cristi69 Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Bancul zilei Avertizare emisa de Institutului Roman de Seismologie Aplicata. "Foarte important, in caz de cutremur : Dupa noile instructiuni fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un carnat cabanos sau o bucata de kaizer chiar daca este vegetarian. In caz de cutremur, trebuie scos repede din frigider si tinut strans in mana. Acest lucru va ajuta cainilor de cautare salvare sa va gaseasca mai usor pentru a putea apoi sa fiti ingropat crestineste Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Bancul zilei Avertizare emisa de Institutului Roman de Seismologie Aplicata. "Foarte important, in caz de cutremur : Dupa noile instructiuni fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un carnat cabanos sau o bucata de kaizer chiar daca este vegetarian. In caz de cutremur, trebuie scos repede din frigider si tinut strans in mana. Acest lucru va ajuta cainilor de cautare salvare sa va gaseasca mai usor pentru a putea apoi sa fiti ingropat crestineste Da...citita deja pe pagina de FB a lui @Big.Ursu. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Bancul zilei Doua profesioniste, noaptea tarziu, pe strada. Un politist le opreste si le cere actele. Una din tipe: - Sunt stewardesa, abia am venit din cursa; eram la dus cand mi-a telefonat seful ca trebuie sa plec in alta cursa. In graba, mi-am uitat geanta cu actele. - Inteleg, dar dumneata? zice politistul catre cealalta. - Si eu sunt tot curva, dar nu stiu sa ma exprim. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: Bancul zilei Da...citita deja pe pagina de FB a lui @Big.Ursu. preluat de la cristi69 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Bancul zilei Avertizare URS BRUN! Îngrijoraţi de numărul mare de atacuri ale urşilor asupra oamenilor din vara asta, Ministerul Mediului a publicat un mesaj de avertizare către turiştii montani în care se prezentau trei măsuri de bază în evitarea “conflictelor” cu ursul brun şi anume: 1. Circulaţi doar în grupuri şi fiţi siguri că aveţi asupra dumneavoastră un clopoţel care să facă zgomot evitând întâlnirea tet-a-tet cu ursul! 2. Aveti întotdeauna un spray cu piper cu care să puteţi spreia ursul în cazul unei întâlniri tet-a-tet! 3. Este foarte important să puteţi face diferenţierea dintre fecalele de mistreţ (care nu atacă omul) şi urs brun (care e cel periculos). Fecalele de mistreţ conţin urme de afine, conuri de brad şi blană de animale mici (gen veveriţă) în timp ce fecalele de urs brun conţin urme metalice de clopoţei şi miros a piper! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Re: Bancul zilei Avertizare URS BRUN! Îngrijoraţi de numărul mare de atacuri ale urşilor asupra oamenilor din vara asta, Ministerul Mediului a publicat un mesaj de avertizare către turiştii montani în care se prezentau trei măsuri de bază în evitarea “conflictelor” cu ursul brun şi anume: 1. Circulaţi doar în grupuri şi fiţi siguri că aveţi asupra dumneavoastră un clopoţel care să facă zgomot evitând întâlnirea tet-a-tet cu ursul! 2. Aveti întotdeauna un spray cu piper cu care să puteţi spreia ursul în cazul unei întâlniri tet-a-tet! 3. Este foarte important să puteţi face diferenţierea dintre fecalele de mistreţ (care nu atacă omul) şi urs brun (care e cel periculos). Fecalele de mistreţ conţin urme de afine, conuri de brad şi blană de animale mici (gen veveriţă) în timp ce fecalele de urs brun conţin urme metalice de clopoţei şi miros a piper! Du-te bre ! :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 TOYvsLR 1 ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Bancul zilei Ii schimba cardanul,ce mare lucru!:ha::ha: Noi astia cu LR avem varianta inversa!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Bancul zilei Ii schimba cardanul,ce mare lucru!:ha::ha: Noi astia cu LR avem varianta inversa!:grin: Ca sa nu mai amintim de faptul ca LR se poate repara "on site" in vreme ce Toy vor neaparat platforma si service:ha::ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Bancul zilei Ca sa nu mai amintim de faptul ca LR se poate repara "on site" in vreme ce Toy vor neaparat platforma si service:ha::ha::ha: hai gata gata , toata lumea stie Japan meserie :ha:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Bancul zilei Ii schimba cardanul,ce mare lucru!:ha::ha: Noi astia cu LR avem varianta inversa!:grin: varianta sau volanul ? :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Bancul zilei Tematic: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Bancul zilei Noi sa fim sanatosi...:banana:banana 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Bancul zilei [ATTACH=CONFIG]245667[/ATTACH] 1 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Bancul zilei ultima varianta e valabila pte tpate autovehicolele...de la Logan la M1 Abrams :mrgreen: comenteaza careva? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Bancul zilei Da! M1 Abrams e vehicul blindat de atac cu tracțiune pe șenile si nicidecum autovehicol :ha: Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Re: Bancul zilei nu conteaza...cu o grenada il duci si pe ala....la fier vechi restul sunt detalii mai comenteaza careva? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Bancul zilei Noi astia cu masini stricacioase americane sau englezesti clar nu...dar vad ca nici cei cu utilaje din "tara soarelui rasare" nu se inghesuie sa comenteze...:ha::ha::mrgreen: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Bancul zilei Noi astia cu masini stricacioase americane sau englezesti clar nu...dar vad ca nici cei cu utilaje din "tara soarelui rasare" nu se inghesuie sa comenteze...:ha::ha::mrgreen: Pai ale noastre nu se prea strica, deci nu avem nevoie disperata de kituri de reparatie de-astea... Asa ca nu avem ce comenta... :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Bancul zilei Bula intreaba o colega: - Stii limba engleza ? - Da, spune colega. Atunci zice Bula: - Zi si mie cum se spune: gheata, ceai, picior ? - Ice, tea, foot… Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Bancul zilei Un tip se duce la doctor sa afle ce e in neregula cu el. – Problema dumnevoastra este ca sunteti gras, ii spuse doctorul. – As vrea si o a doua opinie, spuse tipul. – Bine, sunteti si urat, ii raspunse doctorul. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Bancul zilei – Sunt in depresie. Sunt grasa si parasita! – Ce vorbesti esti grasa? Unde? Arata-mi. – Poate, sa-ti mai arat si unde sunt parasita? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iulie 31, 2015 Partajează Postat Iulie 31, 2015 Re: Bancul zilei Cele cinci porunci ale vieţii liniştite: Să nu gândeşti, Dacă gândeşti, să nu spui, Dacă spui, să nu scrii, Dacă scrii, să nu semnezi, Dacă semnezi să nu te miri ... Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roltrans Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Bancul zilei Pe plaja la Costinesti: -Dragul meu esti ca un vultur ! -Dupa privirea mea ti-ai dat seama? -Nuu...dupa unghiile la picioare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Bancul zilei Sot si sotie fac sex. Sotul: -- vorbeste urat nevasta.... -- sula, sulaaa, sulaah... -- acum zi o cu "P" -- supa... supaaaaa, supaah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate