Clau Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Unde pe FB? Cu cine trebuie sa fiu prieten? :grin: am share-at eu pe peretele meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR ahtiati dupa like-uri da de ce sa nu mutam tot formul pe mizeria aia de fb?:ce in cazul asta o sa ma uit pe youtube.... Eu am postat pe FB site rog sa am scuzi dar fiind la concurs nu am avut timp sa postez decat pe FB ca de pe tel nu pot posta poze pe forum si M-am gandit ca poate Vrea cineva sa afle clasamentul dupa Prima zi 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Pai puneti bre si aici link spre peretii de la FB ca nu suntem toti prieteni... si nu stim pe ce perete sa ne uitam...:grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR lasa-i sa puna pe toti peretii......sa nu se mire ca peste cativa ani...vor concura tot ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cj01Fiz Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR ee nah... sa nu fim rai cu ei :) cu siguranta dupa o zi friguroasa si posibil cu multa ceata nu mai apuca seara cand ajung in tabara sa posteze pe forum ceea ce se intampla pe acolo... trebuie sa avem putina rabdare :D sunt sigur ca pe maine seara sau cel tarziu pe luni avem si aici un mic rezumat cu ceea ce a fost, un clasament si bine-nteles parerile concurentilor :D pana una alta ... Haide Cluju :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VARIFERI Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Buna seara! Iata rezultatele partiale, pe care vi le-am promis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR lasa-i sa puna pe toti peretii......sa nu se mire ca peste cativa ani...vor concura tot ei nu-i prea usor dupa cate 63 km pe zi in regim de concurs,mai ai de reparat la masina pt ziua urmatoare si crede-ma nu prea ai chef sa mai scrii si pe forum asa ca aveti rabdare pana luni cand lumea ajunge acasa si sigur se vor scrie memoriile concursului tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VARIFERI Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Explicatie: randul de sus stanga categoria open, dreapta categoria extrem randul de jos categoria standard :br:br:br:br:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Era vorba de un link la FB... Zicea Clau ca a dat share la ea pe perete... Ideea e ca nu suntem toti prieteni intre noi pe FB, d-aia era bun un link si aici...:wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Am ajuns acasa super concurs super trasee super speciala ziua 2 , noapte super trial Bravo Campioni 2012 Felicitari Clubul meu, Transsylvania offroad club Loc 3 Standard, Loc 1 si 2 open loc 4 si 8 extrem E a 3 ora la odorhei si sigur mai voi reveni Felicitarii Vari, Boros, Bondi, Levente si toata gasca de la organizatori Respect Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Multumim organizatorilor pentru traseele minunate de la extrem pacat ca in prima zi s-a rupt in doua bara de conexiune si nu am parcurs tot traseul da asta e se intampla. a doua zi multe bucle cu urcari si coborari spectaculoase. Felicitari tuturor participantilor si campionilor de la aceasta etapa dar si din acest an. asteptam sa vedem ce va fi la anul, sa speram ca mai multe etape si un regulament revizuit din timp. Multumim si sa ne vedem la anu sanatosi si cu chef de noroaie. la anul speram sa invadam cat mai multe etape cu clubul Transsylvania Offroad. Editat Noiembrie 25, 2012 de mihai_ct Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Traseele de la Standard in prima si a doua zi au f. exceptionale. Roadbook f.bun iar acolo unde aveai dubii vedeai banda albastra de confirmare. Felicitari organizatorilor de la Odorhei! Asteptam etapa din 2013!:banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Am ajuns si noi aseara pe la ora 20 acasa. Trasee f faine, daca ploua sau ningea erau si mai faine :D, trialul de nota 10 cu *, mancare buna etc, ce mai, o etapa de campionat reusita. Multumim organizatorilor si tuturor care au facut posibila aceasta etapa. Ps. Cu toate ca eu mai inteleg cate ceva in ungureste, la anu' imi aduc translator :))))))))) :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR o etapa reusita , felicitari organizatorilor !! felicitari premiantilor si participantilor !! singurul lucru care a lipsit - si care a fost e xtrem de apreciat anul trecut - concursul d e rupt mese si petrecerea .... ;))) iar de trial ...ce sa mai zic ... m a uns pe suflet .... atat de tare ca mi a placut incat m am d at peste cap de bucurie ... ;))))) Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR o etapa reusita , felicitari organizatorilor !! felicitari premiantilor si participantilor !! singurul lucru care a lipsit - si care a fost e xtrem de apreciat anul trecut - concursul d e rupt mese si petrecerea .... ;))) iar de trial ...ce sa mai zic ... m a uns pe suflet .... atat de tare ca mi a placut incat m am d at peste cap de bucurie ... ;))))) te-am vazut aseara la stiri pe tvr, cum ai pus-o pe roti din pozitia "sezut". senzational:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR o etapa reusita , felicitari organizatorilor !! felicitari premiantilor si participantilor !! singurul lucru care a lipsit - si care a fost e xtrem de apreciat anul trecut - concursul d e rupt mese si petrecerea .... ;))) iar de trial ...ce sa mai zic ... m a uns pe suflet .... atat de tare ca mi a placut incat m am d at peste cap de bucurie ... ;))))) Cred ca meriti un premiu anul acesta pentru cele mai multe rasturnari:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR A fost senzational... o vreme cum nu credeam ca poate fi la inceputul lui decembrie si niste gazde senzationale ! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR A fost minunat! Cel mai interesant moment pentru mine a fost intalnirea cu Raba cu care ne am pupat frontal din prima zi, care ne-a adus abandon pt ziua respectiva. Din fericire nu s-a intamplat nimic grav, fara raniri, am putut continua a doua zi si am terminat cu bine traseul, iar trialul de duminica a fost una superba.Felicicitari organizatorilor! Multumesc lui Dan si celor din Cluj pentru ca m-au primit in echipa!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Felicitari castigatorilor, organizatorilor si tuturor concurentilor! Tin sa multumesc in mod special pilotului meu, care s-a peste cap pentru echipa! Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Mai multe detalii apropo de datul peste cap :) http://www.youtube.com/watch?v=DKIMrt4OHHU GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR A fost BINIDITAT!! Dupa trei ani de pauza fortata nu prea ma intereseaza detaliile legate de organizare etc etc, pot sa spun doar ca : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!X2 Am facut targhetul de a termina cu bine , sa menajam masina ca era virgina. Am avut un defect la o roata si doua dejantari care ne-a costat 3 ore ( gume slabe) restul a iesit fara penalizari. La trial am primit o cupa pt locul 3,(prima cupa la offroad!!) si astfel am iesit pe locul 9. Ca sa compar traseele de azi si masinile dupa trei ani pot sa spun ca ne-am simtit gindac(cu patrol Y60) intre uriasii din categorie ,ca si cand am mers cu samuraiu acum 4 ani :sh2, traseele sant muuult mai grele !( siiiiiiiceeeeeeeeee:wink:) GrussGott! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VARIFERI Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Salutare tuturor ! Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc prezenta tuturor participantilor la Harghita Off Road Trophy. Rezultatele : STANDARD Nr. Crt Licenta Nume Pilot Nume copilot 1 166 BOHATEL ALIN PASCA MARIUS PETRU 2 132 PIEDEMONTE ALEX PIEDEMONTE ANDREI 3 517 PARVULESCU SORIN CIOBAN PAUL 4 487 SONEA RAZVAN COCH MARIUS 5 59 MACAVEI ALEXANDRIN CIOBANU GHEORGHE 6 90 FASOLA ALAEXANDRU UDRESCU IONICA 7 429 DANCIU MAGDA ANDRESCU RALUCA 8 261 NEDELCU OVIDIU KISS ZOLI 9 492 Fazakas Zsolt Nemeti Janos-Arthur 10 234 SERBANESCU RADU BUCURAS DAN 11 484 KISS SZABOLCS CACOVEAN CORNEL 12 361 SZAKACS LEHEL KOVACS BENEDEK 13 485 JANOSI ROBERT VIRAG ATTILA 14 489 SZABO LORAND SZABO ROLAND 15 494 Opritescu Catalin-Florian Petcu Mihai-Adrian 16 486 GEREB LEVENTE PAL ATTILA 17 481 BIRO AMBRUS KAROLY MATE ANTAL 18 490 GABOS GERGELY ABRAHAM ISTVAN 19 314 URDEA VALENTIN MARTON ROBERT 20 493 Nistor Lucian Ionut Dumitrache Maria Cristina OPEN Nr. Crt Licenta Nume Pilot Nume copilot 1 162 NEAG LUCIAN POP MARIUS 2 165 TOROK ZOLTAN CAPOTA VALENTIN 3 31 ION TUDOR CLAUDIU TOMA BOGDAN MARIN 4 15 GEORGE LAZARIU LAURENTIN GOGAN 5 20 SZKALICZKI FERENC MUKADDER UNVER 6 483 REBEKA LASZLO JANO SZABOLCS 7 362 BERKECZI JOZSEF DEMENY ARPAD 8 99 CIRAP RAZVAN BUDES CIPRIAN 9 491 FARKAS LORANT BAGOLY ROBERT 10 160 ANDREEV MARIAN FANTANA COSTIN 11 18 CAPATANA RAZVAN LOGOFAN CRISTIAN 12 495 NAGY GALACZI ANDREI COVACI VILMOS 13 488 BLAGA DANIEL LENGYEL SZABOLCS 14 399 GUSAT RADU NICOARA ADRIAN 15 480 LASZLO ALBERT GEREB DOMOKOS EXTREM Nr. Crt Licenta Nume Pilot Nume copilot 1 419 DEMENY SZABOLCS BENCZEDI MAGOR 2 409 MAGYAR SZILARD KOVACS PIPPO 3 1 FIKO ISTVAN MIKO ISTVAN 4 78 PEDRO PINTO HERMAN SZABI 5 60 DANCI FLORIAN TUTUIANU ROBERT 6 392 BOGDAN OPREA RAZVAN L 7 4 CASUNEANU COSTEL ROMICA CHIRIAC 8 22 TURCU MIHAI MOLDOVAN SERGIU V a asteptam si in anul viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR A fost un concurs foarte frumos,mi-au placut traseele dar puteau fi un pic mai lungi :grin: Nu a fost petrecere cum am auzit ca a fost anul trecut dar atmosfera a fost faina si cand te intalnesti cu prietenii vechi e frumos :2dr Felicit castigatorii,participantii si organizatorii si ne vedem la etapa de la anul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR Imi pare rau ca n-am ajuns la o etapa asa draga sufletului meu!!! Vari, ce mai face Kerestopo??? Afinata, tot asa buna??? Felicitari pentru reusita! Din ciclul "Harghita este ca sa-l faci":grin: la anul voi fi sigur prezent! PS: suna exaltat, dar, chiar am sa vin!!! ...si, petrecerea lipsa...ci pensiamo noi!:grin: Editat Noiembrie 26, 2012 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Harghita Off Road Trophy 22-25 Noiembrie 2012, incheie sezonul in CNOR semaca - Afinata aia.... as pune poze da nu pot ca au si altii cu mine :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate