Kiwy24 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Salutare tuturor! Fiind prima mea postare din sectiunea pentru L200 am sa adaug si vreo doua poze pentru a-mi prezenta masina. Este un L200 din 2002, a carui proprietar fericit sunt din luna martie a acestui an. Dupa cateva mici investitii in ea sunt foarte multumit de ea. Din pacate acum cu prima zapada am aflat ca anvelopele M+S nu inseamna ca sunt neaparat de iarna si am cam chinuit-o prin niste troiene de zapada. Am reusit sa-i rup cureaua de la servo asa ca m-am hotarat sa le schimb pe toate (in afara pe cea de distributie). Nu sunt mare cunoscator in ale mecanicii dar nici pe langa nu as spune ca sunt. A incercat cineva sa le schimbe singur? Sa stau mai bine cuminte si sa o duc la mecanic sa le schimbe? Multumesc de ajutor. Cu stima, Bogdan Editat Decembrie 16, 2012 de Kiwy24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: L200 meu si o intrebare tehnica Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos! In primul rand ca nu ai rupt tu cureaua, s-a rupt singura, probabil era veche... nu vad nici o dificultate in a le schimba singur, daca esti un pic indemanatic si iti place mecanica... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: L200 meu si o intrebare tehnica Ca sa schimbi curelele de la accesorii e oarecum banal. Daca ai motor de 2.5, vezi ca ai si doua curele dintate (astea sunt foarte importante) ce trebuie schimbate la timp. Si cum de regula nu stii cand au fost schimbate ultima data, e bine sa le schimbi personal. Daca ai habar :grin: In functie de ce motor ai (cati kW) pot sa te ajut cu schema distributiei. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kiwy24 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Este motorul de 85kw din 2002. Ai dreptate, de fapt s-au rupt doua: cea de la servo si una dintata dar nu mi-am dat seama de unde era. Se vedea si pe celelalte doua ca trebuie schimbate. Merci mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Asta inseamna ~116CP. Gasesti in atasament tot ce-ti trebuie. Momentan s-a rupt cureaua de la arborii de echilibrare. Ai avut noroc. Daca se rupea cealalta, cautai chiulasa :grin: Pune curele noi URGENT. E mai ieftin :wink:L200-116CP.pdf Editat Decembrie 17, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kiwy24 Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Curele ajung maine. Le schimb cat pot de repede. Oricum nu am mai mers cu ea de cand s-au rupt. Eram in fata casei asa ca decat am bagat-o in curte. Merci si pentru schema pdf! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Atentie nu confundati curelele. Cea de la servo este una iar cea de la arborele de achilibrare este sub cea de distributie. Cititi corect inainte de a spune lucruri traznite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? de fapt s-au rupt doua: cea de la servo si una dintata dar nu mi-am dat seama de unde era Cititi corect inainte de a spune lucruri traznite. Cine spune lucruri traznite? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? cureaua de la axul balansier este in spate la cea de distr sub aparatori. nu ai cum s-o vezi. si daca s-ar rupe aia ma gandesc ca se pot intampla mai multe inclusiv sa fie prinsa cureaua rupta in cea de distr si atunci e buba cat casa. din ce spune colegul ca a patit e posibil sa mai fie alta curea de la accesorii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kiwy24 Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Va multumesc de sfaturi. Am schimbat toate 4 curele cu ajutorul unui prieten fost proprietar de Pajero Sport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristaky Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: L200-le meu - schimbare curea servo ? Salut, Am acelasi model, 85 kw, 2002. Poti te rog sa imi dai, eventual pe privat, detalii despre curelele schimbate? Preturi, eventual coduri ale pieselor? Vreau sa schimb si eu toate curelele si toate uleiurile, am niste bani dati in avans la magazin si trebuie sa duc lista cu piesele pe care sa mi le aduca. Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate