liviuoff Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Deci o ora stabilita aprox nimic? Un punct de intalnire ok ...cred ca e parcarea de la Casa Iacob (se afla la intersectia centurii cu drumul spre Oltenita - acces pe ruta Aparatori-Popesti Leordeni sau alternative)... Avand in vedere ca totul e la liber ...nu cred ca s-ar impune o ora anume ... Dar cred ca daca v-ati intalni acolo pe la 09.30-10.00 ar fi ok ptr voi ...In plus incepeti ziua cu o cafea ...sau ca altii cu 4 oua - ochiuri! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! ok o sa vin si eu. mai urmaresc threadu asta sa vaz poate va hotarati mai izac la o ora ca sa pot sa ma leg si eu la coloana de undeva de prin Cernica caci stau in Sos Pantelimon Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Salut, deci cu un 4x4 fara MT-uri nu se poate ajunge? As fi venit si eu chibitz.... Da poti ajunge am fost eu anul trecut cu cauciucuri de iarna dar o sa ai nitel emotii, dar daca nu te bagi prin moloaze prea mari o sa fii ok Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freighter Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! ok o sa vin si eu. mai urmaresc threadu asta sa vaz poate va hotarati mai izac la o ora ca sa pot sa ma leg si eu la coloana de undeva de prin Cernica caci stau in Sos Pantelimon si mie tot cernica mi-este mai la-ndemana....sa zicem 10.00 am in parcarea manastirii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Daca e ok si cu ceilalti ne vedem la 10:00 in fata manastirii Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Daca mai aveti loc si pentru un mitshu ma bag si eu:grin: un punct de intalnire si o ora s-au stabilit? Editat Decembrie 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! La ora 10.00 ma intalnesc cu Didone si Florin ala micu` la Casa Iacob sa ne bem cafeaua.... Dupa aceea, plecam spre groapa pe traseul prin Cernica......s-ar putea sa facem o halta scurta la Real, in Pallady sa una-alta de pus pe gratar....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Ok,la 10 sunt si eu acolo.mancare luam de la supermarket?sa nu va suciti si ma lasati nemancat:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Luam, luam ca acuma mi-e lene sa mai ies.....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Salut! La 10 vin si eu... Asta daca nu va incurca incepatorii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Toti sunt bineveniti ! Ne cunoastem, ne "socializam", ne distram....alea-alea......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! O sa incerc sa va tai calea la cernica la manstire pentru cine e interesat ca si punct de intalnire la 10 30 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Insane Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! As veni si eu insa am putina treaba dimineata. Pana la ce ora tine aduarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Fiecare sta cat vrea.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! distractie placuta dragilor!!!!!!!!!!!! si va asteptam cu instantanee :2dr:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! primele poze:wink: si imi pare rau ca a plecat lumea asa repede.. cei care ati facut poze asteptam cu nerabdare ..... KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! si un mic incident asa se intampla cand esti cu mintea in alata parte..... luni pun si fimluletele...... KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uncle25 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! inca niste poze...facute cam in graba si cu telefonul (scuzati calitatea:grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! si un mic incident asa se intampla cand esti cu mintea in alata parte..... ] Ce ai facut? Te-ai pus pe o parte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Ce ai facut? Te-ai pus pe o parte? nu o nenorocita de buturuga nu am fost atent si am loato :))))) nui nimic are adi stop:)))))))))))))) singura buturuga din groapa aia am nimerit-o tocmai io :)))) ...nu stii vorba aia (cand ai chinion gasesti pioneze si in pi.......:)))))))) Editat Decembrie 8, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lutilaw Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! ati avut vreme buna - frumoase pozele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Si un filmulet din traseu : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=523806107631780&set=a.522343607778030.124326.520675894611468&type=1&theater Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.541097852584559.134550.100000530478707&type=1 1 Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Prieteneasca din 8 decembrie !!! La groapa binecunoscuta !!! Ne-am racorit la creieri, am dat oleaca de colesterol si ficatului ...ne-am vazut la fata, aia care nu ne cunosteam ...unii au tinut din tot dinadinsul sa mai rupa una alta pe la masini (ma bucur ca nu prea le-a iesit :grin:) ...ie bine, bine ... Ieseala moderata ...linistita ... exact ce ne trebuia la unii dintre noi! Sa mai traim pana la anul si sa vedem ce vremuri vor urma! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate