pantzerrow Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Bancul zilei Bulă avea întâlnire cu noua lui iubită în camera unui hotel. Tipa, una mai simandicoasă, îi spune: - Pentru mine bunele maniere în pat sunt la fel de importante ca cele din timpul mesei. Bulă se ridică încet din pat şi spuse: - Iubito, îmi dai te rog țâțele? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Bancul zilei - care este cel mai prost vin? - vin rusii still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Bancul zilei Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gaseste pe nevasta-sa cu amantul ei.Surprins,acesta ii spune amantului: − Sunt un om relativ calm, hai in camera cealalta sa discutam.Amantul bucuros ca nu are probleme se duce in camera de alaturi si sta de vorba cu sotul femeii ca de la barbat la barbat − Fii atent ce facem,zise sotul. Voi trage doua focuri de arma in aer si ne vom preface morti la cine va veni nevasta-mea acela o va pastra OK. Sotul trage cele doua focuri de arma si din camera de vizavi se aude. − Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Bancul zilei Un vânător se întâlneşte cu un pescar şi încep să-şi povestească aventurile lor. Pescarul: - Domnule, eram odată la pescuit, când intră pluta sub apă. Încerc să scot peştele afară, dar era prea greu. Vin cu maşina şi încerc să-l trag afară, dar degeaba. Vin cu tractorul şi, în cele din urmă, reuşesc. Era un crap de o tonă. Vânătorul: - Să-ţi zic eu ce mi s-a întâmplat: mergeam prin pădure, când aud zgomot într-un tufiş. Pun puşca la ochi şi trag două focuri. Când mă duc să văd ce am vânat am văzut că în tufiş erau doi care făceau dragoste! Pescarul: - Şi ce ai făcut? - L-am îngropat pe bărbat şi, când s-o îngrop pe femeie, apare un autocar cu elevi. - Şi ce ai făcut? Vânătorul: - Am pus puşca la ochi şi am împuşcat-o pe învăţătoare, pentru că a coborât pri*ma… - Şi?… - Şi mai taie din crapul ăla că, dacă nu, încep măcelul! *** S-a organizat o mare reuniune a forţelor de apărare internaţională şi de spionaj, undeva în apropierea unui mare fluviu. Fuseseră invitaţi americanii, ruşii şi românii. Americanul începe să se laude: - John al meu e antrenat, poate să facă de toate. Iată: John, adu-mi un crocodil! Sare John în apă, scoate un crocodil, îl rupe în două şi îl aruncă pe mal. Rusul: - Eh, Ivan al meu e şi mai şi… Ivan, adu-mi doi crocodili! Sare Ivan, scoate doi crocodili, îi rupe şi îi aruncă pe mal. Românul: - Asta, la noi, e treabă de femei… Toţi se întreabă cum este posibil. La care românul: - Vasile! Adu-mi trei crocodili! Vasile răspunde: - Să-i aducă mă-ta! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Bancul zilei Maria se prezinta vânata la politie si reclama c-a fost batuta si violata de Ion. Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a trantit-o de mai multe ori in lanul de grau si a violat-o. Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire. Cand ajung la camp, Maria ii spune: - Uite, aici m-a violat prima data. Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu Maria . Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din nou: - Aici m-a violat a doua oara.... Politistul marcheaza din nou locul, dupa care se culca iarasi cu Maria. Si tot asa pana se termina lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand sa stea pe picioare, o intreaba: -Bine, bine, dar cand te-a batut? - Cand i-am spus ca am SIDA. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Bancul zilei Maria se prezinta vânata la politie si reclama c-a fost batuta si violata de Ion. Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a trantit-o de mai multe ori in lanul de grau si a violat-o. Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire. Cand ajung la camp, Maria ii spune: - Uite, aici m-a violat prima data. Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu Maria . Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din nou: - Aici m-a violat a doua oara.... Politistul marcheaza din nou locul, dupa care se culca iarasi cu Maria. Si tot asa pana se termina lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand sa stea pe picioare, o intreaba: -Bine, bine, dar cand te-a batut? - Cand i-am spus ca am SIDA. Varianta : La cercetare, Maria il duce pe politist intr-un lan de grau. - Aici m-a violat prima oara. Dupa 20 de metri, ii arata iarasi un loc: - Aici m-a violat a doua oara. La nici 10 metri, cat se cuprindea cu privirea, lanul de grau era la pamant. Dorind sa faca misto, o intreaba pe Maria: - Sa inteleg ca aici te-a violat de cateva ori, nu ? - Nu...aici s-a tavalit el cand a aflat ca am SIDA. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Bancul zilei Am uitat .....militianu era oltean ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Bancul zilei Trei preoţi vorbeau despre cum păstrează banii din parohie: Primul zice: - Eu trasez o linie cu creta şi arunc banii. Ce cade pe partea dreaptă e pentru Dumnezeu, ce cade pe partea stângă e pentru mine. Al doilea: - Eu desenez un cerc şi arunc banii spre el. Ce cade în cerc e pentru Dumnezeu, ce cade în afara cercului e pentru mine. Al treilea: - Eu procedez mult mai simplu. Arunc banii în sus: ce rămâne în cer e pentru Dumnezeu, ce cade înapoi e pentru mine! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Bancul zilei Soţia se joacă în dormitor, cu copilul, şi în glas îl invidiază: - Ce norocos eşti tu, ai dormit, te-ai trezit, ai mâncat, te-ai jucat, ai făcut caca şi iar la somn… Soţul din wc: - Am tot dreptul, azi e sâmbătă! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Bancul zilei Morții americanilor se întorc de Halloween, ca să-i bântuie. Ai noștri vin în decembrie, să voteze. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Re: Bancul zilei Organul: - Ati consumat băuturi alcoolice? Șoferul: - O ladă de bere, 2 litri de vin si o sticlă de vodcă. Organul: - Vă rog să suflati aici. Șoferul: - De ce? Nu mă credeti? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Re: Bancul zilei Lectia de limba romana. Profesorul intreaba. - Ion ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobus si ea pleaca. - Bine, bravo Ionele. - Vasile ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge un baiat frumos, iar cand sa te apropii de el, apare un autobus si el pleaca. - Hm-mm… - Bula ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz... Editat Aprilie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Bancul zilei - Va veni o zi cand vei plati pentru pacatele tale! - Aiurea parinte, eu deja platesc. Alcoolul si curvele nu sunt gratis, sa stii…:grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: Bancul zilei Un politist s-a apropiat de un trecator si i-a spus: - "Ati putea va rog sa ma însotiti la sectie?" - "De ce domnule politist? N-am facut nimica." - "Stiu, dar mi-e frica noaptea singur în Ferentari..." Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Bancul zilei A arunca mucurile de tigara pe geam este o dovada de proasta educatie. Acestea pot nimeri in oamenii buni care urineaza sub fereastra. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Turbo4x4 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Bancul zilei Un tip se urca intr-un taxi si ii spune soferului: - La gara va rog si repede daca se poate! - Ok domnule, ajungem imediat. Soferul pleaca tare cu masina si merge nebuneste. Clientul panicat ii zice: - Domne mergi mai usor ca o sa ne omori pe amandoi! Soferul raspunde: - Domne stai linistit ca sunt profesionist! Soferul de taxi ajunge la semaforul aflat pe culoarea rosie si trece accelerand. La care clientul ii zice: - Domne o sa ma omori te rog opreste! Soferul de taxi: - Stai linisti domne ca sunt profesionis! Urmatorul semafor pe rosu soferul de taxi face la fel si clientul se panicheaza si mai rau. Apropiinduse de alt semafor aflat pe verde soferul de taxi opreste brusc. Clientul mirat intreaba: - Domne esti nebun? de ce opresti la verde si la toate celelalte aflate pe rosu ai trecut? - Pai poate trece alt profesionist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: Bancul zilei O stewardesa americana intreaba in avion un pasager de origine araba: - Doriti ceva de baut, un vin sau coniac, whisky, bere? - Nu, multumesc, nu pot. In citeva clipe voi conduce avionul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Bancul zilei Ahmed, fiul unui seic arab, scrie acasa parintilor, el fiind student la Medicina in Romania… - Dragii mei, aici totul e bine, oamenii sunt prietenosi, vremea e putin schimbatoare, dar m-am obisnuit deja… Am insa o singura problema. Ma simt prost ca eu merg la facultate cu Mercedesul meu aurit, iar profesorii si colegii mei vin cu tramvaiul… Ce sa fac? Dupa cateva zile vine si raspunsul parintilor: - Ahmed! Ti-am transferat in cont 300.000 de dolari…. Nu ne fa familia de ras! Cumpara-ti si tu un tramvai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: Bancul zilei Profesoara: - Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care un elev s-a ridicat Profesoara: -Mai, tu chiar esti prost? Elevul: -Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe dumneavoastra in picioare. If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Bancul zilei Un domn foarte respectuos si instarit intra intr-o patiserie: - Buna ziua, am nevoie de un tort. E ziua de nastere a soţiei. - Cate lumanari? - 30, ca de obicei ! :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Bancul zilei Tipuri de psihoza: Psihoza acuta: Incepi sa vorbesti cu pisica Psihoza acuta-halucinanta: Vorbesti cu o pisica inexistenta Paranoia: Iti este frica sa nu spui ceva ce nu trebuie, de fata cu pisica Schizofrenie: Inauntrul tau vorbeste o pisica Neuroastenie: Te plangi pisicii, pisica tace, te ignora...iar asta ti se pare insuportabil Psihoza maniaco-depresiva: Pisica nu te mai respecta Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Bancul zilei "Mai bine sa plangi la psiholog decat sa razi la psihiatru" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Bancul zilei Un bărbat bine educat nu ar privi niciodată picioarele unei femei îmbrăcate cu fustă mini. Ar întreprinde ceva pentru a o determina să se aplece. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Bancul zilei Profesoara facea prezenta. -Bula. La auzul numelui, colegul Georgescu incepe sa rada ca un apucat. Profa il intreaba ce e cu el la care acesta raspunde. -Doamna, ati remarcat ca daca la numele lui Bula schimbam B-ul cu P iese "P.ula"? Hahahaaaaaa..rade acesta. Profa il mustra serios si continua prezenta. Cand ajunge la Georgescu, Bula incepe sa rada copios. -Ce ai Bula, ce e cu tine, credeam ca ati terminat cu glumele proaste??? -Doamna, ati remarcat ca daca inaintea numelui lui Georgescu mai punem cateva cuvinte iese "Mai dute-n p.ula mea, Georgescule"??? 1 Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Bancul zilei Un cetăţean se trezeşte dimineaţa şi, uitându-se în grădina propriei case, observă o gorilă în stejarul personal. Intrigat sună la Asociaţia Coborâtorilor de Gorile din Copaci care îl asigură că vor trimite un om care îi va rezolva problema. Acesta soseşte rapid, fiind dotat cu o bâtă de baseball, o puşcă, o pereche de cătuşe şi un câine chihuaua. Cetăţeanul nostru, uimit îl întreabă ce are de gând să facă. Omul răspunde: - Eu voi urca în copac, lovesc gorila, ea cade, cihuaua o muşcă de testicole, gorila îşi va apropria mâinile într-un gest disperat de apărare, iar dumneata îi vei pune cătuşele. - Bine, bine, zice cetăţeanul, dar puşca la ce foloseşte? - În cazul în care cad eu primul din copac, împuşti chihuaua. :ha::ha::ha: 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate