M3f Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Foarte foarte frumos proiectul ......toata stima !! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Masia se afla in topicul de vanzare,pentru cei interesati! http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Pana isi gaseste noul stapan,cateva lucrari de izolare anticoroziva; http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennysbv Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Salut. Sunt destul de nou pe forum dar am ramas placut impresionat cand am vazut ce ai facut . Si eu am o feroza si doresc niste detalii referitoare la blocant . Este cu actionare la buton ( se poate cupla si decupla? ). Pe langa cei 600 de euro cat ma costa montajul? Referitor la bratele de pe fata , ai reusit sa gasesti pe undeva bucsi pentru ele? Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Salut Ai renuntat la proiectul cu turbina?Eu iti pot spune ca mie mi-a reusit acest proiect si sunt foarte multumit de el,daca esti hotarat te pot ajuta macar cu niste sfaturi Putem vorbi mai multe la telefon caci nu prea am timp sa stau la calculator,0727317594 Si inca ceva cum ai facut diferentialul caci sunt foarte interesat de asta, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. Vreau sa pun ceva foto cu a mea dar nu pot . Cine ma indruma cum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Daihatsu Sportrack,achizitie noua. interesant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate