TAM Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Re: Preparare Pajero Pinin. merge merge, dar vine noroiul unde ATurile au scapari(fata de MT/simex) cred ca un blocant spate si oleaca umblat la suspensie, ar face mult mai mult decat trecerea de la AT la simex, simex din punctul meu de vedere ar distruge din planetare in timp.. Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Re: Preparare Pajero Pinin. eu chiar ma gandeam la ceva 205/80/16 simex, ca tare-mi place cum merg colegii cu simexuri :) ...crezi ca ar fi probleme cu transmisia ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAM Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Re: Preparare Pajero Pinin. salut, marimea asta incape doar cu inaltare, are un prieten, i-a pus simexuri si a inaltat-o Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Re: Preparare Pajero Pinin. Masinuta a primit BFG A/T 225/70 R16 Ti-a încăput dimensiunea asta fără alta modificare? Nu atinge nicăieri? Nici în suportul arcului de pe față? Trebuie sa-mi aleg si eu anvelope si caut varianta optimă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAM Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. Salutare dragi colegi, dupa vanzare micului pinin, a urmat altul, in 5 usi, 2litri GDI, Super-select, aproximativ la fel ca celalalt ca si dotari, asta fiind putin mai placut estetic. Ma gandesc serios sa ma apuc sa il inalt si sa il modific asemenea colegului Kedu58 , proiect care l-am urmarit cu interes. Asta e masinuta. BFG AT de pe cealalta 225/16 enjoy Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAM Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. iulianul, da incap fara sa atinga de flansa fata, o auzi uneori in viraj cand esti in offroad ca freaca atat. Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzayou_mm Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) eu chiar ma gandeam la ceva 205/80/16 simex, ca tare-mi place cum merg colegii cu simexuri :) ...crezi ca ar fi probleme cu transmisia ??? Tocmai azi am pus pe Pinin simexuri de 33 pe spate . In vreo 2 sapt poate reusesc si fata tot cu simex de 33 Cam asa arata spatele cu 33 Edited January 18, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamena Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. asteptam modificarile spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAM Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. Foarte frumos cu baloanele alea, totusi off-road nu-ti atinge roata sus?? din ce vad in poza suspensia nu este comprimata la maxim sa fie cursa inchisa. Multumesc Kamena, peste o saptamana incep Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. Superb pininutul negru in 5 usi, sa ai noroc de el. Cat despre simex 33 pe pinin, ai de modificat ceva si ai grija ca la rotile alea ar trebui schimbate si rapoartele plus de asta o sa frece pe spate din cate vad si pe fata ei bine aici vine dificultatea modificarilor, pe fata nu o sa incapa roata si la viraje o sa frece si trebuie sa tai foarte mult din partea interioara a aripii(curbura dinspre masina nu dinspre faruri, unde se imbina usa cu aripa dar jos). Spor la modificari! Cu respect, Mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Re: Preparare Pajero Pinin. ce janta ai folosit pe spate unde ai pus 33-ul? pe 15 sau 16? de la ce masina se potrivesc, ca vad ca nu-i de la pinin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviut Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Re: Preparare Pajero Pinin. Masinuta a primit BFG A/T 225/70 R16 Buna,au intrat fara modificari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. multumesc mult de sfaturi, cred ca o sa o inalt daca ma plictisesc de ea asa,masina a avut o iesire cu "baietii" prin padure cu multa zapada si s-a descurcat foarte bine. i-as pune si un troliu, sa vad ce prindere pot improviza si scuturile sunt o idee si acum a aparut ceva light din poliamida, care se fac scuturi la atv , is foarte rezistente si usoare. (fac fata conditiilor normale de off. Daca mai sunt idei!? P.S: frumos si pininu tau stiti cumva unde se gasesc scuturile de poliamida? un link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. un troliu care se presteaza la Pinin? cam la ce pret se gaseste? Se poate monta si daca bara fata este standard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviut Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Pininul meu,fără modificări doar gume bfg goodrich ko2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. stiti cumva unde se gasesc scuturile de poliamida? un link? nu stie nimeni o varianta pentru scuturi poliamida?termodur...etc. multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. nu stie nimeni o varianta pentru scuturi poliamida?termodur...etc. multumesc anticipat. Eu nu fac offroad cu masina in adevaratul sens al cuvantului, dar cand ies in weekend cu familia nu ma feresc sa intru pe nicaieri, asa ca pana si scuturile de tabla din fabrica sunt foarte bune. Uite-te la mica publicitate si la magazinele online (bannerele din forum). Cred totusi ca cea mai buna varianta ar fi sa iti creezi un topic nou cu titlu sugestiv, ca titlul astuia nu intereseaza pe foarte multi si nu are foarte mult trafic. Succes :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Cred ca am sa montez de tabla. Ca vreau sa pun si la diferential. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Eu mi-am facut scut din tabla de otel de 3 mm grosime dupa scutul original al masinii. Nu recomand scutul de tabla de otel de 3 pt ca e greu. Daca ai posibilitatea fa-l din tabla de aluminiu striat, cred ca cea de 5 mm e ok. E mai usor decat cel de otel si garantez ca tine fara probleme. Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Am si gasit un service care sa m-il confectioneze. Cred ca aluminiu striat ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Dup ce e confectionat si montat, sa nu uiti sa pui cateva poze sa vedem lucrarea :y:dr2 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBL81 Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Re: Preparare Pajero Pinin. Am sa pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiGG Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Salutare, Am un Pinin în 4 uși cu motor 2.0 GDI și caut contraaripile stânga și dreapta. Nu le găsesc noi, dar am găsit de pe un Pinin 1.8 GDI în 2 usi. Întrebarea este dacă sunt același elemente de caroserie sau difera??? Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_ZGA Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) Sunt la fel. Dar se gaseau si noi, am postat eu codurile si de unde le-am luat pe un alt topic Edited February 23, 2021 by Geo_ZGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts