Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire saptamanala pasionati Nissan (Bucuresti) - chestionar -

Yonutz

Intalnire saptamanala pasionati Nissan (Bucuresti) - chestionar -  

7 membri au votat

1. 1. Intalnire saptamanala pasionati Nissan (Bucuresti) - chestionar -

• Varianta A - zona de sud
    • Varianta B - zona de nord
    • Varianta C - zona centrala

Postări Recomandate

Ptr ca majoritatea au utilaje, iar in Bucuresti locurile de parcare sunt limitate ...va propun o periferie ...

Hai sa votam ...

1.Varianta A - zona de sud - intersectia Centura/Oltenitei

-stiu un local cu parcare foarte mare, mancare buna, preturi rezonabile ...Casa Iacob

2.Varianta B - zona de nord - ??? - undeva in zona Pipera-Otopeni tot aproape de centura sau chiar pe centura? Nu stiu nici un local aici...

3.Varianta C - zona centrala - "Flow" mai exista? Sau undeva la Parcul Carol ...era acolo o pizzerie unde se intalneau Aroistii ...Dar mai nasol cu locurile de parcare ...

Ziua si ora propusa: Vineri ora 19.00 ...e o ora cand majoritatea se aduna de pe drumuri ... Intalnirea sa fie live sa dureze 2-3 ore ...unde putem impartasi diverse chestii ...

Deschis la orice sugestii ...locatie ...ora ...zi ...indrazniti ...si vorbiti liber!

Hai sa vedem ce iese ... In functie de ce iese ...facem sau nu ...

Cei care nu doriti sa veniti la aceste intalniri va rog sa nu votati ...voturile sunt la vedere ... :grin:

Eu nu o sa votez, fiindu-mi indiferenta locatia ... si nedorind sa influentez rezultatul votingului ...

Daca va miscati cu talent prima intalnire se va consuma in exact doua saptamani! Si dupa aia ne vedem saptamanal exact ca pensionarii in parc la table ... :ha:

Dupa ce se va hotari locatia ziua si ora...acest topic o devina unul permanent ... unde ne putem anunta intentia, pune poze de la la intalniri, adresa injuraturi ...:h5

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire saptamanala pasionati Nissan (Bucuresti) - chestionar -

Am votat varianta C dar cred ca este mai buna varianta A deoarece sunt locuri de parcare.

Pipera este deja prea departe pentru mine.

:h5

Editat de mac01
Link spre comentariu

Daca ne vedem 2-3-4 nu e problema nici o locatie...daca o sa ne vedem 20-25 de insi si toti vin cu utilajele... atunci lucrurile se cam complica in zona centrala...Daia am sugerat periferia ...Numai de la mine de la atelier vor veni 4 insi ...incluzand pe subsemnatul ... :grin:

In parcarea de care vorbeam eu intra tiruri (mai multe) si e loc slava domnului de masini ... In plus carciuma e destul de aerisita ... si la nevoie ...pot vorbi din timp ptr rezervare :h5

Ce-i votat e bun votat ...dar iti poti schimba optiunea aici prin post ...nu e nici o problema! In fond si la urma urmei trebuie sa gandim ceva sa nu ne dezavantajeze in vreun fel si de ce nu sa gasim o locatie care sa nu fim nevoiti sa o schimbam ... la doua saptamani ... :h5

Mai am variante in zona de sud ...unele chiar super-intime ...asta ptr ca stiu bine zona ...dar pot exista si in alte parti variante ... deci totul e discutabil! :h5

Link spre comentariu

Desi nu am nici o legatura cu marca, mi-as permite sa exprim o parere (in cunostinta de cauza): ziua si ora aleasa pot fi foarte incomode din mai multe considerente, cel mai important fiind traficul pe axa Nord-Sud a Bucurestiului la acea ora (de la Sud la Nord se inghesuie foarte multi care cauta sa plece spre munte, in sens invers sunt foarte multi care se intorc de la servici din zona de nord). Si spun asta deoarece in jurul acelei ore "obinsuiesc" eu sa circul spre si dinspre servici si nu au fost putine situatiile in care traseul Berceni-Baneasa (sau retur) a durat chiar si o ora jumate:ce.

Un alt considerent (mult mai subiectiv de data asta) este ca, de multe ori, vinerea dupa-amiaza cei mai multi pleaca din Bucuresti cu diverse scopuri; astfel, vor fi foarte putini amatori de "intalneala", indiferent de locatia aleasa.

Sper sa nu deranjez pe nimeni ca mi-am spus parerea aici :wink:

:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

@teddybear

Pe centura ...traficul e ok ... chiar si in acea perioada orara. Spre centura din oras de asemenea este ok ... Spre oras intradevar este aglomeratie in jurul aceleasi ore.

Cei care pleaca la munte ies de obicei pe A3, cei care vin din oras ies pe DN1 prin Otopeni. Iar cei care vin de la serviciu din nord spre sud intra de obicei in oras fie prin Pipera fie prin Stefanesti (ptr ca sunt alternative multe - nu are sens sa le enumar toti le cam cunoastem). Portiunea A2-Glina este putin aglomerata din cauza podului peste Dambovita, de asemenea se mai sta putin si la intersectia centurii cu drumul catre Cernica (unde centura "cedeaza trecere") in rest e cam ok peste tot.

Pe partea cealalta Militari-Domnesti si retur intradevar este foarte mare aglomeratie indiferent de ora si de zi ...de accea am exlus acea zona ...

Pe de alta parte, majoritatea ar veni din oras ...si sunt putini care ar taia orasul de la nord la sud sau viceversa ...

Iar cu locurile de parcare in Bucuresti e nasol cand iti trebuie peste 5 mai ales ptr utililajele noastre ...D-aia m-am gandit la periferie.

Link spre comentariu

pana in data de 9 sunt ocupat dar promit ca voi organiza o intalnire in perioada 14-15 -16 la Brasov cu cazare foarte ieftina si acces la facilitatile unui service auto. (o tura amicala la cerere se poate face)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Haideti domnilor ...mai sunt 5 zile ...

E mult mai usor sa schimbam informatii face-to-face decat pe forum ... :h5

@alexsavu

Am retinut ideea ...sa punem caru-n miscare intai ...si sa vedem dupa aia ...

Link spre comentariu

da, nu e mare forfota pe tema unei intalniri NISSAN, o vom organiza cand vor fi mai multi interesati. Pot oricand sa gasesc cazare in jur de 50 de lei/pers si pot vorbi la http://www.tuningserv.ro/ sa ne dea acces la un elevator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare