fane_bulat Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Am iesit din nou astazi. Doua masini - Eu ( cu copii si nevasta) si Omoroka. Traseul : V.Azugii - V.Garcinului - Rentea - Pasul Predelus - V.Doftanei.Am incercat o urcare in Sloeru Marcosanu dar ne-am blocat destul de repede intr-un ac de par asezonat pe o parte cu un sant pe care se scurgea un paraias. Omoroka a incercat vitejeste dar....ne-am muncit 2 ore sa scoatem masina din sant,sa o intoarcem, si am renuntat pt ca mai aveam 1,5 h de lumina si am mai vrut sa facem episodul 2 din "Night adventure" :grin:. Asta este ramane pt la anu'. Mai departe o sa pun niste poze, cred ca o sa fac si un filmulet zilele urmatoare. Omoroka probabil ca a inregistrat tracku, sau poate ne povesteste mai pe larg :wink: ca se pricepe...eu ...am baut un paharel de tuica si 2 beri...sper sa nu mananc litere :ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Atat pt. azi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Gata! Acuma stiu de ce nu am reusit sa urc ultima bucata din acel drum! Nu am dezumflat cauciucurile :hw Pai ce sa mai adaug eu ca nu prea mai am ce? Ai spus tu Fane cam tot. Coborarea de la Rentea a fost interesanta pe udatura. Urcarea pe care ne-am infundat o facem la vara mai bine pregatiti. Daca puneam troliu la treaba de la bun inceput scuteam jumatate de ora de chin, timp in care poate ai fi trecut si tu, astfel ajungand in timp util pe creasta. Daca o sa-ti arat trackul sa vezi cad de aproape am ajuns de golul alpin o sa-ti bagi unghia in gat :ha: ...asa ca mai bine nu ti-l mai arat :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? :h5 Frumos! Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Iata aici trackul zilei de alaltaieri, pentru cei interesati de traseul Rentea. Revin cu cateva poze si filmulete si eu cat de curand. Rentea - V. Doftanei.zip Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Hai ca am facut si filmuletul. Nu am avut alta idee asa ca asta e :old Deci pana in primavara simecsii in cui :grin: scoatem schiurile :grin: [video=youtube_share;M-kmp9d6Ics] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Samuraii metalisti! :banana @omoroka: Samuraiul are Isofix? Nu de alta, dar o sa-ti trebuiasca in curand! :wink: Mi-e dor si mie de codru verde, ruginiu, alb, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Interesanta iesire . Sa va fie de bine ! Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Fain traseul, mai ales pe ud. Omoroka...ce-ti mai plac coborarile astea peste sleauri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Era mare rau gauroiul ala de sub masina dar pentru confortul psihic am aruncat busteanu ala in el, tocmai ca sa nu-l mai vedem cat de mare e:ha::ha: De acolo ne-am intors fiindca ne expirase timpul scurt al zilei de decembrie...deh. Dar a fost frumoasa iesirea. La mine nu a fost ultima. Acuma doar ce m-am intors din nou din paduri :grin: Iar ne-a prins noaptea. Pe mine si pe nasu-miu yoke mai putin, pe altii mai mult. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Iar ne-a prins noaptea. Pe mine si pe nasu-miu yoke mai putin, pe altii mai mult. raport "la altii": o coborare, 3 ore, 3 masini, 800m lungime, 200m diferenta de nivel, inclinarea maxima 32%. :ha: de facut la vara pe urcare. :y 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? raport "la altii": o coborare, 3 ore, 3 masini, 800m lungime, 200m diferenta de nivel, inclinarea maxima 32%. :ha: de facut la vara pe urcare. :y raport la mine si la yoke: coborare in 10 minute, in intuneric, pe o ravena lunga si noroioasa in care deabia aveau loc samuraiele. nu se poate face pe urcare, chiar si pe uscat deschide un alt topic te rog ca poluam aici. ne cerem scuze! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Samuraii metalisti! :banana @omoroka: Samuraiul are Isofix? Nu de alta, dar o sa-ti trebuiasca in curand! :wink: Mi-e dor si mie de codru verde, ruginiu, alb, etc... Sper sa reziste samuraiul inca 3 ani pana voi putea lua si copilu cu mine. Tot respectul pentru fane ca-si ia familia cu el, asa voi face si eu. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Inca o plimbare ! Sa fie ultima pe anu' asta??? Nu cred ca o sa astepte copilu trei ani sa-l iei la offroad :grin: Ok, eu nu aveam cu cine sa o las pe cea mica asa ca face off de la 7 luni...:ha: P.S. polueaza in voie topicu cu expeditia voastra :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate