Mud Monster Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Salutare tuturor, pe langa un Nissan Y60 si un Samurai, m-am ,,pricopsit" de curand si cu un YJ 4.0:sc e primul Wrangler pe care-l am de aceea postez aici pentru ca am ceva nelamuriri... masina a fost pregatita in Germania, nu pentru offroad extrem si nici n-a cunoscut prea mult noroiul. are kit de inaltare, amortizoare, flanse la roti, dar ce roti:grin:35/14,5/15 pitbull crawler !!! n-am de gand sa fac offroad extrem cu ea dar parca nici s-o tin doar sa ma plimb pe bulevard nu-mi convine. de aceea as vrea sa stiu care-i sunt limetele vis-a-vis de puntile care le are si pe care nu resusesc sa le identific. poate reuseste cineva sa ma lumineze.... ieri am scos-o sa-i fac botezul, intr-o mica plimbare pe coclauri, JCI PLAY editia 4 si s-a descurcat destul de bine pana la un moment dat cand aveam cel mai mult nevoie de ea:ang4 dupa ce am cuplat 4X4 de mai multe ori si apoi decuplam, tot palpaia in bord becul care indica faptul ca este cuplat iar ea de fapt era pe 4X2. se tot aprindea se tot stingea pana cand incercand sa cuplez iar pe greu, fata n-a mai cuplat:we cardanul se invarte, deci nu-i problema mecanica (sper), zgomote ciudate nu s-au auzit, dar nici ca mai vrut sa cupleze.... o fi ceva electric, o fi ceva vacumatic, nu stiu, asa ca rog pe cineva sa ma lamureasca:pl atasez si cateva poze cu ,,animalul" pentru eventuale lamuriri vis-a-vis de punti:wink: multumiri Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Pentru identificarea puntii, vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72560-Identificare-punte-quot-americanca-quot-dupa-poza-carcasa REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 multumesc. m-am lamurit pt spate : DANA 35 ramane sa ma edific mai bine pt fata studiez pe lumina.... salutari Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Pe fata ai Dana 30. Problema o reprezinta un mic furtunas care mai iese din cand in cand, la fel am patit si eu. Se afla in partea dreapta a masinii, langa reductor, pe partea soferului. Trebuie sa te bagi sb masina altfel nu o sa-ti dai seama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Dana 35 cu 35-uri e bomba cu ceas :ha: Problema cuplarii e simpla. Ai punte cu Vacuum Disconnect, adica puntea fata are planetara dreapta din 2 bucati si un actuator vacuumatic se ocupa de cuplarea celor 2 bucati. Solutii sunt, si anume repararea sistemului cu vacuum, inlocuirea lui cu sistem pe cablu sau inlocuirea planetarei cu una dintr-o bucata. Potrivesc planetare de pe XJ / TJ, si chiar recomand planetare de XJ mai nou sau TJ, cu crucile mari. 1 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Pe fata ai Dana 30. Problema o reprezinta un mic furtunas care mai iese din cand in cand, la fel am patit si eu. Se afla in partea dreapta a masinii, langa reductor, pe partea soferului. Trebuie sa te bagi sb masina altfel nu o sa-ti dai seama. maine ma bag sub ea si incerc sa identific furtunasul sper sa fie doar atat:pr1.... mersi Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Un set de planetare mai noi, cu crucile mari ti-ar prinde bine la aplicatia ta. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 multumesc tuturor pentru recomandari. probabil o sa inlocuiesc crucile si planetarele pentru ca problema persista... pana atunci insa am dat de alta belea: am fost cu ea la RAR si nu au reusit sa mi gaseasca seria de sasiu. am verificat masina unui amic, un 2.5 tot din 91, iar la masina lui, seria este stantata pe sasiu, in partea dreapta, undeva in dreptul portierei. stie cineva un alt loc unde ar putea fi seria sasiului la modelul 4.0 benzina din 91 ? Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Imi prezint scuze pentru ca in loc sa vin cu un raspuns,vin cu o intrebare: ce impresie ti-au lasat aceste gume "pitbull crawler" on/off road?Esti multumit de ele,atat cat ai apucat sa te dai cu masina? Merci. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Imi prezint scuze pentru ca in loc sa vin cu un raspuns,vin cu o intrebare: ce impresie ti-au lasat aceste gume "pitbull crawler" on/off road?Esti multumit de ele,atat cat ai apucat sa te dai cu masina? Merci. LE. cred ca s-a strecurat o mica greseala,fiind vorba de "PitBull Growler" Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Am 3 wranglere inmatriculate Ro dintre care doua yj si unul tj, la niciunul nu s a gasit serie de sasiu s a folosit doar cea din bord. Baietii de la RAR au cautat constiincios desi eu le am spus ca nu vor gasi, pana nu a venit un inginer mai vechi care a spus: "Bai alifie la ce i mai cauti seriile nu vezi ca i americana? De cand lucrezi aici?:grin: Fa i o poza si da i drumu" Concluzia o tragi singur. Editat Ianuarie 8, 2013 de Flow Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 Puntea fata ai un Dana30 High Pinion cu vacuum disconecter... la care ti va trebui sa elimin sistemul de deconectare vacuumatic care este o sursa de probleme mare (de fapt vad ca deja ai, de ce am citit), asta se poate face inlocuind cuplajul vacuumetricul cu unu mecanic (existau kit-uri de conversie in piata) sau direct eliminand toate ansamblu de planetara si planetara intermediara si inlocuind cu o planetara lunga obisnuita de Dana30, dar trebuie sa sigilezi gaura unde este montat cuplajul sa nu curga ulei pe acolo... Oricum daca vrei sa duci Pitbull-uir aia de 35 in teren fara sa mergi cu frica de as crepa ceva, sau arunci puntea aia D30 si pui ceva mai teapana, sau investesti in ea cam 2000 de iepuri sa pui niste planetare RCV si sa faci rainforsare. Nici puntea spate nu este ceva care poate duca Pitbull-uri cu garantie, cum ti au spus oameni, D35 este alta bomba cu ceas, daca vrei sa duci 35-uri cu ea trebuie macar upgrade la 30 spline si un blocant, nu pentru faptul de as avea blocant ci pentru sa scapi de sateliti aia de kkt care are D35-ul, pe acolo crepau toate. Deci concluzia dpmdv... sau schimbi/upgradezi puntile sau dai jos 35-uri si treci la 33 maxim.... asta daca vrei sa mergi cu garantie in offroad.... Daca te hotaresti sa schimb cauciucurile.... vreau si eu Pitbull-uri :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 pana sa ies cu ea in teren, am alte griji... tb s-o inmatriculez mai intai. pt noroaie si alte alea am un Y60 si un Samurai. cat despre anvelope, le-am probat la munte pe zapada si sunt excelente. in noroi nu cred ca sunt indicate, descarca greu si-s foarte late. Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 discutia se poate inchide. masina s-a intors de unde a venit... din pacate:cn Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: probleme vechi ! achizitie noua YJ 4.0 discutia se poate inchide. masina s-a intors de unde a venit... din pacate:cn adica ce vrei sa spui ? ... nu ai reusit inmatricularea si ai dat-o inapoi ... sau ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate