Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 in acest weekend la Poiana Sarata se desfasoara Luciada 2012...o mica adunare intre prieteni...asa...la sf de an intalnirea a debutat cu o iesire nocturna....pe o bucata din traseul de open de la Cupa Covasna 2009...iesitre soldata cu o superba vedere nocturna asupra tinutului secuiesc...cu ceva pene si dejantari...iar la final...un mic foc...la care fiecare a prajit...ce a gasit prin masina ptr inceput cateva poze din aceasta noapte 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Recunosc Mitsu din prima foto....din Craiova :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Poze, stiri noi nu-s? Daca io am masina desfacuta si n-am putut veni, macar ceva noutati sa vad pe aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Oamenii se simt bine, ce rost ar avea sa intre pe forum sa posteze ceva ? :) Oricare ai fi.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a cam repede ai trecut la meserie dl.-e Marius ! Parca ziceai ca te duci la plimbare ?!:dr1 Distractie placuta si salutari tuturor prezent la acest eveniment . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Doctoreeeee , iar ti-a deocheat ama...aaa ...admiratoarele... ( scuzati) masina ...sau asa-ti place tie , cu cauciucu' decalotat ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a imi pare rau ca nu am putut ajunge dar sper sa nu ratez pe viitoarea :h5 veniti cu poze si povestiri:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a azi....partea a doua....a inceput ptr mine si Zoli de dimineata.....cu demontarea si montarea reductorului de pe Jimny-ul lui Villy...dupa care a continuat cu iesirea in traseu... pe traseu...ca pe traseu...noroi...ravene....bolovani...mai mici sau mai mari.....si inevitabilele surprize din traseu :grin: atasez cateva poze..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Frumos . Se descurca Jeep - ul :br . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Supe tare.........trasee frumoase.......si vremea care a tinut cu noi... Multumim *dezorganizatorului* :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Dupa cum stiti, ce-i bun ori dureaza putin, ori ingrasa! Asa a fost si Luciada de anul acesta. Putin dar frumos, incepand cu vremea care a fost superba, oamenii, traseele, focul de tabara si nelipsitul ceaun marca Zoli&palinca :ha: De data asta a fost Zoli si berea care au gatit in cinstea zilei nationale :ha::ha: Lasand gluma la o parte ne-am simtit cum de mult nu s-a mai intamplat. Sa ne vedem sanatosi la editia urmatoare! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Scopul a fost atins:sprit,ceaunul lui zoli,focul de tabara,noroi si voie buna.Multumim dezorganizatorului nostru Doctorul:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Si cateva poze din traseu unde a trebuit sa fac fata cu greu cu patrolul intre 22 de pajero:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Un pic ciufulit dar te-ai descurcat! Pana la urma sa nu uitam de ce-am venit :ha::ha: Ca doar asta era vorba ta CERBULE :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a iar la final...un mic foc...la care fiecare a prajit...ce a gasit prin masina Ne-am simtit excelent, multumim organizatorilor, gazdei si tuturor participantilor pentru atmosfera placuta creata. Noroiul, vremea superba si nu in ultimul rand, specialitatea lui Zoli au facut ca si aceasta editie sa fie una reusita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Multumiri Luci ,Doctore si tuturor care ati participat si la mai mare in 2013 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Re: Luciada 2012 editia 3-a cateva filmulete : Editat Decembrie 2, 2012 de next Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Bine Dana... lasa ca ii arati tu acasa pt ca a indoit Patrolul :ps :fk2 :F :ce :beat Acum vad si eu ce a facut Dulceanu in lipsa mea... hmmmm foarte tare, Yoane... BRAVOO!! Multe multumiri tuturor participantilor, ma bucur ca v-a placut aceasta "dezorganizata". Traseul de noapte a fost mirific, o noapte superba cu luna plina, afara cald sau poate asa mi s-a parut mie... :x Prima urcare pe bolovani a ridicat ceva probleme, dar ne-am ajutat unii pe altii si totul a fost ok. In gol alpin libertate totala... atat fotografilor care au profitat de vreme, dar si iubitorilor de rally-raid care au avut liber la pedala :grin: Ma bucur foarte mult ca nu a patit nimeni nimic, desi s-a mers foarte tare in zone unde era mult pana jos.. Daca stau sa ma gandesc un pic, dezorganizatorii au suferit un pic... eu am lovit o janta pe interior si fassss, iar lui Lucian la intrarea in padure i-a sarit un copac obraznic in fata. Dulceanu tinea prea aproape de el asa ca i-a carpit una cu patrolul, fapt ce nu prea i-a convenit lui 4motion care se odihnea putin in spate... fara casca in cap. Seara a continuat cu un foc mic in drum si o gustare romantica sub clar de luna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Adevarat Doctore, cica dormitul in patrol pe borcane de zacusca si ceva conserve face bine la corp si minte. :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a mai...dar ce frumos povestiti voi....ia pune mana matale doctore si mai iesi in piata cu oaresce poze....sau ceva asemanator.....ca sa vaza oamenii cum arata curbura Carpatilor....de ziua Romaniei....ia vezi...gasesti ceva? sau daca nu gaseste Vali poate gaseste altcineva pilot...copilot...sau altii de prin cele douajde masini aflate pe acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Mariuse, majoritatea nu au cont pe forum, iar din cei care au... multi au fost ocupati cu trolierea, spritzul sau scosul morcovilor din fund.. :ha: O sa incerc sa pun niste poze de pe fb de la altii, iar Jorj vrea sa faca un colaj.. deocamdata si el asteapta mai multe poze de la altii :wink: Mai am niste poze in telefon, dar deocamdata nu pot sa le scot pt ca este prea destept pt laptopul meu care nu suporta Kies samsung :wtf1: Pana atunci, urmariti un filmulet cu o parte din urcare si cu noroiala pana in Marea Panta: https://www.youtube.com/watch?v=VsiR26Qnmas&list=UUVp1umzjwQ19WmDb_4AUQKA&index=1&feature=plcp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Doctore pe la min. 09:10 de ce ies aburi de sub capota ? :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a aburii sunt de la balta aia ...si a mea aburea de ziceai ca a ramas fara radiator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Luciada 2012 editia 3-a Cateva poze... https://plus.google.com/photos/113660996632598665631/albums/5818866905030973217 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate