seba_st24 Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 in sfarsit am intrat in posesia unei minciuni de senzori (a se intelege power box sau cip de putere). a prins ceva viata trocariciul, parca a baut energizante. m-am chinuit putin cu reglajul dar am reusit. vreau sa va zic ca toate sunt la fel doar pretul difera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 De care, de unde, si cu cat? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Martie 27, 2013 Autor Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 l-am luat de pe ebay.uk. respectivul vanzator mi-a dat si cartea tehnica cu schema de montaj. modelul este tunit II. nu stiu daca am voie sa postez site-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 l-am luat de pe ebay.uk. respectivul vanzator mi-a dat si cartea tehnica cu schema de montaj. modelul este tunit II. nu stiu daca am voie sa postez site-ul. Salut . Uite aici un site care cred ca te poate ajuta. Eu stiu un prieten care a apelat la "chip-uirea" motorului. Bafta multa...Eu unu as lasa masina asa cum e ea cu cati cai are din fabrica.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Martie 31, 2013 Autor Partajează Postat Martie 31, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Revin cu detalii. Dupa ce am mai mers cu masina vreau sa zic ca diferenta este enorma. Pe unele dealuri unde inainte cuplam si reductorul acuma nu mai este necesar. L-am reglat cam la 70% din capacitate si cand ii dau talpa scoate putin fum, dar nu ma deranjeaza. Am 96.000 mile in bord deci abia e facut rodajul si merge garantat cipul fara probl. Nu sunt la prima masina la care am modificat puterea si nici una nu a avut probl. Pot sa il demontez foarte usor este doar plug and play. Il recomand doritorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Revin cu detalii. Dupa ce am mai mers cu masina vreau sa zic ca diferenta este enorma. Pe unele dealuri unde inainte cuplam si reductorul acuma nu mai este necesar. L-am reglat cam la 70% din capacitate si cand ii dau talpa scoate putin fum, dar nu ma deranjeaza. Am 96.000 mile in bord deci abia e facut rodajul si merge garantat cipul fara probl. Nu sunt la prima masina la care am modificat puterea si nici una nu a avut probl. Pot sa il demontez foarte usor este doar plug and play. Il recomand doritorilor. Salut,cam cati cai estimezi ca ai primit de la ,,Cutia cu mincuni,,? La consum daca sa schimbat ceva,si o intrebare indiscreta,la cati ohmi functioneaza corespunzator. Multumesc ! http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Salut. Nu as putea sa zic cati cai ofera in plus dar daca ii dau talpa scartie rotile si la a 2-a. Se simte diferenta mare. Nu am condus mitu cu motor de 2, 8 ca sa fac comparatie. La consum nu vad diferente. Oricum in orice treapta de viteza masina pleaca fara probl. Dar scoate fum, se poate regla sa nu scoata dar nu mai trage asa de tare. Am desfacut cutiuta si nu e chiar asa de simplu de construit. Sincer nu am masurat valoarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Salut. Nu as putea sa zic cati cai ofera in plus dar daca ii dau talpa scartie rotile si la a 2-a. Se simte diferenta mare. Nu am condus mitu cu motor de 2, 8 ca sa fac comparatie. La consum nu vad diferente. Oricum in orice treapta de viteza masina pleaca fara probl. Dar scoate fum, se poate regla sa nu scoata dar nu mai trage asa de tare. Am desfacut cutiuta si nu e chiar asa de simplu de construit. Sincer nu am masurat valoarea. Multumesc pentru raspuns! Spune-mi te rog exact unde e montata cutia magica,pe cablajul pompei de injectie sau pe senzorul de temperatura a motorinei. Eventual cateva imagini daca se poate. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Iulie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Nu as putea sa iti spun pt ca nu gasesc niciunde o schema legat de cablajul la motor. Daca ai de unde sa imi faci rost de asa ceva iti pot spune exact. Pozitia de montare este langa calculatorul motor pe 4 fire. Doua din ele sunt alimentarea si celelalte 2 nu le stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 pt cei doritori cipul care il am eu este cel din linkul urmator http://www.tunit.co.uk/product/productrange.php?action=II. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Am intrat pe site si am gasit si pretul de 430 lire + transport. Tu atat ai platit? Am gasit pe unii la noi, power-tuning.ro care au un powerbox pentru masina asta la vreo 1950 lei. E cumva mai bine 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Avantajul la power-tuning.ro este ca distribuitorul este in Romania si macar stii cui i-l bagi pe gat daca sunt probleme. :grin: Si parca-s facute in Germania. In rest am gasit pareri pozitive si despre tunit. Eu gasisem si pe la 350 lei spre 800 lei, in functie de "optionale". Dar aratau "ieftin". Insa e posibil sa faca aceeasi treaba ca si astea scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat August 5, 2013 Autor Partajează Postat August 5, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Eu cred ca sunt toate la fel. Ca sfat: vf felul de montare pe ce pini din calculator se leaga, daca se aseamana inseamna ca nu difera. Eu am legaturile facute de mine si il cuplez doar la nevoie,pt ca scoate fum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Optimus, poti sa pui un link sau nr de tel unde ai gasit cele cu 350-800 ron? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Nu gasesc acum linkul, nu cred ca l-am salvat undeva, dar retin ca aveau sediul prin Chitila. Daca dau de el ti-l trimit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: marire putere motor l200 din 2003 Cu baiatul din Chitila am vorbit deja. Are powerboxuri doar pentru masini cu motoare comonrail. Ori ale noastre nu prea sunt 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ybi Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 On 1/28/2013 at 3:41 PM, Claudiu Jeep said: Re: marire putere motor l200 din 2003 poate te ajuta topicul asta Va saluta. Na la urma cum este cu mărirea ca ma ți făcut curios și cred ca este bine de știut de orice deținător chiar dacă momentan nu are nevoie, pe parcursul căsătoriei cu l200 poate fii nevoie și de Eva mai ambitios Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate