Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Azi am urcat in Postavaru...eu si copilotul...poiana Ruia era plina de ghiocei si branduse....cand sa fac poze constat ca ....pauza doi acumulatori din ap foto :P asa ca poze am putut face numai dupa ce am coborat in Poiana :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2008 Autor Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2008 Autor Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea Ultima.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dondutzy Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea ce locuri frumoase...de vis... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea Superba locatia! Atat doar ca ma gandesc ca Niros o sa se supere ca i-ai furat titulatura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 11, 2008 Autor Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea Lasa ca-i trece...la o tuica buna :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: Offroad de catifea Super faine locuri! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Re: Offroad de catifea Ha,ha,ha,ha................HA ! :banana www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Offroad de catifea Frumoase locuri :h5 (nu merg la o rezolutie mai mare?!? :wink: ).. ...si ce bine ii sta la blindat pe noile anvelope :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 14, 2008 Autor Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Offroad de catifea Din pacate nu merg la o rezolutie mai mare.... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: Offroad de catifea Super poze Marius - cum ne-ai obisnuit :g Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate