rogozan_marcel Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 (editat) pina in ce an s-a fabricat modelul respectiv ? multumesc... pentru ca scrie in anuntul de vinzare ca este fabricat in 2007 iar eu din cite stiu acest model s-a fabricat pina in 2005. Editat Decembrie 12, 2012 de Astral s-a fabricat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: o lamurire va rog... 1996-2005 Uite aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Triton [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: o lamurire va rog... pina in ce an s-a fabricat modelul respectiv ? [ATTACH=CONFIG]160207[/ATTACH] multumesc... pentru ca scrie in anuntul de vinzare ca este fabricat in 2007 iar eu din cite stiu acest model s-a fabricat pina in 2005. e din Vicov Suceava masina, si eu m`am uitat dupa ea...dar pretul prea mic pentru anul de fabricatie.Totusi 2006 mai sunt..2007 nu am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: o lamurire va rog... pe numarul de inmatriculare la englezi scrie anul inmatricularii dar nu cred ca e anul fabricatiei. multumesc pentru raspuns:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: o lamurire va rog... Eu stiu ca s-au fabricat pana in 2006 inclusiv, de fapt scrie si pe wiki asta. Iar masina in cauza e posibil sa fi fost inmatriculata prima data in 2007, de aia o fi pus in anunt 2007. Am mai vazut anunturi cu 2007 la masinile astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: o lamurire va rog... merci pt raspuns, sa nu mai fac 700 km de-a moaca ca am fost si la Radauti sa vad unul dar nu avea numai juma de certificat de inmatriculare, fara inspectie sau rca...ca sa vezi ce seriosi sunt unii :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: o lamurire va rog... merci pt raspuns, sa nu mai fac 700 km de-a moaca ca am fost si la Radauti sa vad unul dar nu avea numai juma de certificat de inmatriculare, fara inspectie sau rca...ca sa vezi ce seriosi sunt unii :uameni Eu nu am facut 160 sa ma duc sa o vad :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: o lamurire va rog... Conform DVLA, masina din poza are urmatorul statut: LE: Daca sunt nelamuriri, pot sa interpretez rezultatele cautarii :wink: Editat Decembrie 13, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) deci...2007...nu stiu , probabil daca avea niste cauciucuri mai bune imi sarea in ochi mai tare plus ca pretul de 4900 mi s`a parut cam mic, sa fim seriosi..omul aduce masini sa castige bani...deci mai si castiga la pretul asta...mi s`a parut cel putin ciudat...plus de asta de la samsari eu nu cumpar masini. Editat Decembrie 13, 2012 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: o lamurire va rog... Daca te uiti cu atentie la primul rand din tabel o sa intelegi de unde pretul mai mic in RO decat in UK :grin: Dupa ce "a rupt masina in gura" un an prin RO, o vinde drept virgina (recent adusa, acte valabile... poezia de samsar :wink:) Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: o lamurire va rog... Daca te uiti cu atentie la primul rand din tabel o sa intelegi de unde pretul mai mic in RO decat in UK :grin: Dupa ce "a rupt masina in gura" un an prin RO, o vinde drept virgina (recent adusa, acte valabile... poezia de samsar :wink:) Da da, a luat`o de la o batrana care o tinea in garaj mai mult pentru ca era stewardeza si mergea mai mult cu avionul :)) Oricum baetii le folosesc la adus tigari in zona Vicovului si probabil si`a scos investitia initiala :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: o lamurire va rog... Eu am luat masina de la cei din vicov. Sunt mai multi care aduc. Singurul defect la a mea a fost un cap de bara. Baietii din vicov le aduc cu diferite probleme, unele l200 au motorul farmat, altele caroseria cu probl. Ei le repara si le vand dupa. Majoritatea au carte service, dar depinde si de noroc.trebe sa te negociezi tare chiar daca initial nu iti lasa la pret. Nu pot nici sa ii laud dar nici sa vb de rau pe respectivii. Cei incauza sunt doi frati si se ocupa doar cu l200. Oricum daca te decizi fii sigur ca au mai multe ca sa ai de unde alege. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: o lamurire va rog... evident ca nu ii putem pune pe toti in aceeasi oala....eu ce am vazut la Vicov a fost dezastru ...nici macar bunul simt sa faca curat in masina nu l`au avut. Oricum toti sunt samsari de masini..asta cu siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: o lamurire va rog... am vazut la Vicov doar cadavre de masini........poate or fi si oi albe intre cele negre....dar eu nu recomand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate