Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montaj hard-top ?

petricaflorianioan

Postări Recomandate

Re: vand hardtop Mitsubishi L200 SH

Al meu L 200 este din 2002,si este un model simplu de baza. In spatele lunetei are un grilaj de fabrica ,sudat de bena.S-ar putea sa ma incurce la punerea hardtopului?sau exista un model care sa il acopere?

grilajul acela ar fi trebuit sa fie prins cu suruburi...nu inteleg ce cauta sudura acolo. Eu unu sunt absolut sigur ca te incurca, dar poti urca o fotografie sa ne dam cu parerea .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Montaj hard-top ?

Da, acel grilaj trebuie desfiintat.....La fel am facut si la Mazda BT-50, dubla-cabina, pe care am avut-o......

Este necesar sa dispara pentru ca altfel hard-topul nu se poate fixa pe acea latura a benei, asa cum se fixeaza pe cele laterale.

La unele masini acel grilaj este fixat cu suruburi, deci este demontabil......Verifica cum e la ta, inainte sa pui flexul.....

La Mazda nu s-a putut decat cu flexul....

Editat de Astral
Link spre comentariu

Dar vrei neaparat hardtop? De ce nu un capac de bena, o prelata retractabila, ceva de genul... Parerea mea e ca un hardtop strica tot farmecul unui pick-up, si e si f. scump. Dar e doar o parere.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

M-as mulțumi așa cum e si îmi place cum arată fără,dar am de scos câinii in teren,sau uneori am bagaje...si mai ploua.Intre timp cred ca cu banii de bena inmatriculez un kangoo ce îl am,si e rezolvată problema cateilor.

Sau caut remorca de câini.

Link spre comentariu

Dar vrei neaparat hardtop? De ce nu un capac de bena, o prelata retractabila, ceva de genul... Parerea mea e ca un hardtop strica tot farmecul unui pick-up, si e si f. scump. Dar e doar o parere.

Unde pot gasi un capac de bena sau o prelata retractabila???

Link spre comentariu

salutare la toata lumea!

am vazut ca s-a deschis un subiect de topic atat de interesant pentru mine incat va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Colegul care a deschis topicul are model cu grilaj , al meu are rollcage de inox care e prins in suruburi. Pana aici nimic deosebit , dar colegul vad ca are capitonajul de bena sub nivelul benei , al meu imbraca si partea superioara a benei (marginea ei aceea lata de 3 cm). Am cumparat o inchidere de bena de mitsu fabricata in California marca este SnugTop. Pana aici totul e frumos...dar inchiderea parca nu am de ce sa o prind intrucat clemele de la hardtop nu am de ce sa le prind ...asa cum e acuma capitonata (capitonajul e maxliner , firma serioasa).

Daca cineva a mai avut de lucru cu asa ceva , sau are idei bune constructive ...dau o bere :) nu raman dator.

Multumesc in avans

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

faci niste gauri in capitonaj , acolo unde vin fixate clemele de la hard top.... si pui hartopul deasupra ..... asa am eu ....capitonaj maxliner si are gauri date deja in el pentru clemele de hartop.

Link spre comentariu

nu recomanda capac retractabil cu prelata din aia.....se intinde in timp de la greutatea zapezii sau apei care va sta deasupra......am vazut la o masina si nu mi-a placut deloc, pur si simplu avea o burta in mijlocul prelatei si era plina de apa. Hardtopul este sfant...intradevar strica toata estetica masinii ...dat este foarte practic atunci cand ai nevoie de el .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare