Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bancul zilei

Max

Postări Recomandate

Re: Bancul zilei

Bulă avea întâlnire cu noua lui iubită în camera unui hotel. Tipa, una mai simandicoasă, îi spune:

- Pentru mine bunele maniere în pat sunt la fel de importante ca cele din timpul mesei.

Bulă se ridică încet din pat şi spuse:

- Iubito, îmi dai te rog țâțele?

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gaseste pe nevasta-sa cu amantul ei.Surprins,acesta ii spune amantului:

− Sunt un om relativ calm, hai in camera cealalta sa discutam.Amantul bucuros ca nu are probleme se duce in camera de alaturi si sta de vorba cu sotul femeii ca de la barbat la barbat

− Fii atent ce facem,zise sotul. Voi trage doua focuri de arma in aer si ne vom preface morti la cine va veni nevasta-mea acela o va pastra

OK. Sotul trage cele doua focuri de arma si din camera de vizavi se aude.

− Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Un vânător se întâlneşte cu un pescar şi încep să-şi povestească aventurile lor.

Pescarul:

- Domnule, eram odată la pescuit, când intră pluta sub apă. Încerc să scot peştele afară, dar era prea greu. Vin cu maşina şi încerc să-l trag afară, dar degeaba. Vin cu tractorul şi, în cele din urmă, reuşesc. Era un crap de o tonă.

Vânătorul:

- Să-ţi zic eu ce mi s-a întâmplat: mergeam prin pădure, când aud zgomot într-un tufiş. Pun puşca la ochi şi trag două focuri. Când mă duc să văd ce am vânat am văzut că în tufiş erau doi care făceau dragoste!

Pescarul:

- Şi ce ai făcut?

- L-am îngropat pe bărbat şi, când s-o îngrop pe femeie, apare un autocar cu elevi.

- Şi ce ai făcut?

Vânătorul:

- Am pus puşca la ochi şi am împuşcat-o pe învăţătoare, pentru că a coborât pri*ma…

- Şi?…

- Şi mai taie din crapul ăla că, dacă nu, încep măcelul!

S-a organizat o mare reuniune a forţelor de apărare internaţională şi de spionaj, undeva în apropierea unui mare fluviu. Fuseseră invitaţi americanii, ruşii şi românii.

Americanul începe să se laude:

- John al meu e antrenat, poate să facă de toate. Iată: John, adu-mi un crocodil!

Sare John în apă, scoate un crocodil, îl rupe în două şi îl aruncă pe mal.

Rusul:

- Eh, Ivan al meu e şi mai şi… Ivan, adu-mi doi crocodili!

Sare Ivan, scoate doi crocodili, îi rupe şi îi aruncă pe mal.

Românul:

- Asta, la noi, e treabă de femei…

Toţi se întreabă cum este posibil. La care românul:

- Vasile! Adu-mi trei crocodili!

Vasile răspunde:

- Să-i aducă mă-ta!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Maria se prezinta vânata la politie si reclama c-a fost batuta si violata de Ion. Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a trantit-o de mai multe ori in lanul de grau si a violat-o. Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire. Cand ajung la camp, Maria ii spune:

- Uite, aici m-a violat prima data.

Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu Maria . Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din nou:

- Aici m-a violat a doua oara....

Politistul marcheaza din nou locul, dupa care se culca iarasi cu Maria. Si tot asa pana se termina lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand sa stea pe picioare, o intreaba:

-Bine, bine, dar cand te-a batut?

- Cand i-am spus ca am SIDA.

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Maria se prezinta vânata la politie si reclama c-a fost batuta si violata de Ion. Ea ii povesteste politistului cum se intorceau noaptea de la discoteca si ca, la intoarcere, Ion a trantit-o de mai multe ori in lanul de grau si a violat-o. Politistul o asculta atent si decide ca se impune o reconstituire. Cand ajung la camp, Maria ii spune:

- Uite, aici m-a violat prima data.

Politistul marcheaza locul, apoi se culca si el cu Maria . Mai merg vreo 10 metri, dupa care Maria din nou:

- Aici m-a violat a doua oara....

Politistul marcheaza din nou locul, dupa care se culca iarasi cu Maria. Si tot asa pana se termina lanul de grau. La un moment dat, politistul, istovit, abia putand sa stea pe picioare, o intreaba:

-Bine, bine, dar cand te-a batut?

- Cand i-am spus ca am SIDA.

Varianta :

La cercetare, Maria il duce pe politist intr-un lan de grau.

- Aici m-a violat prima oara.

Dupa 20 de metri, ii arata iarasi un loc:

- Aici m-a violat a doua oara.

La nici 10 metri, cat se cuprindea cu privirea, lanul de grau era la pamant. Dorind sa faca misto, o intreaba pe Maria:

- Sa inteleg ca aici te-a violat de cateva ori, nu ?

- Nu...aici s-a tavalit el cand a aflat ca am SIDA.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Trei preoţi vorbeau despre cum păstrează banii din parohie:

Primul zice: - Eu trasez o linie cu creta şi arunc banii. Ce cade pe partea dreaptă e pentru Dumnezeu, ce cade pe partea stângă e pentru mine.

Al doilea: - Eu desenez un cerc şi arunc banii spre el. Ce cade în cerc e pentru Dumnezeu, ce cade în afara cercului e pentru mine.

Al treilea: - Eu procedez mult mai simplu. Arunc banii în sus: ce rămâne în cer e pentru Dumnezeu, ce cade înapoi e pentru mine!

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Soţia se joacă în dormitor, cu copilul, şi în glas îl invidiază:

- Ce norocos eşti tu, ai dormit, te-ai trezit, ai mâncat, te-ai jucat, ai făcut caca şi iar la somn…

Soţul din wc:

- Am tot dreptul, azi e sâmbătă!

Link spre comentariu

Morții americanilor se întorc de Halloween, ca să-i bântuie.

Ai noștri vin în decembrie, să voteze.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Lectia de limba romana. Profesorul intreaba. - Ion ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobus si ea pleaca. - Bine, bravo Ionele. - Vasile ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge un baiat frumos, iar cand sa te apropii de el, apare un autobus si el pleaca. - Hm-mm… - Bula ce este dezamagirea? - Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz...

Editat de Astral
Link spre comentariu

A arunca mucurile de tigara pe geam este o dovada de proasta educatie.

Acestea pot nimeri in oamenii buni care urineaza sub fereastra.

Link spre comentariu

Vizitator Turbo4x4

Un tip se urca intr-un taxi si ii spune soferului:

- La gara va rog si repede daca se poate!

- Ok domnule, ajungem imediat.

Soferul pleaca tare cu masina si merge nebuneste. Clientul panicat ii zice:

- Domne mergi mai usor ca o sa ne omori pe amandoi!

Soferul raspunde:

- Domne stai linistit ca sunt profesionist!

Soferul de taxi ajunge la semaforul aflat pe culoarea rosie si trece accelerand. La care clientul ii zice:

- Domne o sa ma omori te rog opreste!

Soferul de taxi:

- Stai linisti domne ca sunt profesionis!

Urmatorul semafor pe rosu soferul de taxi face la fel si clientul se panicheaza si mai rau.

Apropiinduse de alt semafor aflat pe verde soferul de taxi opreste brusc. Clientul mirat intreaba:

- Domne esti nebun? de ce opresti la verde si la toate celelalte aflate pe rosu ai trecut?

- Pai poate trece alt profesionist!

Link spre comentariu

O stewardesa americana intreaba in avion un pasager de origine araba:

- Doriti ceva de baut, un vin sau coniac, whisky, bere?

- Nu, multumesc, nu pot. In citeva clipe voi conduce avionul.

Link spre comentariu

Ahmed, fiul unui seic arab, scrie acasa parintilor, el fiind student la Medicina in Romania…

- Dragii mei, aici totul e bine, oamenii sunt prietenosi, vremea e putin schimbatoare, dar m-am obisnuit deja… Am insa o singura problema. Ma simt prost ca eu merg la facultate cu Mercedesul meu aurit, iar profesorii si colegii mei vin cu tramvaiul… Ce sa fac?

Dupa cateva zile vine si raspunsul parintilor:

- Ahmed! Ti-am transferat in cont 300.000 de dolari…. Nu ne fa familia de ras! Cumpara-ti si tu un tramvai!

Link spre comentariu

Profesoara:

- Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care un elev s-a ridicat

Profesoara:

-Mai, tu chiar esti prost?

Elevul:

-Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe dumneavoastra in picioare.

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Un domn foarte respectuos si instarit intra intr-o patiserie:

- Buna ziua, am nevoie de un tort. E ziua de nastere a soţiei.

- Cate lumanari?

- 30, ca de obicei ! :grin:

Link spre comentariu

Tipuri de psihoza:

Psihoza acuta: Incepi sa vorbesti cu pisica

Psihoza acuta-halucinanta: Vorbesti cu o pisica inexistenta

Paranoia: Iti este frica sa nu spui ceva ce nu trebuie, de fata cu pisica

Schizofrenie: Inauntrul tau vorbeste o pisica

Neuroastenie: Te plangi pisicii, pisica tace, te ignora...iar asta ti se pare insuportabil

Psihoza maniaco-depresiva: Pisica nu te mai respecta

Link spre comentariu

Profesoara facea prezenta.

-Bula.

La auzul numelui, colegul Georgescu incepe sa rada ca un apucat. Profa il intreaba ce e cu el la care acesta raspunde.

-Doamna, ati remarcat ca daca la numele lui Bula schimbam B-ul cu P iese "P.ula"?

Hahahaaaaaa..rade acesta. Profa il mustra serios si continua prezenta.

Cand ajunge la Georgescu, Bula incepe sa rada copios.

-Ce ai Bula, ce e cu tine, credeam ca ati terminat cu glumele proaste???

-Doamna, ati remarcat ca daca inaintea numelui lui Georgescu mai punem cateva cuvinte iese "Mai dute-n p.ula mea, Georgescule"???

• Like 1

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Link spre comentariu

Un cetăţean se trezeşte dimineaţa şi, uitându-se în grădina propriei case, observă o gorilă în stejarul personal. Intrigat sună la Asociaţia Coborâtorilor de Gorile din Copaci care îl asigură că vor trimite un om care îi va rezolva problema.

Acesta soseşte rapid, fiind dotat cu o bâtă de baseball, o puşcă, o pereche de cătuşe şi un câine chihuaua. Cetăţeanul nostru, uimit îl întreabă ce are de gând să facă.

Omul răspunde:

- Eu voi urca în copac, lovesc gorila, ea cade, cihuaua o muşcă de testicole, gorila îşi va apropria mâinile într-un gest disperat de apărare, iar dumneata îi vei pune cătuşele.

- Bine, bine, zice cetăţeanul, dar puşca la ce foloseşte?

- În cazul în care cad eu primul din copac, împuşti chihuaua. :ha::ha::ha:

• Like 1
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare