Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

viteza maxima cu fata cuplata

Tuareg

Postări Recomandate

Salutare,

Care e viteza maxima cu care se poate merge cu fata cuplata cu un L200 din 2008, motor de 2,5.

Am mers ieri vreo 3 ore (140km) pe drum de iarna si am ajuns pana la maxim 80-90 km/h si nu a avut nimic. Am incercat doar cu spatele si e nasol tare; aveam si bena goala.

Merci!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: viteza maxima cu fata cuplata

E bine sa stai sub 100 sa nu stresezi nimic. Pe zapada stresul in transmisie e mic datorita aderentei scazute la sol.

Pe uscat, numai daca ai SuperSelect, pe 4H, adica dirential liber intre punti. Poti sa mergi cu cat vrei tu.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

daca ai cartea masinii iti scrie acolo vitezele maxime in fiecare treapta .... de exemplu la L200 din 2001 4H se poate merge pana in 80km/h.

.....Si din cauza ca are MRL-uri automate, dupa viteza asta, erau decuplate automat si masina ramanea doar pe tractiune spate.....

La Mazda BT50 asa era sistemul si banuiesc ca si la Hilux e pe acelasi principiu.....trebuie citit in Manualul de utilizare al masinii.....

Link spre comentariu

daca ai cartea masinii iti scrie acolo vitezele maxime in fiecare treapta .... de exemplu la L200 din 2001 4H se poate merge pana in 80km/h.

Cu ce fel de cutie de transfer?

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

La Mazda BT50 asa era sistemul si banuiesc ca si la Hilux e pe acelasi principiu.....

Era vorba de L200 nu de hilux.

ON: cum spunea si colegul Marse daca masina beneficiaza de superselect pe 4H poti merge cu aceiasi viteza cu care mergi pe 2H, e ca si cum ai avea 4x4 permanent din fabrica.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare