alexfunm Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) [ATTACH=CONFIG]159077[/ATTACH]Buna am cumparat o punte F 8.8 Vreau sa o pun pe un Wrangler YJ Care sunt pasii de urmat si ce blocant sa-i cumpar pt ca am vazut ca pe piata sunt o multime de variante iar diferenta de pret e destul de mare. Merita unul scump sau e bun si unul mai ieftin. Care sunt diferentele? Stie cineva ce raport are si mai ales ce kit am nevoie pt a o adapta la cutie Va multumesc. Alex Editat Decembrie 1, 2012 de alexfunm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Ford 8.8 Referitor la raport, deja 99% il stii, pentru ca ai acces la coroana si pinion, vad in poze ca ai desfacuto. Ia si incepe sa numeri si afli raportul. Nr dinti coroana/ nr dinti pinion atac = raport. Blocante, o sa te indrume baietii specializati pe astfel de masini. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate