Astral Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Cativa dintre noi, sambata, 08 decembrie, avem de gand sa ne intalnim la groapa din Fundeni-Frunzanesti, sa ne dezmortim tendoanele, sa ne intindem amortizoarele, sa ne ascultam motoarele si de ce nu, sa ne reglam colesterolemia inainte de Craciun ca nu cumva sa ne prinda cu ea in vine ! :ha: Concret, cine are chef de o iesire, ceva exercitii de flexare a puntilor si de un gratar pe cont propriu, pe modelul "totul in regie proprie", poate veni in locatia in care se poate ajunge conform indicatiilor de AICI. Pentru ca totusi sa nu dam nastere nici unui conflict cu locuitorii comunei, se recomanda urmatoarele : - incercati sa veniti si sa plecati conform schitelor de mai sus; - e bine ca in fiecare masina sa existe saci de gunoi si fiecare sa-si debaraseze resturile. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Prezent!!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Incerc sa ajung si eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Putem veni sa aruncam un ochi si cei care nu suntem din Bucuresti si suntem in trecere prin capitala ? se poata ajunge si cu un Golf 3 la locatie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Da, normal ca se poate ... Cred ca si eu cu Srecii vom fi prezenti ... Asta daca nu reusesc sa-i urnesc mai in aval ... la munte ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Vin si eu sper sa nu mai intervina ceva facocerul sta de mult pe dreapta.zoltan ims poate ne vedem daca tot ne stim telefonic. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! prezenti si sreciiiii:ha::ha::ha: sii cred ca vine si nea yon cu mitsubishi care are volanu la vecinu:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Editat Decembrie 4, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Putem veni sa aruncam un ochi si cei care nu suntem din Bucuresti si suntem in trecere prin capitala ? se poata ajunge si cu un Golf 3 la locatie ? da cred ca se poate daca are vr6 si este syncro:ha::ha: nu serios daca ploua, nu cred ca poti ajunge :al KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Salut, in principiu as dori sa vin si eu, pe la ce ora e intalnirea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freighter Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Salut, deci cu un 4x4 fara MT-uri nu se poate ajunge? As fi venit si eu chibitz.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Eu cred ca poti sa ajungi colegul de mai sus vorbea de un Golf 3 turism.Liviule lasa vrajeala si nu mai speria lumea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freighter Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Ok, hai ca urmaresc topicul sa vad daca se va stabili o intalnire undeva inainte de "groapa" si ma prezint si eu. Daca nu, incerc sa ma descurc cu gps /indicatiile de la inceputul thread-ului.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! La astia cu Mitzumishele ...le e frica la groapa si in 4x4 ... :ha: Daca ploua rau ...se ajunge pe asfalt pana la 500 m de groapa ...se recomanda cisme cu gluga! :grin: Daca ninge rau ...idem ca sus ...doar e belita ptr restul ...sania e baza! :grin: Daca nici nu ninge si nici nu ploua ... atunci ... puteti veni in pantofi cu toc! :ha: Mai nou circula o vorba ...cica "iti fac masina cravata si nod dublu!" Cine cui io zice vedem ... :grin: Am o "porcarie" de ultima ora ptr sambata! ...O sa vad cum o manaresc ...:h5 Editat Decembrie 4, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Ok, hai ca urmaresc topicul sa vad daca se va stabili o intalnire undeva inainte de "groapa" si ma prezint si eu. Daca nu, incerc sa ma descurc cu gps /indicatiile de la inceputul thread-ului.... Eventual, ne putem intalni in parcarea din poarta Manastirii.Cernica.......e loc destul acolo, pe partea dreapta a drumului......:h5 Daca aveti alte variante, postati-le aici..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Eventual, ne putem intalni in parcarea din poarta Manastirii.Cernica.......e loc destul acolo, pe partea dreapta a drumului......:h5 Daca aveti alte variante, postati-le aici..... Deci sa inteleg ca ai vrea sa te spovedesti inainte sa abuzezi lebada? :dr1 Sau eventual sa aprinzi o lumanare in avans acolosea la morti? :ga consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! .,,Am o "porcarie" de ultima ora ptr sambata! ...O sa vad cum o manaresc ...,, Yoane sa nu te puna ,,SF NICOLALE ,,sa faci ce ai zis ca nu este bine :ha::ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Vin si eu sa vad noroiul. Alt drum de acces este prin Glina, Balaceanca, Posta. Aproape de iesirea din satul Posta se face un drum la stanga cu o coborare si vedere la islazul satului. Acolo este o " Parcare " imensa. Drumul pe camp este bun si se ajunge direct la podul care traverseaza Dambovita din Fundeni. Este mai scurt cu 5 km, decat cel prin Cernica. Am uitat.... Sambata pe la ce ora? Editat Decembrie 5, 2012 de Astral http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Nu o luati prin Glina ,, ca iar fac aia scandal de la capul satului ,,,, Inca nu se stie o ora stabilita. Cel mai bine o luati prin Cernica..... Editat Decembrie 5, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freighter Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Pentru mine e perfect o intalnire la poarta manastirii, sa stabilim si o ora.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Vin si eu sa vad noroiul. Alt drum de acces este prin Glina, Balaceanca, .. Sambata pe la ce ora? Godwishule, my friend, am si eu o curiozitate..... Tu ai citit primul post cu recomandarea de A SE EVITA intrarea prin Glina ?!??? Pe acolo au fost in trecut ceva probleme cu localnicii (intrarea peste campurile cu cereale incoltite, murdarirea cu noroi cat China a acelei platforme care nu este o parcare, etc, etc....) si in consecinta cine va intra pe acolo o face pe propria raspundere pentru ca va reamintim ca asta este o ieseala fara nici un fel de organizare si cu asumarea raspunderii fiecaruia pe cont propriu ! Recomandarile privind accesul/plecarea DOAR prin varianta Cernica, precum si cea cu sacii de gunoi, sunt facute doar pentru a evita niste neplaceri..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Exista drumul la stanga inainte de iesirea din Posta, care este frecventat de toti, si de mine de 2 ori pe saptamana. Au fost probleme acum cativa ani, cand drumul a fost rupt si toti treceau prin lanul de grau. Acum este drum facut si nu mai sunt probleme. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Exista drumul la stanga inainte de iesirea din Posta, care este frecventat de toti, si de mine de 2 ori pe saptamana. Au fost probleme acum cativa ani, cand drumul a fost rupt si toti treceau prin lanul de grau. Acum este drum facut si nu mai sunt probleme. E chiar atat de dificil de inteles ? A se evita drumul prin Glina respectiv Posta pentru ca la iesirile trecute au fost probleme cu localnicii care sunt deranjati (pe buna dreptate) de agregatele noastre, fiind suparati mai ales la ce lasam in urma pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Exista drumul la stanga inainte de iesirea din Posta, care este frecventat de toti, si de mine de 2 ori pe saptamana. Au fost probleme acum cativa ani, cand drumul a fost rupt si toti treceau prin lanul de grau. Acum este drum facut si nu mai sunt probleme. Marius, daca oamenii ne-au rugat sa mergem pe unde trebuie de ce facem noi altfel? Pentru 5 km in plus? Apropo venim vreo 5-6 masini LR. Ati fixat vreo ora de intalnire pe undeva pe drum? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Exista drumul la stanga inainte de iesirea din Posta, care este frecventat de toti, si de mine de 2 ori pe saptamana. Au fost probleme acum cativa ani, cand drumul a fost rupt si toti treceau prin lanul de grau. Acum este drum facut si nu mai sunt probleme. Oamenii aia au pana la urma dreptate ...Daca ti-ar trece prin fata curtii 20 de masini de masini si ti-ar improsca toti gardul de noroi asta in afara de noroiul lasat pe asfalt pe care il vei cara pe pavajul curat din curte ...nu te-ar deranja chiar deloc? Nu se punea problema de drum facut sau nefacut...se punea problema sa nu ii deranjam pe acei oameni ... Pe intrarea/iesirea de pe cealalta parte ai loc sa descarci rotile pe cei aproape 500-800m de macadam. Si in plus drumul de acolo e mult mai lat, curtile sunt la distanta ...de el... Marius, noi ne vedem la mine ... de acolo plecam. Un punct de intalnire ok ...cred ca e parcarea de la Casa Iacob (se afla la intersectia centurii cu drumul spre Oltenita - acces pe ruta Aparatori-Popesti Leordeni sau alternative)... Avand in vedere ca totul e la liber ...nu cred ca s-ar impune o ora anume ... Dar cred ca daca v-ati intalni acolo pe la 09.30-10.00 ar fi ok ptr voi ...In plus incepeti ziua cu o cafea ...sau ca altii cu 4 oua - ochiuri! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Deci o ora stabilita aprox nimic? Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate