Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calugareni !

ValiUzunu

Postări Recomandate

Salut!..Sunt din satul Uzunu..comuna CALUGARENI...banuiesc ca stiti locul...parerea mea e ca este un bun loc de off road...mai ales acum cu zapada....(lunca Neajlovului)...Zic doar asa ca idee..nu ca as avea de gand sa particip sau sa organizez....daca va organizati...imi spuneti si mie....chiar vreau sa fiu MARTOR la o iesire de a voastra.. :D :club:
Oriunde, oricand ARO !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Calugareni !

Zona aceea nu mai este accesibila de ceva vreme.....a fost "abuzata", iar localnicii si autoritatile locale au interzis accesul acolo....

De ce n-ai venit la intalnirea de aici ?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75336-Prieteneasca-din-8-decembrie-!!!-La-groapa-binecunoscuta-!!!

Link spre comentariu

Acolo a fost terenul de scoala pentru multi care acum se dau in campionat si au urcat pe podium.....si tot acolo se intampla intalnirea traditionala de dupa Anul Nou cand se strangeau cam 80-90 masini.....

Cine se mai duce acolo pe roti, o face pe barba lui.......

Link spre comentariu

Mda...oricum sunt dealuri...mlastini...sunt ale nimanui...dar daca tu zici asa...poate sti mai multe decat un incepator ca mine...daca mai sunt iesiri pe aici pa langa GIURGIU...imi dai si mie un Mesaj Privat te rog?...chiar vreau sa vad!

Oriunde, oricand ARO !
Link spre comentariu

cel mai bine ar fi sa urmaresti forumul o data la 2/3 zile poti sa-l deschizi cand bei seara o fiertua sa te incalzesti :2dr si la anul cand se anunta o iesire prietenesca de doua,trei zile no rata vei cunoaste oameni minunati si cu o experiebta vasta in ale mecanicii si off-road

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare