alecs2008 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 de aproximativ 5 luni ( din august ) mi am achizitionat si eu un LUAZ . Masina NU este cinestie ce frumusete dar.....pt aratura mi se pare pefecta. Initial am vrut sa imi cumpar un atv...dar cred ca am ales mai bine asa ( adica Luazul ) Daca o sa reusesc sa o dau cred ca o sa imi iau o Lada Niva [ATTACH=CONFIG]159494[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 (edited) De ce vrei sa reuseti sa o dai ? Ce nemultumiri sau ce probleme ai cu ea ? As vrea sa o dau pt ca nu mi se pare de oras si nici nu merge prea tare.Am venit cu ea de la Bucuresti ( la Slatina ) si am mers numai cu 50 - 60KM /h.Si e greu fara servo (directie si frana ) NU ii place prea mult pe asfalt,dar pe aratura e...wawww N-o da......e mai funny masinuta asta decat o Niva !! (no offence...) Acuma esti la "concurenta" cu UAZ-ul lui @Vali rfo.....greu de spus care e mai haioasa !! :h5 cu o NIVA as putea sa merg si pe strada ....cu asta mica( si verde) e mai greu pe strada Nu o baga prea tare la munca si mai degraba ai grija de ea ca un membru de familie,valoarea ei va creste cu fiecare an. NU este chiar asa de batrana ( buburuza ) , este din 1991 Edited January 28, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Tare de tot verdeata . S-o stapanesti sanatos! Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Tare de tot verdeata . S-o stapanesti sanatos! Multumesc frumos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) cu o NIVA as putea sa merg si pe strada ....cu asta mica( si verde) e mai greu pe strada Tine-o de aratura si ia-ti si o Niva....parca am vazut una competenta la vanzari 4x4 si cu pret bun.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) mai am cateva fiare in parcare...NU sunt dispus sa mai iau incauna.M am decis sa o dau pe asta ca sa imi iau Niva ( sau un alt jeep ulet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiduta Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Arata chiar bine,dar ce-i drept in comparatie cu o Niva ...e altceva. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) As prefera sa o dau unui pasionat , care sa stie ce poate sa faca o astfel de masina.Daca auziti pe careva care isi cauta asa ceva...sa ma anuntati si pe mine ( fac cinste :) ) .NU cer prea mult pe ea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastec Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Cu cat o dai? Ma gandesc ca mi-ar fi buna la casa de vacanta, dupa ce urc cu ARO, ma bag cu asta prin livada ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Cu cat o dai? Ma gandesc ca mi-ar fi buna la casa de vacanta, dupa ce urc cu ARO, ma bag cu asta prin livadaAm pus anuntul pe siteul de vanzari auto ( autovit ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Re: Luazul meu ( mic si verde ) Mi a oferit cineva 1100 e pe ea si sincer sa fiu NUSTIU ce sa fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted January 28, 2013 Author Share Posted January 28, 2013 Re: Luazul meu ( mic si verde ) anuntul este valabil....DE VANZARE ( la prima OFERTA serioasa masina se vinde - accept si unele schimburi + o diferenta de bani ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs2008 Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 (edited) Re: Luazul meu ( mic si verde ) nu mai am masinutza Edited October 15, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts