Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde putem vedea clasamentul general al campionatului 2012?

Postări Recomandate

Exista un loc unde putem vedea clasamentul general al campionatului care s-a desfasurat anul acesta?

In alta ordine de idei, exista ceva informatii noi legate de campionatul urmator? Modificari, propuneri de modificari, etc...

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde putem vedea clasamentul general al campionatului 2012?

A fost trimis astazi de dimineata de Silviu, presupun ca o sa il publice si aici cat de repede :)

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Cum a ramas cu cei care bifeaza ca nu puncteaza la o etapa la inscriere - blocheaza punctele "obtinute" pentru ceilalti, sau se reporteaza la urmatorii?

Nu' de alta, da vreau sa stiu pe ce loc sunt cu TeVeu in clasament :grin: :ha:

Link spre comentariu

La ultima discutie cu silviu in baza (capitolului 12):

- locurile, respectiv punctele aferente, se realoca numai in cazul depunctarii sau excluderii unui echipaj aflat

pe locurile cu puncte.

punctele nu se realoca... la inceputul anului se realocau, dar intre timp s-a modificat schimbarea. Presupun ca exista o decizie a CNOR pe tema asta.

Cat despre tine cu TV-ul (care nici macar nu e 3D) poti spune ca esti la egalitate cu un Nissan :) sau ma rog erai pana sa crape de nervi (a se citi arde in padure) :P

eventual poate ne lamureste cineva de la CNOR cum e cu punctele...

Link spre comentariu

Ma baieti voi ati facut clasamentu general pe 2012 dupa principiu asta !?!?

Adica i-ati lasat pe cei care au bifat ca nu puncteaza sa-i incurce in clasament pe cei care punctau la respectiva etapa !?!?

In primu rand cine a fost acel "LUMINAT" care a bagat regula asta !? si cand a facuto !?

Eu m-am dat anu asta dar habar nu avem de regula asta si acum ma gandesc ca au fost destui care au bifat ca nu puncteaza exact sa-i incurce pe ce-i care punctau. S-au stimulat exact jocurile marunte de culise (care-cum sa se incurce la clasament).

Regula asta este exact ca aia ca membri clubului organizator de etapa care nu au voie sa se dea la etapa organizata de clubu lor.

Adica pe scurt toti care se dau in campionat pentru puncte vor migra la cluburi care NU FAC ETAPE ca sa nu mai aibe problema asta. A fost cineva "LUMINAT" si cu decizia asta.

Nu pot sa cred cata materie cenusie s-a folosit pentru deciziile astea.

Am crezut ca decizia cand au scos verificarea vitezei de pe GPS a fost cea mai grava, da vad ca s-au intrecut cu astealalte.

Onorata comisie luati clasamentele si recalculati totu, ca e mare aberatie sa-i lasi pe cei care nu puncteaza sa-i incurce in clasament pe cei care puncteaza in campionat. Macar asta sa reparati, ca aia cu viteza pe GPS sau interzicerea participari nu mai aveti cum.

In momentu cand te prezinti la o etapa si BIFEZI ca nu vrei sa punctezi la acea etapa, este ca si cum nu ai fi prezent la acea etapa din punct de vedere al clasamentului GENERAL.

Cum sa lasi portita de a bloca punctele pentru urmatorii de sub cel care nu puncteaza daca el bifeaza ca nu puncteaza.

NU-Mi VINE SA CRED

Va salut

Rasty

Editat de mongli
Link spre comentariu

Bine ca le vedem acum...pe Facebook:id

Pai, nu-i bai ca anul viitor tot campionatul se va muta pe Facebook.

Link spre comentariu

Au aparut si pe FRAS:

http://2010.fras.ro/ro/off-road/clasamente-generale

romica21 pe Facebook sunt si clasamentul copilotilor la trial

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Ma uit acum pe clasamente (de pe FRAS) si ma gadesc la paginile care au locurile 2-3-4-5 cu diferente de 1-2-3 puncte.

Daca se aplica regula corecta

(cu NEblocarea puctelor in clasament de cei care au bifat ca nu puncteaza)

sigur se schimba acele clasamente.

Influenteaza direct podiumul final, prezenta la gala campionilor FRAS si transmiterea datelor catre

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Toate aceste clasamente se arhiveaza la ANST si anual se tipareste o carte cu toate sporturile (din Romania) si clasamentele aferente.

Daca o sa am timp, o sa fac calculele corecte.

Sa vad cate puncte au blocat in clasamentu general ce-i care au bifat ca nu puncteaza.

Sper ca macar ce e tiparit sa fie corect.

NU-MI VINE SA CRED

Va salut

Rasty

Link spre comentariu

@Romica - culmea ar fi sa zica cineva ca la TRIAL nu se premiaza copilotii :) acum la sfarsitul anului...

Link spre comentariu

oricum vad ca scandalul a inceput, abia astept zilele urmatoare.

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Mai nea Rasty un participant care nu puncteaza e ca si cum nu ar exista in concurs?

Cine se suie pe podium pe treapta cea mai inalta?

Primeste cupa si diploma?

E normal ca ocupantul locului 2 sa ia 10 puncte ca si cum ar fi castigat concursul?

Indiferent de motivele pentru care a ales sa nu puncteze locul 1 cele 10 puncte nu i se cuvin locului 2,pentru ca nu e castigatorul cursei.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Bree Tupare, nu am zis ca acel participant (care a bifat ca nu puncteaza) nu exista in concurs.

Am zis ca el nu exista in CLASAMENTU GENERAL adica ALA GENERAL PE AN bree.

Tu ai inteles ca in clasamentul general pe etapa!?

Pai punctele se aduna doar la un clasament general pe AN.

.......................................................................

Sa-ti dau un exemplu care se intampla in practica foarte des.

1. Tu Tuparu te dai in campionat pentru punte si faci parte dintr-un club care nu face etapa.

2. Eu Rasty ma dau in campionat pentru puncte dar fac parte dintr-un club care face etapa

3. Sunt 6 etape in campionat.

- Eu nu pot sa ma dau la etapa organizata de clubul meu

(acuma "aberant" ma obliga si regulamentu sa nu ma dau).

Tu poti sa te dai la etapa asta si punctezi

- deci eu din start ma pot da doar la 5 etape la care sa acumulez puncte in campionat. CORECT!?

- dar tu te poti da la toate 6 etapele si esti obligat sa bifezi la una ca nu punctezi.

Si aici apare problema!!!!!!!

la etapa la care ai bifat tu ca nu punctezi ma dau si eu

iar daca tu ai luat locul 1 si eu 2, tu ai blocat cele 10 puncte iar eu iau doar 8 puncte

la clasamentu general PE AN. CORECT!?

si gandestete asa ca exemplu de clasare:

TU:

etapa 1 locul I ai 10 puncte

etapa 2 locul II ai 8 puncte

etapa 3 locul III ai 6 puncte

etapa 4 locul IV ai 5 puncte

etapa 5 locul V ai 4 puncte

etapa 6 locul I ai 0 puncte (ca ai bifat ca nu punctezi) dar ai blocat cele 10 puncte

EU:

etapa 1 (organizatior) am 0 puncte

etapa 2 locul V am 4 puncte

etapa 3 locul IV am 5 puncte

etapa 4 locul III am 6 puncte

etapa 5 locul II am 8 puncte

etapa 6 locul II am 8 puncte (ca tu ai blocat cele 10 puncte)

total puncte:

TU 33 puncte

EU 31 puncte

Si calculul este facut doar la UNU care bifeaza ca nu puncteaza.

Pai e corect pentru ala care organizeaza etapa, INTREB SI EU!?

Este defavorizat concurentu care face parte dintr-un club organizator de etapa.

.......................................................................

Regula asta este bagata de unu care habar nu are de clasamente generale si efectele dupa un an competitional.

Daca as face un bilant al anului 2012, mi-as pune mainile in cap.

- etape si cupe NEFACUTE, dar care au incurcat calendaru competitional.

- reguli aberante care au avut efect pe toata durata campionatului, influentand clasamentu general

- buget cheltuit ....... nu se stie pe ce.

- monitorizarea INEXISTENTA a campionatului si a calendarului competitional.

- arbitrii lasati de izbeliste sa interpreteze regulamentu diferit de la unu la altu

- disparitia balizelor si a laptopului CNOR

- intalnirea cluburilor de off road nu mai exista

Ma uit la inregistrarea sedintei de la Predeal din 2011 (la care a fost ales presedinte Virgil Marin TAT) si imi

dau seama ca ne meritam SOARTA.

Te salut cu respect

Rasty

Editat de Max
Link spre comentariu

Hai ca nu mai inteleg nimic.

1. am citit comentariul lui Iwa si ma intreb: cum este posibil ca la inceputul anului sa avem o regula si la sfarsitul campionatului regula sa se schimbe ???

2. nu inteleg de ce acum la sfarsit incep problemele astea - ba exista clasament la trial pt copiloti...ba nu exista.

3. vad ca tot suntem trimisi la Facebook ca sa vedem clasamente, reguli...etc. Nu-i normal sa le vedem pe site-ul FRAS si bineinteles aici pe CLUB 4x4, unde este casa offroadului, unde intram toti cei pasionati de miscarea asta ???

3. tovarasii aia alesi anul trecut, cei care reprezinta Marea Schimbare, speranta asta, binele si foarte binele offroadului.....mai exista ??? Intreb asta pt ca sunt foarte tacuti....sau poate sunt sfiosi ???

Aloooo....CNOR......

• Like 1
Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Hai ca nu mai inteleg nimic.

1. am citit comentariul lui Iwa si ma intreb: cum este posibil ca la inceputul anului sa avem o regula si la sfarsitul campionatului regula sa se schimbe ???

....

Aloooo....CNOR......

Tre sa imi fac o mica corectura :) regula s-a aplicat intr-un fel la inceputul anului si altfel la ultimul clasament (regulamentul nu a fost modificat). Practic pana la Cluj clasamentele generale au fost facute ca si in 2011 (se realocau punctele celor care bifau ca nu puncteaza), dupa clasamentul a fost complet refacut (fara sa se mai realoce punctele). Dar pana la urma aceste clasamente sunt facute de CNOR (nu de arbitri) si ei hotarasc cum se aplica regula :wink:

Link spre comentariu

TU:

etapa 1 locul I ai 10 puncte

etapa 2 locul II ai 8 puncte

etapa 3 locul III ai 6 puncte

etapa 4 locul IV ai 5 puncte

etapa 5 locul V ai 4 puncte

etapa 6 locul I ai 0 puncte (ca ai bifat ca nu punctezi) dar ai blocat cele 10 puncte

EU:

etapa 1 (organizatior) am 0 puncte

etapa 2 locul V am 4 puncte

etapa 3 locul IV am 5 puncte

etapa 4 locul III am 6 puncte

etapa 5 locul II am 8 puncte

etapa 6 locul II am 8 puncte (ca tu ai blocat cele 10 puncte)

Pai Nea Rasti eu fata de tine am un locul 1 iar tu ai doi de locul 2,nu e normal ca eu sa fiu in avantaj :)

Chiar daca tu organizezi etapa tot la 5 etape punctezi si eu la fel iar la cea care nu punctez daca sunt bun si iau locul 1 blochez si cele 10 puncte. Este absolut corect. Daca esti bun iei locul unu cu cele 10 puncte iar eu ies pe doi si blochez cele 8 punct.......

Eu consider ca asa trebuie sa fie punctajul si nu cum a fost in anii anteriori.

Cat despre restul problemelor...ai in multe din ele dreptate :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Pai Nea Rasti eu fata de tine am un locul 1 iar tu ai doi de locul 2,nu e normal ca eu sa fiu in avantaj :)

Chiar daca tu organizezi etapa tot la 5 etape punctezi si eu la fel iar la cea care nu punctez daca sunt bun si iau locul 1 blochez si cele 10 puncte. Este absolut corect. Daca esti bun iei locul unu cu cele 10 puncte iar eu ies pe doi si blochez cele 8 punct.......

Pai nu e bree normal.

EU punctez la 5 etape

Tu punctezi la 5 etape dar + poti sa blochzi la a 6-a etapa

Asa cel mai corect e sa nu participi la a 6-a etapa si s-a incheiat problema.

......................................................................

Ne batem noi capu cu asta!?

Lumea sta tacuta in "PAPUSOI" nu zice nici "DA" nici "NU".

Ce ma surprinde este ca nici "pechinezi" aia de latrau pe aici nu-i mai auzi.

Am facut o retrospectiva a posturilor vechi de la inceputu anului.

Sa citesti aici ce latrau ca e "ALBA" ca e "NEAGRA" ca e "GRI" si acum la sfarsit cand tragi linie te iei cu mainile de cap.

Te salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Legat de impartirea punctelor unei etape intr concurenti, modul in care este detaliat aici pe forum ca s-a intamplat anul acesta, si pe care Rasty il critica, este acelasi ca modul din 2011 :)

Anul trecut se discuta pe forum astfel:

Mauri, care reclama ca nu ii fusese recunoscut locul 3 , datorita problemei respective: ce se intampla cu punctele 'ocupate' de cei care bifeaza ca nu puncteaza:

Regulamentul spune:

"- primele 10 locuri din clasamentele etapelor individuale se puncteaza în ordine descrescatoare astfel:

Locul * 1 - 10 puncte

Locul * 2 - 8 puncte

Locul * 3 - 6 puncte

Locul * 4 - 5 puncte

Locul * 5 - 4 puncte

Locul * 6 - 3 puncte

Locul * 7 - 2 puncte

Locul * 8 - 1 puncte"

Oricare alt punct de vedere care nu respecta ce este scris mai sus, oricat de logic, nu are nici o valoare.

Deocamdata, niciunde in regulamentul nu sa regaseste scris " in cazul in care echipajul care ocupa locul 1 nu puncteaza, 10 puncte merg la echipajul care ocupa locul 2"

La care Floyota (care gestionase problema la momentul acela) raspunde:

In urma discutiei pe care am avut-o impreuna dupa ceremonie si in care am discutat speta ta,dupa ce am verificat ce s-a intamplat , iti aduci foarte bine aminte ca eu personal ti-am cerut scuze in numele celor care au gresit si ti-am promis ca acesta situatie se va indrepta,lucru care deja se face in aceste momente chiar daca am demisionat din functie,deoarece am explicat celor de la FRAS ce anume s-a intamplat iar greseala se va repara iar cupa o vei primi prin posta.

Dupa parerea mea, acest schimb de mesaje denota ca asa s-au facut clasamentele si anul trecut.

In anul 2011 regulamentul scria

Clasamentul pentru Campionatul National de Off Road se face separat pentru piloti si copiloti, prin cumularea punctelor obtinute de acestia în clasamentele etapelor individuale, astfel: - primele 10 locuri din clasamentele etapelor individuale se puncteaza în ordine descrescatoare astfel:

Locul 1 - 10 puncte

Locul 2 - 8 puncte

Locul 3 - 6 puncte

Locul 4 - 5 puncte

Locul 5 - 4 puncte

Locul 6 - 3 puncte

Locul 7 - 2 puncte

Locul 8 - 1 puncte

- fiecare participant la CNOR are dreptul sa puncteze cu cele mai bune rezultate obtinute la 6 competitii de week-end +1 competitie de 7 zile. Concurentii sunt obligati sa anunte la inscrierea in fiecare etapa de campionat daca puncteaza sau nu acea etapa in clasamentul CN. Pentru concurentii care nu fac acest lucru, CNOR are dreptul, la stabilirea clasamentului, sa anuleze sportivilor in cauza rezultatul cel mai bun.

iar in 2012 scrie

- primele 10 locuri din clasamentele etapelor individuale se puncteaza în ordine descrescatoare astfel:

Locul 1 - 10 puncte

Locul 2 - 8 puncte

Locul 3 - 6 puncte

Locul 4 - 5 puncte

Locul 5 - 4 puncte

Locul 6 - 3 puncte

Locul 7 - 2 puncte

Locul 8 - 1 puncte

- locurile, respectiv punctele aferente, se realoca numai in cazul depunctarii sau excluderii unui echipaj aflat pe locurile cu puncte.

- fiecare participant la Campionatul National de Off Road are dreptul sa puncteze cu cele mai bune rezultate obtinute la maximum 6 etape ( respectiv N-1 ). Concurentii sunt obligati sa anunte la inscrierea in fiecare etapa de campionat daca puncteaza sau nu acea etapa in clasamentul CN. Pentru concurentii care nu fac acest lucru, CNOR are dreptul, la stabilirea clasamentului, sa anuleze sportivilor in cauza rezultatul cel mai bun.

De asemenea, dupa parerea mea , in afirmatia

EU punctez la 5 etape

s-a strecurat o eroare de rationament (probabil intentionata, ca Rasty e un mare maestru, nu face greseli dinastea ;) ).

Eroarea este ca folosirea pronumelui "EU" se face in sensul general si inseamna "membri ai clubului organizator", dar atunci propozitia nu este adevarata. Daca "EU" nu inseamna "Rasty" ci "alti membri ai clubului de la Bucovina" atunci propozitia trebuie corectata precum mai jos, si nu mai este o problema :

"EU punctez la 5 etape si pot sa particip si la a mea si sa blochez pe a 6-a

Aceasta situatie se intampla la cluburile cu multi membri (s-a intamplat la Cluj, s-a intamplat la Mures, chiar anul acesta)

Regula se stia de la inceput si ,dupa parerea mea, este doar o clarificare a regulamentului de anul trecut.

• Like 1
Link spre comentariu

Cum s-ar zice, desi noua conducere CNOR stia din 2011 ca exista niste deficiente in Regulament, nu s-a schimbat nimic in 2012......e bine, e foarte bine.....:sc

(Scuze pentru interventia mea de off-roadist de tastatura, e prima oara cand ma bag in seama pe-aici, stiu ca n-am ce cauta aici pe buna dreptate, dar asa aiurea se vede (si) din afara......)

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare