Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire lejera de duminica.

Max

Postări Recomandate

Re: Iesire lejera de duminica.

faina iesirea voastra....pacat de Samuraiul pus pe-o parte....am iesit si eu azi putin.....dar nu am gasit noroi ....doar ceva zapada :grin: .....ghiocei....branduse....si lipsa acumulatorilor in aparatul foto :ha: ....numai dupa ce-am coborat in Poiana am putut face poze.. :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Păi chiar frumos a fost... parcă cu încetinitorul... nu s-a îndoit nimic, nu s-a spart nici geamul de la uşă pe care s-a pus, nici măcar oglinda nu s-a îndoit.

N-am fost noi pe fază, că nu am ştiut ce vrea să facă... şi nimeni nu a filmat :grin:

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Păi chiar frumos a fost... parcă cu încetinitorul... nu s-a îndoit nimic, nu s-a spart nici geamul de la uşă pe care s-a pus, nici măcar oglinda nu s-a îndoit.

N-am fost noi pe fază, că nu am ştiut ce vrea să facă... şi nimeni nu a filmat :grin:

Deci am avut dreptate ! :banana

De fapt se observa din secventa de fotografii ca a fost mai mult o "asezare" decat o "rasturnare". Ce sa mai vorbim... un adevarat profesionist! :h5

Oare cand facem o sectiune de... "cascadorii controlate" ? :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare