Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde putem vedea clasamentul general al campionatului 2012?

Postări Recomandate

Re: Unde putem vedea clasamentul general al campionatului 2012?

Din punctul meu de vedere nu este nimic gresit,e normal sa nu poti puncta la etapa organizata de clubul din care faci parte dar nu poti interzice membrilor clubului care nu participa la organizare sa participe la concurs.

Sunt si cluburi cu multi mebrii si nu toata lumea se implica in organizare,in multe cazuri chiar sunt putini cei implicati in organizare.

Mai sunt si membrii din cu totul alt oras sau alta parte a tarii asupra carora chiar nu poate plana nici o suspiciune ca ar cunoaste traseele sau zona si atunci de ce sa nu poata concura?

Si eu am fost membru la Cluj acum doi ani,am fost la concurs si nu am punctat.

Sa auzim de bine :wink:

Nea Astrale nu mai pune la suflet daca tot nu te pasioneaza subiectul :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nea Cristi (@watcher) iti citesc cu placere posturile.

Ti-am inteles logica si se leaga de argumentele aduse.

DAR.

Clasamnetul din 2011 nu a fost facut cu aceasi gresala ca in 2012 (NErealocarea punctelor)

Tot clasamentu general s-a calculat prin realocarea punctelor celor care nu punctau catre cei care punctau.

Deductia ta ca Mauri a fost defavorizat din aceasta cauza este gresita.

Speta cu Mauri a fost cu totu alta.

ADICA.

Dupa sedinta de la Predeal in care eu si Floyota am demisionat din functiile CNOR,

(s-a intamplat inante de Gala Campionilor FRAS)

am hotarat ca din acel moment sa nu ne mai implicam deloc in treburile CNOR,

avand in vedere ca cluburile prezente si-au ales deja un nou presedinte (Virgil Marin TAT) pentru CNOR.

Singuru lucru de care trebuia sa ma mai ocup, era sa ridic cupele campionilor Off Road de la depozit

(pe care eu le comandasem inante de sedinta de la Predeal)

In acest timp (adica intre sedinta de la Predeal si Gala Campionilor) s-au transmis clasamentele finale catre FRAS

Nici eu si nici Floyota nu am verificat aceste clasamente daca sunt corecte (consideram ca nu mai este obligatia noastra, exista un presedinte care vroia sa faca, sa dreaga, sa schimbe si ce mai vroia el si restu lumi sa faca).

Din nefericire in acele clasamente s-a strecurat o greasala, adica (pe locul 3 la copiloti extrem) Mauri avea acelas numar de puncte ca si Coroama,

dar Mauri avea mai multe locuri I, iar Coroama avea doar mai multe participari.

Din nefericire pe podium a fost strigat Coroama si era normal ca Mauri sa fie premiat (avand mai multe locuri I).

DECI

Speta cu Mauri nu are nici o legatura cu punctele celor care nu puncteaza.

Regula asta cu blocatu puctelor in clasamentu general nu a existat in 2011

.........................................................

Nu incerc sa-ti demontez postu :wink:

Anu trecut orice greasala s-a facut, eu personal mi-am asumat o parte din ea si mi-a facut placere sa discut cu concurentii in contradictoriu dar cu argumente.

(mi-a zis cineva acum ceva timp, macar atunci aveam cu cine sa ne certam, acuma nici nu ai cu cine sa vorbesti, dapai sa te mai certi)

Asta-i trist nea watcher, ca noi "bombanim" aici si vin niste "comunicate oficiale" din alea pompoase.

"Noi am facut...., dar sa stiti ca vom ...., in urma discutiilor si consfatuirilor...., ....... Sarbatori Fericite

Echipa CNOR"

Nici sedinta cu cluburile nu mai e :wink::wink::wink:

Te salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Eu zic ca ne vom vedea la sedinta cu cluburile in curand.

Din emailul cu propunerea de regulament (cel pe care trebuia sa il comentam pana pe 15 noiembrie) eu am dedus ca urmeaza sa se propuna regulamentul final candva acum in decembrie (gen 15 decembrie) si ca apoi, cu el citit, ne vedem si votam ce e de votat, calendar, etc.

As face pariu pe o bere :)

Link spre comentariu

Cum s-ar zice, desi noua conducere CNOR stia din 2011 ca exista niste deficiente in Regulament, nu s-a schimbat nimic in 2012......e bine, e foarte bine.....:sc

Trebuie sa te contrazic :) au fost niste schimbari... in mai prost ! (vezi paragraful cu masurarea vitezei).

• Like 1
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

"mai nea" Cristi, eu nu pot sa cred ca tu nu vezi un amanunt esential in "facerea" regulamentului de competitie.

Pana in 2011 pricipiu era asa:

1. Se stabilea o data limita pana la care se primeau modificari de regulament - cu paragraf - cu argumente - cu exprimare.

(Clubul tau a trimis in 2010 si 2011 cele mai structurate modificari de regulament)

2. CNOR-ul aduna propunerile de modificari si stabilea data sedintei.

(in decembrie era cel mai ok, sa fie inainte de Gala Campionilor, in ianuarie majoritatea sunt plecati pe la ski si in concedii)

3. La sedinta cluburilor se punea in discutie fiecare modificare de regulament venita din partea cluburilor.

4. In functie de ce vroiau cluburile, modificarile de regulament treceau pentru a fi implementate sau nu.

5. CNOR-ul pe baza modificarilor pe care le vroiau cluburile intocmea si exprima noul regulament.

Concluzia:

Nici o modificare de regulament nu era introdusa pana ce nu trecea de cluburi.

In functie de ce vroiau sau nu cluburile se modifica regulamentu.

Acuma.

Noua comsie face cam asa.

1. CNOR-ul trimite catre cluburi o forma noua de regulament (dupa cum vrea muschiu lor)

2. Cluburile citesc si eventual trimit modificari de regulament pe mail.

3. CNOR-ul ia sau nu in considerare modificarile de regulament si redacteaza noul regulament (dupa placu lor)

4. Anunta sedinta (daca se mai intampla) si vine cu regulamentu gata redactat si exprimat, iar cluburile iau la cunostinta de noul regulament.

Concluzie:

Modificarile dumneavoastra de regulament sunt la latitudinea noului CNOR.

Numai daca vor ei baga sau scot ceva din regulament.

Cluburile nu mai au nici o valoare la intocmirea regulamentelor.

Pai te-a intrebat cineva pe tine clubu T44 daca esti de acord cu obligarea de a nu puncta membrii clubului care fac etapa??

Te-a intrebat cineva daca esti de acord cu scoaterea vitezei de pe GPS??

......................??

......................??

......................??

Stai linistit, nici pe alte cluburi.

Te salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

E greu sa pierzi avantajele functiei. Din cate stiu eu din povestile la gura sobei asta cu intrebatul de forma se purta la fel si in vechiul regim fondator CNOR. Gresesc Rasty ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare