ted Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) Plecarea maine, Duminica-25.11, ora 0900 de la Lukoil Nufaru De traseu se ocupa maestru"Dakar":wink: Daca vremea ne permite facem si-un foc, o slana fripta, un carnat pe bat ;:x Participa: Ionut-Patrol Narcis-Toyo Coco-Patrol?? Eugen-copilot de data asta:old .......... .......... ............ Cine mai doreste, este binevenit... Ps: dotari necesare: mt-uri si voie buna Editat Noiembrie 24, 2012 de ted Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea In ce zona se iese? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea In ce zona se iese? Spre Varciorog, cu intrare in padure la Baile 1 Mai. Vom merge prin paduri si vom iesi pe dealuri in diverse puncte, pentru o clisa parajita si peisaje de toamna tarzie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea Bun. Desi nu am scutul inca montat si poate risc sa sparg dif-ul fata nu pot refuza o astfel de iesire. Eu prezent cu Vitara din dotare. Teoretic e prezent si Mircea (@sarrus) cu Vitara lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea Bun. Desi nu am scutul inca montat si poate risc sa sparg dif-ul fata nu pot refuza o astfel de iesire. Eu prezent cu Vitara din dotare. Teoretic e prezent si Mircea (@sarrus) cu Vitara lui. Sa nu intarziati ca ziua este scurta si slana dureaza sa o prajesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea Plecarea maine, Duminica-25.11, ora 0900 de la Lukoil Nufaru De traseu se ocupa maestru"Dakar":wink: Daca vremea ne permite facem si-un foc, o slana fripta, un carnat pe bat ;:x Participa: Ionut-Patrol Narcis-Toyo Coco-Patrol?? Eugen-copilot de data asta:old .......... .......... ............ Cine mai doreste, este binevenit... Ps: dotari necesare: mt-uri si voie buna Pastrati slana si entuziasm si pentru we-ul viitor cand vom veni si noi in zona :grin: pana una alta, distractie maxima! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea Astept poze . Sper sa iasa distractie ;) . Din pacate nu sunt in zona si am masina desfacuta pana luni :hl - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Iesire zona Oradea Distractie placuta, ne vedem de 1 decembrie :Hr Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate