Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SOS - am ramas impotmolit lângă loc. posta

Nivaru

Postări Recomandate

Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta

Daca nu e vre-o gluma din aia nasoala da si tu mai multe detalii ! ce inseamna loc. posta ca eu nu inteleg nimic , ce masina ai , situatia masinii etc , ca sa stie omu ce sa ia cu el , cum sa te ajute !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Une

La groapa?daca nu e gluma ne mobilizam si te scoatem,ca nu te lasam in ajun de craciun

Nu e glumă

Sunt cu un y61 lung

Gume bune

În capătul gropii

La urcare

Link spre comentariu

Salutare are semnal slab la telefon am vorbit cu el si nu este gluma.Eu nu am cu ce sa il scot.Cel mai bine este sa il sunati.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Trebuie sa stabilim niste persoane care sa stea de garda pe forum :)).Nivarule te-ai gasit si tu acum cand toti suntem cu ceva la bord.Sa ne dai un semn cand ajungi acasa.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Cu o zi inainte ... pe 23 am iesit si eu cu Cristake ...in zona ...zapada in groapa e viscolita ... bineinteles ca am ramas imediat acolo ... dar am respectat regula "niciodata nu pleci singur in teren" ...si ne-am ajutat reciproc si am iesit de acolo ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

aseara am adormit instant si nu am mai apucat sa postez :))

tin sa MULTUMESC tuturor colegilor de pe forum care au raspuns promt la beleaua mea.

iata cateva instantanee ...

Link spre comentariu

Cu o zi inainte ... pe 23 am iesit si eu cu Cristake ...in zona ...zapada in groapa e viscolita ... bineinteles ca am ramas imediat acolo ... dar am respectat regula "niciodata nu pleci singur in teren" ...si ne-am ajutat reciproc si am iesit de acolo ... :grin:

daca nu puneam eu mana... si acum tot acolo erati....

Link spre comentariu

acum ca a venit si mosu, (la mine pt a doua oara), tin sa precizez ca sunt mandru sa fac parte din aceasta comunitate

si abia astept o ocazie sa intorc ajutorul oferit

multumesc incaodata tuturor si SARBATORI FERICITE TUTUROR

• Like 1

Link spre comentariu

Din greseli invata omu! :wink: Acum 2 ani, inainte cu 2 ore de sfarsitul anului, eram indesat intr-o juma de metru de zapada, undeva pe Culmea Batrana/Vf. Rozdesti din m-tii Cindrel (la aprox. 1900 m alt.) cu Jimny al meu (fara troliu, fara lopata/cazma ptr. zapada, fara lanturi, blocant sau alte upgrad-uri la masinuta, decat un kit de inaltare de 5cm si niste AT-uri), singura unealta din masina fiind un topor Fiskars (X5) cu care am sapat in jurul masinii, am taiat bucati de pamant inghetat, am scos bolovani si intr-o ora de sclavie am reusit sa scot masina de acolo :grin:..., dar una peste alta a fost o aventura interesanta, pe care totusi nu imi doresc sa o mai repet!

Sti ca este o vb. : "Totul e' sa nu te pierzi, in rest..., orice se rezolva!" Ma bucur ca si la tine s-a rezolvat si ca ai in zona atatia colegi care nu te lasa la greu, bravo voua!

Craciun Fericit si numai bine!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

daca nu puneam eu mana... si acum tot acolo erati....

Da, da, da ...halal copilot ...somnul si fuga e baza la tine ... :ha:

Pregateste-ti ghena de scandal...o comitem imediat dupa sarbatori ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare