alin-jeep Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Bancul zilei ::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Un pieton neatent este lovit de o motocileta si este putin tavalit pe asfalt . - Ei bine, poti spune ca ai avut o zi norocoasa, il consoleaza motociclistul, ajutandu-l sa se ridice. - Zi norocoasa? - Da, pentru ca de obicei conduc un camion de 30 de tone... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Se trezeste Ion de dimineata buna ca avea de crapat lemne. No, si se apuca Ion de crapat, cind il vede pe Gheorghe la poarta: - 'Mneata, Gheo! - 'Mneata, Ioane! - Ce faci ma, Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne? - Nu pot ma Ioane ca is beteag rau... - No, tulai Doamne, da' ce ai ma Gheo? - Boala gre' ma Ioane! - Da' ce boala ai ma? - Boala venerica... - Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma? - Pa' stii tu ma Gheo... ma doare in p*** de lemnele tale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Un ardelean intra intr-un bar si cere o bere la cutie. Dupa ce barmanul il serveste, ardeleanul ia cutia de bere, scoate un cutitas si incepe sa taie capacul cutiei. Barmanul il vede si-i spune : -Bade, ridica inelul si trage-l spre tine, nu te mai chinui cu cutitul. Ardeleanul ii raspunde : -Apai, no, domnule draga, inelul ii pentru aia care n-au brisca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Intr-o alimentara oarecare intreaba un domn: - Nu va suparati, aveti cumva branza Roquefort? - Branza roquefort? Nu cred, ce-i aia? - E branza cu mucegai, o specialitate... -Ah, nu avem branza roquefort, dar avem mezeluri roquefort, paine roquefort, legume roquefort si daca mai caut in magazie poate mai gasesc si altele roquefort. 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Pe un drum de tara - o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramane in mijlocul drumului. Zdrobiti de durere si de niscai vodca, oamenii n-au observat si au mers mai departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat in lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati, braconierii il iau si-l arunca pe fisia de paza a granicerilor. Granicerii, cand l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu! Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat! S-a-mbatat ca porcu si o fi adormit pe fasie. Hai sa-l ducem la spital. Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facand un gest obosit din mana: - Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca ! ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Prima întâlnire Un bărbat merge la o primă întâlnire cu o femeie cunoscută printr-un site matrimonial şi pe care nu o văzuse niciodată. Pentru cazul că nu i-ar fi plăcut de ea, el a aranjat cu un prieten să îl sune după un sfert de oră, ca să îşi asigure o scuză pentru o situaţie de urgenţă. Se întâlnesc cei doi la o cafenea, iau câte o cafea, schimbă câteva fraze, dar bărbatului îi este clar că nu-i place femeia. În sfârşit, e căutat la telefon şi atunci el îşi cere scuze şi se duce să vorbească în holul localului. Când se întoarce, tipul afişează o faţă tristă şi îngrijorată: - Îmi pare rău, dar trebuie să plec. Bunicul meu tocmai a murit… - Slavă Domnului! zice femeia. Dacă nu murea al tău, ar fi murit al meu peste cinci minute ... 1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Bancul zilei Doi rebusisti pe o banca: – Organ sexual la femeie… – Orizontal sau vertical? – Orizontal. – Gura! 1 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dracula Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Bancul zilei Control de alcoolemie: - (Politistul) Buna ziua, ati baut? - Da,…dimineata….mi-am maritat fiica…..si cum mie nu-mi place sa merg la biserica am fost la un bar si am tras cateva beri….apoi in timpul petrecerii am baut o sticla de vin…. iar dupa-amiaza am golit o sticla de whisky….(explica tipul din masina printre sughituri). Politistul enervat ii spune tipului: -Intelegeti ca eu sunt politist si ca eu fac un control de alcoolemie???????? La care tipul ii raspunde calm politistului: -Dumneata intelegi… ca masina asta este englezeasca…..si ca soferul este sotia mea in partea dreapta a masinii??? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Bancul zilei La o inmormantare , se lasa sicriul in groapa . In acelasi timp , una din coroane da sa cada . O alta batranica se intinde sa prinda coroana , la care preotul ii striga : - ce faci maica , prinzi buchetul ? 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: De pe Facebook adunate....... http://www.viorelponta.com/ 1 still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: De pe Facebook adunate....... http://www.viorelponta.com/ Colegu', esti offtopic! Asta nu e banc! E realitate! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Nu cred ca politica are ce cauta pe forumul asta, mai ales atacurile jegoase. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Nu cred ca politica are ce cauta pe forumul asta, mai ales atacurile jegoase. e parerea ta, a mea e ca nu ai simtul umorului, aici esti la "bancul zilei", poti considera postul meu anterior ca pe un banc nereusit dar pana la "atac politic jegos"...sau te-ai simtit ofensat ? :wink: still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Putin ameninta ca, daca vrea, ajunge cu trupele in doua zile la Bucuresti. Bre, in doua zile poate ajungi pe centura Bucurestiului. Dupa aia, cum ti-o fi norocul! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei e parerea ta, a mea e ca nu ai simtul umorului, aici esti la "bancul zilei", poti considera postul meu anterior ca pe un banc nereusit dar pana la "atac politic jegos"...sau te-ai simtit ofensat ? :wink: Dacă ma chema Ponta, Năstase sau Iliescu ma puteam simți ofensat. Ma deranjează pe forumul asta orice mizerie de genul asta, indiferent din partea cărei tabere vine. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Dacă ma chema Ponta, Năstase sau Iliescu ma puteam simți ofensat. Ma deranjează pe forumul asta orice mizerie de genul asta, indiferent din partea cărei tabere vine. Ai dreptate. Din pacate, cu ingaduinta celor care vegheaza la respectarea specificului forumului, campania electorala se desfasoara continu si aici. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Si pt a schimba registrul; - Auzi Ioane, daca eu m-as culca cu nevasta-ta, noi doi ce am fi, cumnati? - Mai Gheorghe, eu zic ca am fi chit! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Ai dreptate. Din pacate, cu ingaduinta celor care vegheaza la respectarea specificului forumului, campania electorala se desfasoara continu si aici. Mai oameni buni, de ce bateti voi campii aici? Campania electrorala pentru cine? A face campanie electorala inseamna sa sustii pe cineva? Vezi pe aici asa ceva? Ca cineva isi bate joc de Ponta sau de oricare alt gunoi de politician care ne-a facut combustibilul si taxele mai mari decat in majoritatea Europei asta nu inseamna campanie electorara asa ca nu va mai simtiti voi atata de ofensati. Caricatura politica este si ea, pe langa amuzament si o forma de protest fata de cei care isi bat joc de noi fiind la conducere. Va rog sa va ofensati doar cand cineva va ataca pe voi personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Bancul zilei Ai dreptate. Din pacate, cu ingaduinta celor care vegheaza la respectarea specificului forumului, campania electorala se desfasoara continu si aici. Cu ingaduinta Domniei Voastre, imi cer umil scuze ca se mai intampla sa nu fim prezenti 25 din 24h pe zi..... PS - Apropo, ca veni vorba, cand mai faci vreo astfel de sesizare incearca s-o faci scriind corect gramatical.... http://vorbeste-romaneste.ro/greseala=89 - Asta de mai jos banuiesc ca nici n-ai apucat s-o remarci ca a fost inchisa din fasa.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85810-Eu-cu-cine-votez REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Bancul zilei Mai oameni buni, de ce bateti voi campii aici? Stimate Max, Nu ma simt ofensat si nu doresc sa intru in polemica cu tine, dar chestia cu “batut campii” necesita o clarificare. Campania electorala cuprinde, in principal, doua categorii de activitati: una, de sprijinire a candidatului preferat prin evidentierea (exagerarea) calitatilor (realizarilor) si ascunderea defectelor si, a doua, in sens invers, aplicata contracandidatului. Aceasta din urma se practica prin toate mijloacele si metodele - decente, sau murdare - inclusiv prin pamflete, caricaturi, graffiti, predici in biserici etc. Orice comunitate devine tinta pentru formatorii si manipulatorii de opinie, iar acest forum, prin numarul mare de membri care se bucura de oarece influenta in randul cercurilor proprii de prieteni, este o tinta care nu trebuie ratata. N-as fi intervenit daca n-as fi vazut ca politica adusa repetat in spatiul forumului, n-ar fi dus la exacerbarea pasiunilor, la jigniri si chiar la excluderi. Chiar daca pot fi de acord cu continutul si forma protestului, nu pot fi de acord ca el sa se manifeste in acest spatiu, deoarece se compromite insasi ideea generoasa care a stat la baza deschiderii forumului: unitatea celor cu pasiuni comune, rezumate in "CLUB 4x4". @Astral, Persiflarea e gratuita. Inteleg foarte bine ca nu pot fi urmarite toate postarile din momentul in care au aparut, dar pot fi descurajati cei care le posteaza; prin stergere, avertisment, sau excludere - in caz de recidiva. Daca imi permiti o sugestie: ai putea adauga la semnatura ta, pt a reaminti regulamentul, ceva de genul "lasati afara partizanatul politic, el ne dezbina". In plus, cred ca un administrator trebuie sa pastreze o anumita inaltime, pentru a observa si controla ansamblul. Cred, deasemenea, ca transpunerea in scris a limbii vorbite, daca exprima clar o idee, chiar cu unele greseli gramaticale minore, inerente grabei, poate fi acceptata. (apropo, raspunsul tau cuprinde doua abateri de la canoanele academice ale limbii romane. Una dintre ele, repetata de doua ori in ciuda recomandarii din regulamentul forumului). In schimb, nu pot fi de acord cu limbajul colorat, plin de locutiuni cu utilizare universala, exprimate explicit, sau “codificat” (“pm”,”p..a” etc), care vadeste teribilism sau saracie de vocabular si care e tolerat, tot in ciuda regulamentului. Imi pare rau ca acest raspuns apare tocmai in spatiul destinat amuzamentului si sper ca m-am facut inteles. Mai departe...comenzile sunt in mainile voastre. 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Bancul zilei Merge unul cu nevastă-sa să ia cina la restaurant. Farfuria de supă se varsă pe rochia ei cea nouă. Supărată şi aşteptând să fie consolată de soţul romantic, ea zice: - Uite cum arăt, ca o scroafă! El răspunde: - Şi te-ai mai şi murdărit pe deasupra! :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Bancul zilei Un sef mafiot afla ca are un contabil surdo-mut care ii fura din bani. Se duce peste contabil, impreuna cu un avocat care cunoaste limbajul semnelor. - Unde sunt milioanele pe care mi le-ai furat? il intreaba mafiotul cu ajutorul avocatului care traduce. - Nu stiu, spune contabilul, iar avocatul traduce semnele lui. Mafiotul scoate pistolul si il lipeste de tampla contabilului. - Mai intreaba-l o data, zice el. Speriat, contabilul ii face semn avocatului: - Banii sunt ingropati in gradina din spatele casei varului meu din orasul XYZ... - Zice ca nu ai curaj sa apesi pe tragaci! traduce avocatul. :ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Bancul zilei M-am intalnit odata cu o fata care avea un papagal. Creaturii aleia nu i-a tacut gura nici o clipa... Nici eu, nici papagalul n-am avut timp sa scoatem o vorba. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Re: Bancul zilei Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate