Mack Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta am reusit in final sa ma descurc cu tehnologia:banana,http://www.youtube.com/watch?v=quPyi6D8dro&feature=youtu.be 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta Hai sa spunem si adevarul ca @Mack merita toata stima : a fost primul care a raspuns apelului lui @Nivaru, s-a mobilizat rapid si a strabatut tot orasul ca sa ajunga la locul cu pricina !!! Jos palaria, Mack ! :h5 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta Bravo domnilor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta Tot respectul Mack ! My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta Felicitari @Mack !Din pacate,mai mult decat sa actionez steluta galbena,nu pot sa fac...desi gestul tau merita infinit mai mult! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: sos am ramas impotmolit lângă loc. posta Multumesc pentru apreciere,cred ca oricare dintre noi ar fi facut la fel 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate