ValiUzunu Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Salut!..Sunt din satul Uzunu..comuna CALUGARENI...banuiesc ca stiti locul...parerea mea e ca este un bun loc de off road...mai ales acum cu zapada....(lunca Neajlovului)...Zic doar asa ca idee..nu ca as avea de gand sa particip sau sa organizez....daca va organizati...imi spuneti si mie....chiar vreau sa fiu MARTOR la o iesire de a voastra.. :D :club: Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! Zona aceea nu mai este accesibila de ceva vreme.....a fost "abuzata", iar localnicii si autoritatile locale au interzis accesul acolo.... De ce n-ai venit la intalnirea de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75336-Prieteneasca-din-8-decembrie-!!!-La-groapa-binecunoscuta-!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiUzunu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! Nu am stiut de ea..nu am mai intrat pe forumde ceva vreme...dar parte cu accesul..nu vad care e problema....chiar azi i-am vazut pe unii intrand aici.. Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! Acolo a fost terenul de scoala pentru multi care acum se dau in campionat si au urcat pe podium.....si tot acolo se intampla intalnirea traditionala de dupa Anul Nou cand se strangeau cam 80-90 masini..... Cine se mai duce acolo pe roti, o face pe barba lui....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiUzunu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! Da..stiu ca veneau multi...dar zic de un grup restrans..maxim 10 masini....probleme cu localnicii?...pe frigul asta nu cred ca mai iese cineva din casa! :wink: Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! TU....daca TU ai avea pamant ACOLO si ai auzi ca au venit unii cu "tractoarele" si-ti ara terenul in lung si-n lat, TU ai iesi afara la ei pe frigul asta ....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiUzunu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Calugareni ! Mda...oricum sunt dealuri...mlastini...sunt ale nimanui...dar daca tu zici asa...poate sti mai multe decat un incepator ca mine...daca mai sunt iesiri pe aici pa langa GIURGIU...imi dai si mie un Mesaj Privat te rog?...chiar vreau sa vad! Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Calugareni ! cel mai bine ar fi sa urmaresti forumul o data la 2/3 zile poti sa-l deschizi cand bei seara o fiertua sa te incalzesti :2dr si la anul cand se anunta o iesire prietenesca de doua,trei zile no rata vei cunoaste oameni minunati si cu o experiebta vasta in ale mecanicii si off-road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Calugareni ! Are 15 ani !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiUzunu Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Calugareni ! :ha1:ha1:ha1 ...da asa e...am 15 ani...dar i-am vazut pe multi aici la Calugareni...si v-am propus....nu stiam ca nu mai e voie... Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Re: Calugareni ! pana la 18 ani poti sa-l iei pe batranu si sa-i zici TATA ! aHi sa mergem si noi cu masina pe munte si sa-i ceri gologani lui batranu sa-ti pregatesti masina si peste 3 ani la noroaie cu ea Editat Decembrie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValiUzunu Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Calugareni ! :ha1 da...:ha1 Oriunde, oricand ARO ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate