. La extrem asta este inacceptabil. Oamenii s-au temut de zapada si au facut traseele in consecinta. Parerea mea este ca au gresit. Oricum, felicitari si sper sa luati lucrurile exact asa cum am intentionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Fara sa am niciun fel de legatura cu nimeni si cu nimic, dau si eu cu opinia publica. Bogdan are dreptate. In orice faci pe lumea asta, FEEDBACK-ul real te ajuta cel mai mult. Nu pupatul in :as. Un prieten adevarat e ala care-ti spune adevarul, nu ala care te perie. Sper ca am fost destul de clar incat sa nu fiu inteles gresit. NU ma dau in campionat, n-am fost acolo si nu e vorba numai de aceasta etapa. Cel mai bine e ca participantii sa fie sinceri la sfarsit si sa aduca la cunostinta organizatorului in primul rand ce NU le-a placut. Astfel, la anul, o sa fie si mai bine :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Fara sa am niciun fel de legatura cu nimeni si cu nimic, dau si eu cu opinia publica. Bogdan are dreptate. In orice faci pe lumea asta, FEEDBACK-ul real te ajuta cel mai mult. Nu pupatul in :as. Un prieten adevarat e ala care-ti spune adevarul, nu ala care te perie. Sper ca am fost destul de clar incat sa nu fiu inteles gresit. NU ma dau in campionat, n-am fost acolo si nu e vorba numai de aceasta etapa. Cel mai bine e ca participantii sa fie sinceri la sfarsit si sa aduca la cunostinta organizatorului in primul rand ce NU le-a placut. Astfel, la anul, o sa fie si mai bine :wink: Da... un egzemplu stralucit de " E usor a scrie posturi cand nimic nu ai a spune, insirand cuvinte goale, ce din coada au sa sune..." Marse, colegule, dar cred ca e prea mult sa te denumesc asa, ...daca n-ai fost si probabil ca nu vei fi acolo (n.r. - intr-o etapa de campionat), de ce bati apa-n piua asa, aiurea??? Nu a spus clar, ce avea de spus, Bogdan Oprea??? Mie imi pare ca, prin postul tau, pe langa un dulau, a inceput sa chelalaie .... un amarat de soricar! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Ai dreptate Herr Semaca! Sunt mai putin decat un floc inaintea... dansei. Nu faceam decat sa incurajez si pe altii sa fie sinceri... Ma scuzi ca te-am deranjat! :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Din cate imi aduc aminte @marse a participat la Cupa Covasna in 2009 sau 2010 la clasa Standard. Adica are habar ce spune. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Nu faceam decat sa incurajez si pe altii sa fie sinceri.. Inca o afirmatie, probabil inconstient, malitioasa...majoritatea celor pe care-i cunosc, de pe forum si live, sunt oameni faini si...oricat ti-ar parea de ciudat....sinceri!!! In mod cert, n-au nevoie de incurajari, sa se comporte ca atare!!! In rest, toate bune si scuza-ma ca te-am violentat un pic...gata, am terminat:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Saru' mana boierule! Tin la violente mai aprige decat astea... chiar daca acum sunt mai "firav" si nu mai pot sa fac ce vreau si trebuie sa raman pe asfalt. Dar gata, am fost destul OFFTOPICi. Asteptam cu interes pozele de la participanti. Mai ales noi astia, putzopalmistii de la tastatura. :wink: L.E. Trebuie sa recunosti ca intotdeauna e loc de mai bine. Si critica prietenilor nu poate sa fie decat constructiva. Editat Noiembrie 29, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Coane Semaca, daca ati mai cobori din cand in cand de pe podiumuri, aici, jos, pe forum, tare bine ne-am simti in propria piele, dar si mai tare, ne-am simti tare mandri de voi, campionii pasiunii noastre......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Coane Semaca, daca ati mai cobori din cand in cand de pe podiumuri, aici, jos, pe forum, tare bine ne-am simti in propria piele, dar si mai tare, ne-am simti tare mandri de voi, campionii pasiunii noastre......:h5 Ha, ha, ha!!!! Ai inceput sa scrii artistic, Astrale, ai slova!!! PS:... ma simt aici... jos ...pe forum :ha::ha::ha: Editat Noiembrie 29, 2012 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Ce sa-i faci, bre, si eu tot stofa de halat alb, deci tot de artist la origine, ca alde-matale, dar deh, nemiloasa soarta, m-a dus departe de capatiul bolnavului......:h5 Editat Noiembrie 29, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Ce sa-i faci, bre, si eu tot stofa de halat alb, deci tot de artist la origine, ca alde-matale, dar deh, nemiloasa soarta, m-a dus departe de capatiul bolnavului......:h5 Vorbiti si voi romaneste mai din ardeal ca sa inteleg si eu ca portughezul ardelean Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Acuma vorbind doar un pic serios, as roga foarte frumos sa nu apara un anunt pe posturile mele, sau daca apar ceva anunt, sa apara cu ce vind eu, ok? multumesc, cred ca sunt in drept de a... mersi Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR mASINA ASTA DE PE DREAPTA E FAIN, DAR MAI VEDETI BINE CA AM SI EU UNA LA SECTIUNE VAND NISSAN, MAI IEFTINE SI TOT FAIN Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Acuma vorbind doar un pic serios, as roga foarte frumos sa nu apara un anunt pe posturile mele, sau daca apar ceva anunt, sa apara cu ce vind eu, ok? multumesc, cred ca sunt in drept de a... mersi Pedro Daca ai fi avut timp/rabdare sa citesti si prin alte sectiuni ale forumului, macar in sectiunea "Prezentarea forumului", ai fi aflat despre ce este vorba : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului&p=841600&viewfull=1#post841600 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Mie imi pare ca, prin postul tau, pe langa un dulau, a inceput sa chelalaie .... un amarat de soricar! Domnu' doctor, ce iti da tie dreptul la jigniri de genul asta? Chiar nu exista un pic de respect si de bun simt? Ce a spus rau Marse? Vrei sa iti spun ca si in domeniul turismului nu e bine daca nu sunt reclamatii? E un lucru care te invata in orice scoala sau curs legat de turism. Numai daca exista reclamatii si sesizari stii unde ai gresit, ce trebuie modificat si cine e responsabil pt greselile respective. M-am referit la o situatie generala si nu la etapa de la Harghita pentru ca nu am participat. Ca si caz concret si exemplu, si la MMOF stiu ca am facut greseli chiar daca oamenii nu le-au postat aici pe forum. Pe unele le-am vazut noi, pe altele le-am aflat mai tarziu sau poate sunt unele pe care nu le-am aflat nici pana acum. Poate ca imi convenea ca participantii sa ne spuna direct atunci cand a fost o gresala pt ca data viitoare sa nu o mai repetam. Asta e cel mai bun Feedback si nu trebuie considerat ca o jignire la adresa organizatorilor ci ca un ajutor. Marse a spus foarte bine si elegant ce a spus si nu trebuie sa fie campion national la offroad ca sa isi poata posta parerea. Fara ca sa discut cu Marse, sunt convins ce a postat el are un motiv. Faptul ca, desi aici nu se scrie, unii dintre participanti, in cadru privat spun si alte lucruri decat ce se vede aici. Si asta se intampla la toate evenimentele nu numai la asta. In concluzie, domnule Semaca, doresc ca sa iti spun ca nu iti voi mai permite ca sa jignesti gratuit membri forumului. Stim ca esti artist, stim ca iti place cancan-ul, ne distram si noi de ce mai pui dar exista niste limite care trebuie pastrate. As aprecia daca ai pastra aceste limite. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Vorbiti si voi romaneste mai din ardeal ca sa inteleg si eu ca portughezul ardelean Ca sa fie de inteles nu jignesc pe nimeni, a fost doar un comentar in gluma Respect Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Da ....intotdeauna a fost si o sa fie cineva care se leaga de ceva in legatura cu concursurile astea , astfel invata organizatorii cum sa-l faca sa fie mai bine nu? Perfect nu are cum sa fie ca e facut(organizat) de OAMENI!! Eu personal cred ca un concurs e bun daca: eu , concurentul, ma simt bine, pt ca vad respect din partea organizatorilor(si viceversa) cat si din partea celorlalti concurenti, pt ca conditiile (pt care platesc) sant OK, si cand vad ca organizatorilor le pasa si de mine (eu :concurent de ocazie, negativeVIP) la fel cum le pasa de Concurentii VIP. Aicea m-am simtit bine! Dl DR Semaca: DE CE NU AI VENIT HAH????? Tu esti raspunzator pt faptul ca nu a fost PAARTYYY! Eu te consider cel mai mare OFFROAD-PARTYFACE!!!:banana Gruss Gott! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Am primit nist poze de la un prieten care a fost de fata la trial care merita a fi aratate! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate